0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

ben oglumun uyanmasini bekliyorum uyansin alip parka gidecem ev cok sicak 12 ye  kadarda gelmeyi dusunmuyorum haberiniz olsun bu kiz nerde demeyin sonra :D merak eden olursa durumdan haberiniz olsun :) hepinizi cok seviyorum <3<3<3 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlumu uyutuyorum o uyuduktan sonra balkonda bi dumanlanırım kulaklığı takıp müzik dinlerim
tarafından
Valla canım ben o konu hakkında karışmıyorum kusura bakma
(446 puan) tarafından
Allah sizi napmasin  tiryaki sohbet:))
(805 puan) tarafından
Valla tiryaki sohbet :D evet süte geçiyor yine çocuk nikotin içmiş gibi oluyor bende süt verince içmeyi düşünmüyorum şaka falan bir yana bi süre uzagiz yani
(2,200 puan) tarafından
Azcık daha dayanıyım o zaman :)
(805 puan) tarafından
Bencede canm o kdr beklemissin :)
-Reklam-
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bende mutfagi toplayip kendimi disarlara aticam hafifse ruzgar cikti tam yuruys yapmalik
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Şimdi üzerimi giyinecem evden cikacam apartmanın merdivenlerinden inecem yürüyecem yürüyecem yürüyecem sonra apartman kapısından girip 5 kat merdiven cikacam evime girecem kendimi yatağa atacam :))) 
tarafından
ay ne guzel anlatmisin bende oglan uyansin diyorum bugunde gece 12 ye kadar uyanmazmiş simdi aksilik buya
(6,076 puan) tarafından
Uzat ayaklarını al eline çekirdeği otur balkona araba seslerinden kafan sissin:)))
0 oy
(805 puan) tarafından

Kaynanamlardayim eve gitmeyi dört gözle bekliyorum kuyruk sokumum çok kötü oturamiyom resmen ızdırap çekiyorum bir yere gittiğim zaman:ermm:

0 oy
(2,099 puan) tarafından
Eşim  nöbetçi netten dizi izliyorum sabah olsun diye bekliyorum :)
0 oy
(816 puan) tarafından
Aksam 7den beri disardayiz parkta oglani zor getirdim simdi eve kucukte parkta uykusu geldi diye geldim eve gelince kaçtı mubarek buyukte aglio daha anne neden geldik parkta yatak dio ne yapacm ben hergun bu dert 3.4 saat parkta oturuyom bn yoruluyom oglan yorulmuyo
tarafından
canım parka döşek  aç yatsın orda:))
(816 puan) tarafından
Yakinda onu yapacaz buyuk ihtimal. Oglum eve gidelim kardesinin uykusu gelmis diyorum hayir burda yatalim diyo deli ediyor bni parktaki kadinlarda guluyor  halimize
tarafından
burda yatalım  mı diyor kuzum ya sabi  çocuk işte:)) aklı o kadarına eriyor
(816 puan) tarafından
Aynen oyle evlerde sıcak durulacak gibi degil parkida seviyor aklina gelen tek sey oynamak ordada yatmak :) :)
tarafından
kıyamam canım çocuk ne yapsın büyükler duramıyor sıcaktan  valla  korkmasam  ben de parka bir yatak açar yatarım:))
0 oy
(4,758 puan) tarafından

Dikkat et kendine kız kimseye karışma oralarda sakın hahahhah:D

0 oy
tarafından

Bnde sigara içiyorum kankim gelmiş :)) merak etmeyiz zaten seni hihiji:D

tarafından
kiz valla bende parkta bir guzel oturdum yanimda annem kaynanam arada bir arka tarafa gecip sigara keyfi yaptim yeni geldim daha arkadaslarda vardi guzeldi
tarafından
sen nasil manevi evlatsin insan anasını merak etmezmi hatce alırim ayagım altina ha terlik geliyor bak simdi :()
tarafından
Tamam tamam şaka yaptım :) nasıl geçti :)
tarafından
gayet guzledi annem oglana bakti kizim arada salladi bende sigara cay keyfi yaptim acildim biraz ;)
tarafından
Aynen sende iciyon galiba canım
0 oy
tarafından

Eşim her an doğum olur diye erken çıkmaya başladı onunla beraber evde sıkılacaz Allah nasip ederse :D

tarafından
Ay inşallah inşallah çok sağolun
tarafından
gececek az kaldi dayan canim biraz daha dogsum kendini topla sende baslarsin gezmeye
tarafından
İlla ki sürekli evde duracaz diye bişi yok :) sağlıklı doğsunda hallolur iniallah
tarafından
aynen siz bize gore daha şanslısıniz benimki kış cocuguydu nisana kadar evi bekledik valla catladim bir kış evde otur otur acısını cikariyorum simdi de
tarafından
Kış günü nere çıkabiliyorsun ki çok zor oluyor çocuk olunca daha zor
0 oy
tarafından
Sağa dönüp yatmak sola dönüp yatmak bir dhaa yatmak 
tarafından
az kaldi tatlim sende bizim gibi plan yapmaya baslayacaksin biraz daha sabir :()
0 oy
(6,398 puan) tarafından

Ben yolculuktayim maalesef :(

0 oy
tarafından
Denize gitfik geldik oturuyoryz oyle 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 171 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nurpia (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 802 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 675 göst.
3 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 210 göst.
18 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu

411,628 soru

12,391,776 cevap

43,853 kullanıcı

Kategoriler

...