0 oy
711 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (200 puan) tarafından

Esim tekne mobilyasi yapiyo basindada guzel bekar bi mimar var bu iste her sabah esime cizim falan atiyo isle alakali falan onda okeyim ama arkasindan da surekli gunaydin Süleyman gunaydin suleyman usta fakan diye bide guanydin mesajlari atiyo bende ayar oluyorum ya tamam isi at ama niye gunaydin da diyosun hani o senin altinda calisan eleman sen ona gunaydin yazsan nolur yazmasan bide hani karsilasa gunaydin dese neyse mesaj atiyo ona anlam veremiyorum kizalr benmi abartiyorum ya

Kizlar hepinizi okdum ama tek tek yazmiyim ayni seyleri diye toplu yaziyorum haklisiniz galiba buraz abartim siz soyleyince biraz daha nirmlaestirme başladım galiba teskurler herkeze

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

1 kere dersin günaydın diye 2 kere dersin hadi 3. Kere de günaydın de ama eşin ona cevap vermedikten sonra ne diye hergün günaydın diye yazıyor ki? Allah aşkına mesleği ne olursa olsun sonuçta KADIN yani. Millete bu durumun normal gelmesine çok şaşırdım. Acaba kendi kocalarına hergün iş yerinden bi kadın işle ilgili günaydın yazsa aynı tepkiyi mi vereceklerdi? 

-Reklam-
0 oy
tarafından
şöyle ki patron şirketinde çalışıyorum iş verenım karı koca çift patronuma Günaydın veya merhaba .. bey diye belge bilgi vs atıyorum dosdoğru belge atsam hoş mu? hiç etik değil yani kesınlıkle yazılmalı bile. haa gün içinde işle ilgili bi durum yok ve ayrıca yazıyor ise ona birşey diyemem 
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Allahın selamını mı kıskanıyosun? Sucuya kargocuya apartman görevlisine kariyere herkese selam verir alırım olması gereken budur. Azıcık özgüven lütfen bunu eşinize de kendinize de yaşatmayın çok gereksiz. 
0 oy
(1,300 puan) tarafından
O SENİN ALTINDA ÇALIŞAN BI INSAN ONA GUNAYDIN YAZSAN NE MI OLUR

yahu nezaketen bunun kidemle egoyla ast üst le ne ilgisi var. Ben ce aferin olan sabahları konuya girmeden önce yazması çok güzel.. haa durduk yere yazıiyosa haklisin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 231 göst.
11 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 451 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 383 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 557 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,379 soru

12,414,322 cevap

44,959 kullanıcı

Kategoriler

...