0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (5,328 puan) tarafından

Kızlar ben bazı kötü anlarda donup kalıyorum. Mesela kızım tam kötü bı şekilde düşecek o an onu görüyorum ya yanına gidip kurtaramiyorum donuyorum. Düşüyor ondan sonra yanına gidebiliyorum. Mesela ağzına bişey alıyor almaması gereken o an yapma etme diyorum ama yanına gidemiyorum alıyor ondan sonra müdahale edebiliyorum:dizzy:

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende direk tepki veriyorum senin tam tersinim

(5,328 puan) tarafından
Ya ne güzel
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk şok aninda oluyor evet 
(5,328 puan) tarafından
Değil mi oluyor ya
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Aksine benimde reflekslerim o konuda iydir soğuk kanlıyımdır ama sadece kendi çocuğuma böyleyim başka bir çocuğa donup kalıyorum senin gibi 
(907 puan) tarafından
Bende aynı başka çocuğa donup kalıyorum  kendi çocuğuma süper refleksliyim
(5,328 puan) tarafından
Bende başka bı cocuga koşarım ama kendime donuyorum
0 oy
tarafından
Ooo benim reflex cok iyi masallah geve oglumn bigazinda sut yada kusmuk kaliyor bi firliyirum havaya cocuk daha kusmadan müdahale ediyorm 
(5,328 puan) tarafından
Ne güzel ya iste
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ben anında müdahale ederim kac defa boğazına bisey durdu çıkardım eger donar kalırsam Allah korusun ya baska bisey olsa soğukkanlı olmak lazım bu konularda yoksa daha kotu sonuc alabilriz
(5,328 puan) tarafından
Tabi ki de haklisin
0 oy
tarafından
O zaman şok ola biliyor evet bende öyleyim
(5,328 puan) tarafından
Kendim gibi bulabildim
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Yok ben öyle olmuyorum düşmese bile düşecek düşüncesi girince aklıma hemen yıldırım hızıyla hemen harekete geçiyorum 
(5,328 puan) tarafından
Ne güzel ya iste
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Düşme konusunda bazen yetişemiyorum ama saniyelik kurtarmalarim çoktur. Superwomen ilan ediyorum kendimi :D
(5,328 puan) tarafından
Aynen ha :Ddd
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Reflekslerim iyidir. Kaç kere düşecek çocuğu havada yakaladım. Özellikle ortamda çocuk varsa hazırolda beklerim. Bide Panikle sesim yüksek çıkar o an. Çocuk düşmez yada kırmaz ama sesimden korkup ağlar. 
(5,328 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Ben öyle değilim ama kızı düşünce ondan daha çok bağıran anneler gördüm acaba panik atak durumu falan var mi
(5,328 puan) tarafından
Yok canım bagirmiyorum mesela ama yanımda biri varsa ona tutmasını falan soyluyorum
0 oy
tarafından
Bence bu konuyu asmalisin.bir şekilde...kurturma şansın varken dönüp.kalman büyük sknti..ben çok soğuk kanliyim o konuda..hemen koşarım..mudale ederim.panikte yapmam....Allah korusun.daha ciddi bisiy olur öyle bakman kötü sonuçlar doğurabilir.
(5,328 puan) tarafından
Soğuk kanliyim o sıkıntı değil. Ama o an bı hareket etmiyorum biri varsa ona diyorum tut diye mesela
0 oy
tarafından
Ben bebegi emzirirken donuyorum bakiyorum, bebek agliyo bende tepki 0. Benim kafa guzel calisiyor
(5,328 puan) tarafından
Haha değil mi ya ☺️☺️
0 oy
tarafından
Bende oyleyim sadece bagiriyorum elimden bisey gelmiyor genelde
(5,328 puan) tarafından
Bağırmiyorum ben. Mesela yanımda biri var ona söylüyorum mesela tut diye. Halbuki gidip kendim de tutabilirim
0 oy
tarafından
Kızımdan sonra reflekslerim arttı şimdi uyurken bile nefes alışı değiştiği an uyanıyorum 
(5,328 puan) tarafından
Bende öyle oluyorum o ayrı. Ama gün içinde mesela kendine zarar verecek bişey oldu mu dönüp kaliyoruz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
6 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,378 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 247 göst.
17 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu

410,028 soru

12,328,069 cevap

39,156 kullanıcı

Kategoriler

...