0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (1,475 puan) tarafından

Evet arkadaşlar Ben size Buradan bir bilgi paylaşmak istiyorum Benim kızım 9 Ekim'de Cuma günü dünyaya geldi 32 haftalık sancım vardı 3 sezeryanı mı olmuş oldum ve bu süre içerisinde benim kızım mihra 32 haftalık doğdu için 27 gün boyunca küvezde kaldı ama 20 gün de Ben çocuğuma hastaneye gittiğim zaman doktordan çocuğumun durumunu öğrenmek istemiştim ve çocuğumun küçük olduğunu ve zamana ihtiyacı olduğunu söyleyip benim Doktorum bana çocuğumun enfeksiyon kaptığını söylememişti biz bu enfeksiyon durumunu 5 günde Yani tedavisinin 5 gün olduğu vakitte öğrendik ve ben de bunun öncesinde yani 20 günlükken Cumhurbaşkanlığı'na şikayette bulunmuştum çocuğumu göstermiyorlar Hastane diye onun sonucu bugün itibariyle bana başhekimlikten Denizli devlet hastanesinden cumhurbaşkanlığından mektup geldi ve sonuçlanmış çok şükür kimse hakkını aramam azlık yapmasın böyle bir durumla karşılaşan olursa Bunun hesabı soruluyor araştırılıyor O yüzden de bunun bilgisini buradan vermek istedim şimdi

image

4 Cevaplar

+1 oy
(7,933 puan) tarafından
E yani sonuc ne oldu cnm 
(1,475 puan) tarafından
Sonuc doktrun ifadesi alinmiş uyarılmış buda bna bilgi mektubu
-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından
bebegin iyi insallah simdi , gecmis olsun
(1,475 puan) tarafından
Sağol cnm cok şükür iyi bizm zorumuzla cocukla ilgilenildi ve ertesi gün taburcu edilmişti doktora kalsaydı benim cocgum 30gunu gecicekti
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Denizli'de mi yaptın doğumu canım 
(1,475 puan) tarafından
Evt cnm
(1,455 puan) tarafından
Ben Denizli Pamukkale de beyin ameliyatı oldum prof tu ama onun yüzünden ikinci operasyon a alındım ben de o taraftan memnun kalmamıştım Rabbim iyilerine denk getirsin canım
(1,475 puan) tarafından
Amin cnm bnm
0 oy
tarafından
Denizli devlet hastanesi gerçekten böle ya bu kaçıncı şikayet cnm iyi yapmışsın benim kuzenlerim çal dan onlar defalrva şikayet etti mahkemeye verdi sonuç monuc yok öle dava boşta 
(1,475 puan) tarafından
Bizm cumhurbaşkanligna gitti ordanda bashekime gitmiş ifadesi alinmiş doktrun bilgi mektubu geldi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 432 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gleren (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Rumeysa&Eylul (1,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 589 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,195 göst.