Evleneli 1.5 sene oldu nisanlanali 2.5 sene, eşim bahçedeyken kaynanam yanıma geldi, senin nişan ceyizine getirdigimiz nevresim takımını geri versene dedi onu yanlışlıkla koymus kardeşim o benim özel dikim, sana başka bisey vereyim onu bana geri ver ben sana başka vereyim dedi, bende hangisi dedim anlattı işte dantelli bilmem ne dedi bende tamam veririm bisey istemiyorum benim var dedim yok gel burdan nevresim takimi al dedi (günlük nevresim takımları) biri kullanılmış bu bikere kullanıldı istersen bunu al dedi, bende yok benim var onu getiririm dedim he öyle mi yok ya al felan dedi dil ucuyla, bende hayır sen kullan benim var dedim, eşim geldi o sıra yine dedi al bunu diye, ben yok dedim var sen kullan dedim eşim birden kaynanamın elinden aldı ver kullanırız niye almıyorsun dedi, bende yok dedim aldı poşete koydu kaynanam baka kaldı, eşim kaynanam gidince verince bişey al niye almıyosun dedi sustum .Arabaya bindik eşim beni anneme bırakıp geri dönecekti işleri vardı o tarafta, eşime anlattım kızdı bilseydim almazdım o neymis öyle ya dedi verilen sey alınır mı dedi, simdi gidince sorcam hesabını dedi dedim hayır kesinlikle bisey demiyosun geri vercem dedim eve geldim bugün verdiğine bi baktım sadece yorgan kılıfı icinde ne çarşaf ne yastık kılıfı var..