0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (258 puan) tarafından
kapalı
Eşimle 8 aylık evliyiz 29 haftalık hamileyim bana  fazla ilgi gosteremiyor ama beni çok seviyor eşimin yüzünü topu topuna 4 saat görüyorum 2 saati babasıgilde  diyer türlü 2 saat kendi evimizde sonrada uyuyoruz hamilelikten dolayı çok mu abartıyorum acaba diye düşüyorum hep ağlıyorum üzülüyorum  ne yapmalıyım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
(6,978 puan) tarafından
Al karsina konus, hergun hergun babasini gormek zorundami? Ben seni cok ozluyorum, sarilip benimle ilgilenmeninistiuorum, neden bizimle daha fazla vakit gecirmiyorsun falan de
(258 puan) tarafından
Babasigile çok düşkün ben 20 yaşındayım o 32 yaşında benim ilgiye muhtaç olduğum zamanlar bide değil mi kac kez konuştum ama düzelmedi
(6,978 puan) tarafından
Ah ah ne deyimki ben bunlara...sende git yaninda
(258 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim birazda olsa rahatladım ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız haline şükret kocamı 5 aydır görmüyorum hasret kaldık birbirimize ya akşamda konuşurken özledim gelemiyorum dedi üzüldüm :/ bazı erkekler yanlarında eşleri olduğu halde kıymetini bilmiyor 
(258 puan) tarafından
Kesinlikle ya şuan bile arkasını donmus uyuyor horul horul yarın tatil dimi  ilgi gostereyim  yok ama uykusu çok önemli  rabbim yardımcın olsun canım
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Eeee neden evlenmiş eşin o zaman?Ayriyeten beni yanlış anlama ama 12yas çok fazla bir yaz sen şuan en çılgın yaşındasın gezmek,eğlenme vs vs bir şeyler yapmak istiyorsun ama eşin sana ayak uyduracak yaşta değil istese ayak uydurur ama dediğim gibi 20yasindakiyle 32yasindakinin düşünceleri,istekleri,hayata bakış açısı aynı degil
(258 puan) tarafından
Eşim gerçekten çok iyi birisi ama beni anlamıyor ilk başta çok iyi gidiyordu herşey sonradan herşey yolunda gitmemeye başladı kesinlikle sana katılıyorum ya ben büyük olsaydım yada o küçük olsaydı yaşlarımız yakın olsaydı keşke
(6,198 puan) tarafından
İyi birisi olması tabiki de çok önemli ama sana vakit ayırmak zorunda.Babasi ona düşkün olabilir ama eşin seninle evli her gün her insan cagirilmazki
(258 puan) tarafından
Daha neler neler altlı üstlü otuyoruz kaynanam yemek yapıp getiriyor ben yemek yapmışım herşey hazır bir de bakıyorum kaynanam yemek getirmiş eşim aşağıya inmedi mı eşime tirp atıyorlar
(6,198 puan) tarafından
Bunu mutlaka eşinle konuş ve kaynanana da şöyle benim evim,düzenim var diye.Maden herşeyin siz yaoacaktiniz neden evlendirdiniz
(258 puan) tarafından
Konuştum ama her zaman ben kötü oldum  kayınvalidem eşimin yanıda bana çok iyi eşim yok ken somurtur bana sert bakar 65 yaşında bide düşüşünün kendimi ezdirmiyirum ama saygizlikta yapıyorum ben napacagim  bilmiyorum artık kafam çok karışık
(6,198 puan) tarafından
Valla çok zor gerçekten sana tavsiyem sürekli yanlarına gitme her günde evine alma hamileyim ağrım var de.Bir süre sonra hepsi alışır bu duruma
(258 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun  birazda olsa rahatladım:)
(6,198 puan) tarafından
Ne demek rica ederim sen bebeğine odaklan sadece
(258 puan) tarafından
Gerekirse artık öyle yapicam canım
tarafından
M1e2l3e4k5 ikimizin hayatı hemen hemen aynı gibi benim eşim 31yasinda ve ben 19 ve oda beni hiç anlamıyor tamam ailesiyle alt üst degiliz ama sık sık köye gideriz her hafta sonu ve artık boşanmaya karar verdik o yine şuan ailesiyle bende kendi ailemleyim bence bunu al karşına konuş ailesinide çünkü sonra olan sana olur
(258 puan) tarafından
Kaç kez yaptım daha o anlamıyor yatağından kalktım ruhu bile duymadi  sabahtan beri sadece dediği dünden beri çok halsizim bende bir şey var sanki
tarafından
Aman öyle olacaksa mümkünse hiç olmasınlar hayatimizda canım simdi böyleyse kimbilir ilerde nasıl olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 470 göst.
0 oy
8 cevap 318 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hayaller (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 489 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mihrenur77 (23 puan) tarafından soruldu