Ben sabah kalktım A101 açılır açılmaz gittim nevresim takımı alacaktım ama gelmemiş başka ıvır, zıvır aldım kendime birşeyler aldım eve geldim kahvaltı ettim sonra oğlum anneannesinde 1 saat canlı ders yaptık görüntülü bir şekilde sonra çamaşırları attım açık renklileri yıkadım astım bulaşıkları yıkadım mutfağı topladım şimdi tekrar kazakları attım yıkanıyor evi topladım geriye yemek yapmak, süpürmek, banyo yıkamak kaldı şuanda uzanıyorum 16:00 da kalkıcam geriye kalan işi bitiricem gün gene bu şekilde yarılandı sizler ne yaptınız ?
kizimi uyutmaya çalışıyorum balıkları temizleyip öğlen yemeği hazırladım bu kadar süpürge falan daha duruyor
kizim içeride uyumadi bende kucağıma yatırdım uyuyor
Bugün uyandım kahvaltı faslı falan yenidoğanı uyutayım derken bu kezde 1 yaşındaki başladı ağlamaya birisi ordan ağlıyo diğeri ordan süt ısıttım verdim büyük oğlum, acıktı ona bişeyler hazırladım en küçüğünü emzirdim bulaşık makinesini yerleştirdim birde kendime çorba yaptım 1 kase yedim şimdi beşik sallıyorum işde gün bitti benim için hiç bi iş yapamıyorum artık bilmiyorum nolcak böyle
Sabah canlı ders sonra yaprak dökümü sonra ev işi topladim supurdum sildim mutfağı temizledim simdi alisveris kaldı oglus babaannede onu ginderince ince temizlik yapıyorum daha çok canım çıkıyor
Anlık buuuu.
1,487,085 soru
24,310,503 cevap
344,712 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın