0 oy
723 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,935 puan) tarafından
Babam rahatsız oldugumu ögrenmiş eşimin de yok birseyin diyip götürmediğini soylemiş annem aglıyarak. Beni aradı babam ben hayatımda ilk kez babamın ağzından küfür duydum. Götürdü götürdü yoksa ben gelip götüreceğim ama öldürene kadar da döveceğim onu dedi. Zor sakınlestirdim iyiyim dedim. İyi oldugum için götürmedi dedim. O sadece para gidecek diye götürmüyor diye bagırıyor. Sakinleştirdim ama bilmiyorum ne yapacagım. Yarım saate bir arıyor gidiyor musunuz diye eşim yok birseyin gece agırlasırsan götürürüm diyor. Agrım sızımın yanında birde bu

16 Cevaplar

0 oy
(640 puan) tarafından
Neyin var cnaım geçmiş olsun allah yardım etsin
(11,935 puan) tarafından
Canım ben cagırcam ama eşim yok birseyin diye tuturdu
(640 puan) tarafından
Nerden biliyormuş doktormu böyle insanlar y0zğnden kovid bulaşııo geçen eşimşn iş yerinde adma oldu oda öyle dedi pozitif çıktı snra
(11,935 puan) tarafından
Ve bu adam üniv mezunu. Vicdan yok
(640 puan) tarafından
Ya rabbim yardımcın olsun ama bi an öncr test ettir
(11,935 puan) tarafından
Bekliyorum canım yarın annem para gönderecek kendim gidecegim teste
-Reklam-
0 oy
(13,591 puan) tarafından
Sen neyi bekliyorsun ki ben onu anlamadım
(11,935 puan) tarafından
Nasıl gideyim canım arasam kendim ekibi etmediğini bırakmayacak ve asla yanımda gelmez oyle kalırım oralarda bes kurussuz. Babam zaten kronik onu cagırmam asla birde kaparsa atlatamaz.
0 oy
(29,190 puan) tarafından

Hay ben eşinin beynine tüküreyim 

Kusura bakma bacım eşinde ne merhamet var ne gurur. 

(11,935 puan) tarafından
Yok merhamet bir zırnık yok. Beni gectim karnındaki bebeğini bile dusunmuyor
0 oy
(51,567 puan) tarafından
sen niye hala iyiyim diyosun neyin vsr bilmiyorum ama kotusun belliki 
(11,935 puan) tarafından
Canım kotuyum desem babama eve girdigi gibi öldüresiye dövecek.
(51,567 puan) tarafından
esine soyle bak babam gelirse ipler.kopacak diye korkusu yok demekki esinin korkudan ziyade saygisi yok
(11,935 puan) tarafından
Yok yok en ufak saygısı yok
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ne bicim esin var yaa..yuzune yuzune öksurde gorsun bisey varmiymis yokmuymus manyak ya. 
(11,935 puan) tarafından
Agırlasırsam götürecekmiş. Yani entübelik olursam herhalde
(4,152 puan) tarafından
Ins kndi agirlasirda anlar dicemde kusura bakma cok sinirlendim canm. Ins sen hafif atlatırsın
0 oy
(914 puan) tarafından

Ambulansı ara hamileyim covid belirtim var kötüyüm eşim götürmüyor de ayy sinir oldum eşine :(

