Bekarken annem sabah kaldirmak icin saati hep ilerde soylerdi mesela 10.sa 11 oldu saat oglen oldu kalk derdi bi gozumu acardim saat daha 10
Sizi evin arkasındaki dereden bulduk derdi annem hamile biz dere kenarında oynuyoruz dereye oyuncak bebek atmışlar görünce arkasından koştuk anne kardeşimiz geldi diye annem yok o başkasının çocuğu bizimkinin gelmesine var daha dedi meğer biz dereden değil sipermden olmusuz☺
Yemek hazır hadi dersi giderdim masayı kurmayı bana kitlerdı
Bnm 9 da kaldırırdi kalkın öğlen ezanı okunuyor derdi hep cnm annem
Aynen yaa benim annemde öle yapardı saati söyleyerek uyandirirdi
Aynn bnm annem de öyle diyordu. Eve geç geldiğim zaman baban çok kızdı diyordu. Korkudan babama görünmezdim. Halbuki babamın haber-i biseyden yoktu
Annem de aynısını yapardı
Bizde öyle yalan söyleme hiç olmazdı da yada ben hatırlamıyorum ama annemin meşhur bi bedduasi vardır alınları secdeden kalkmayasıcalar kalksaniza saat kaç oldu diye bağırdı )) Ben hep sabah namazıyla kalkardim daha uyumazdim abimle kardeşime böyle derdi ) ama dere muhabbetine kahkaha attım resmen
Ekmeği Isıtır len yakardı yanık yiyen para bulur derdi bizde saftirik gibi yerdik
Kardeşim bi kere bulmuş ee doğal olarak almış anne bak yanıkları hep ben yedim para buldum dedi bi güzel dayak yedi annemden başkasının parası alınmaz diye kardeşimde yazık başkasının değilki yanıkları hep ben yedim benim bu para diye ağlamıştı
Simdi yorumlari okudumda annem hic bana kandirik yapmamis yaa onu farkettim
402,027 soru
12,035,282 cevap
36,262 kullanıcı