0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (12,025 puan) tarafından
Kızlar daha 2 saat once mis gibi yaptım camları mermerlerini gene 2 tane güvercin arkamı donuyorum cama geliyorlar her yere gene dıskılamıslar. Bıktım sürekli dıskı temizlemekten gebeyim bir hastalık vs gecer diye de korkuyorum. Yok mudur ki bir koku vs bu hayvanları kacırcak. Korkutmak vs istemiyorum yazık ama dayanılarak gibi degil dıskıları cam acınca bile kokuyor yıkamazsam silmezsem. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cd as oraya gelmiyolar
(12,025 puan) tarafından
CD mi aaa deneyim vallaha
tarafından
Öyle yapıyolar canım hiç gelmiyo
(12,025 puan) tarafından
Hemen yapacagım canım Allah affetsin korkuyorum
tarafından
Ya tabikide bişey olmaz yap cnm
-Reklam-
0 oy
(471 puan) tarafından
Poşet as sallandikca kacar
(12,025 puan) tarafından
Bu da mantıklı canım. Yok yani dayanamıyorum artık bunlara
(471 puan) tarafından
:))))
0 oy
tarafından
Benimde oyle cnm hemde oglumun odasinin camina geliyorlar biktim usandım yani yorumlara bakmaya geldim
(12,025 puan) tarafından
Acayipte yapıyorlar anlamıyorum 2 tane kus nasıl böyle bir performans sergiler
tarafından
Keske 2 olsa mubarek sultan ahmet sanki camin önü dunya kadar var biri gidip biri geliyo
(12,025 puan) tarafından
Beslemiyorum da gitmiyorlar
0 oy
(2,241 puan) tarafından
cd as ya da siyah birsey koy oraya siyah renge gelmezlermis . benimde balkonuma girmisti 5saatte hasat etti çıkti temizledim kokusu bir hafta gitmedi cam balkon olunca 
(12,025 puan) tarafından
Bak gene oradalar cıldırtacaklar beni ya. Kus gibide yapmıyorlar tovbeler olsun kocaman
(2,241 puan) tarafından
oyle canim ya bende ilk geldiginde sevinmistim hatta burda paylasmistim da bir saatte mahfetti heryeri aksama kadar durdu kurumus temizlemesi de zor oluyo . bende camin oraya siyah poset bagladim ondan beri gelmiyolar
0 oy
tarafından
Bense gelsinler dua dua ediyorum su kabim hep orda durur bulgur bugday vs hep bırakırım mermer taşına 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
28 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 437 göst.
2 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Baldananne (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,455 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavimelek3 (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,897 soru

24,256,838 cevap

341,257 kullanıcı

...