(11,935 puan) tarafından
Ah canım yapacagım yapmasına da etmediğini söylemediğini bırakmıcak
0 oy
(133,820 puan) tarafından
Kiz neyin var  hayirdir
(11,935 puan) tarafından
Covid belirtileri var canım
(133,820 puan) tarafından
Aa ins negatiftir
(11,935 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Canim  esin sacmalamis benim esim korona atlatti ates bi dusup bi yukseliyordu erken tedavi hayat kurtarir vakit kaybetmeyin cigerlere iner Allah korusun esin goturmuyorsa cagir babani gelsin acile gidin 5 dk da veriyorsun testini aman ha yazik etme kendine
(11,935 puan) tarafından
Babamda onu diyor cigerlerine inerse ne yaparız diyor. İlaç içemem biliyorum ama belki gebelere de bir tedavi vardır en azından bir serum takarkar
(1,674 puan) tarafından
Ayy hamile misin canm neyse moralini bozma ama ihmal etme hamilelere bildigim kadariyla sadece kan sulandirici veriyorlar diger ilaclari kullanamiyorsun ama en azindan aile hekimi takip ediyor hergun ariyor takip edilirsin yani insallah bisey cikmaz da gecmis olsun canm
0 oy
tarafından
Allah sabır versin inşallah birşeyin yoktur eşini de Allah ıslah etsin inşallah
(11,935 puan) tarafından
Sagol canım amin
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Annenlwr arasinn ambulansi sende yanina al eşyalarını git niye bekliyorsun ki bekleme kendine yazik
(11,935 puan) tarafından
Annem filan Baska sehir de canım
(1,939 puan) tarafından
Tamam olsun arayip senin adresini versinler ya bebeğine bisey olsa vicdan azabı duyarsin birak kocanın ne dediğini hatta git kocana saril ona da geçsin koronaysan slaak adam kusura bakma ama ben bi saniye yaninda durmazdım sen o haldeyken. Alip götürmeyen adamla omur geçmez
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Halamı goturmuyo babanın aramasina rağmen kusura bakmadan eşinde çok genismis pesss.....
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Yani canım gidip pozitif olduğunu öğrensen ne yapacaksın ki ? Hamileymişsin zaten ilaç kullanamazsın kendini kötü hissediyorsan önce ılık duş al yatağına gir bol bol dinlen süt iç meyve ye vitamin depola vücuduna kocanla da muhatap olma kendini izole et evi de bo.k götürsün sen sağlığına bak 
(11,935 puan) tarafından
Canım bu benim pozitif oldugumu anlamadan ne inanır hasta olduguma ne Baska birsey hala yılbası planları kuruyor simdi yarın kalk gidelim diyecek bana ısrar edecek
(5,404 puan) tarafından
Gitme işte yatak döşek yat diyorum sana =) hastasın  sen gidip birilerine bulaştırma ihtimalin var ayrıca covid değilse bile ordan kaparsın. Kocan da demekki bu ihtimalden korkuyor yani pozitif çıkarsa karantinaya alınırız diye götürmüyor boynu altında kalasıca. Sen de cok kötü  ol işte anlamıyorsun ki uzan bir anda lavaboya koş öğür sonra başım dönüyor gözüm bulanık oldu de başını yerden kaldirma
(11,935 puan) tarafından
Canım yalan yapmama gerek yok ki sadece atesim yok sunan gerisi tam gaz devam ediyor zaten. Anlamıyor hayır usuttun diyor. Anlamıyor test vermezsem doktor doguma almayacak diyorum yok
(5,404 puan) tarafından
Şu an orda olup kocanı tokatlamak istiyorum. Derdi o zaten pozitif çıkmandan korkuyor bir yere gidemeyiz diye.
(11,935 puan) tarafından
Aynen oyle derdi o
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Çık git sen be medet umuyorsun ki ara ambulansı gelip alsınlar öyle ***** şey mi olur 
(11,935 puan) tarafından
Yarın özelde yaptıracağım canım. Annemle görüştüm
(1,085 puan) tarafından
İnşallah birşey çıkmaz
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Kız sende az fenalaş gözü korksun eşşek gibi götürür 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Yanına para al sağlık ekibini de çağır git. Yazık ya ne merhametsiz insanlar var. Babanı da üzme bence. Adamın aklı sende olur. Bak kronik rahatsızmış bir de.
(11,935 puan) tarafından
Zaten oyle uyumaz bu gece babam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 331 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 809 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 542 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu