Bir kez altını değiştim bezi unutup ellerimi yıkamaya gittim geldim ki bo.klu bezi ağzına sokuyordu açmaya çalışıyordu gec kalsam açıp yerdi kesin
En komik mi bilemem ama çok değerli diyebilirim.
İlk kızım beşiğinde uyuyordu uyanmış sessiz sedasız oturmuş yatağında takı yastığı vardı. Yastıkta da harf yazan altınlar varya ondan vardı. Onu yutmuş. O an anlamadım dikkat etmedim tabi. Sonra bezini değiştirirken bi baktım kakasında altın var. Şok oldum aklım çıktı. O zaman çok korkmuştum tabi ama bişey olmayınca şakalaşmaya başlamıştık bizim kızımız altın s. çıyo diye
Benim kızın yedikleri komik değil beni deli ediyor saç yiyor. Kakasından saç çıkıyor sürekli. Köye gidiyoruz hafta sonu. Duvardan taş parçası alıp ağzına atmıştı alltan gördüm hemen.
Halının saçaklarını yolup ağzına atmaya çalışıyor
Bu bebeler büyüyene kadar
Daha oyle bi macerası olmadı kızımın ama sanırım garip olan ben tatlı çikolata oldum olası sevmem yemem onu da yemez sanmamdı jdsdgjknbn
Pasta muhallebi tatli o da yemez verince de çikarır ama bu ara sarmiş benim bitterlerı bulup yiyor
Çişli bezini unutmuşum atmayı alıp parçalayıp parçaları ağzına koymuştu hiç unutmuyorum ama erken yetiştim yutmamisti çok gülmüştüm
Yerden bir kraker vs yemiştir canım daha öyle değişik birşey yemedi
Kızım hamam böceği ısırdı ayrıca kaka yemişti. komik değil insanın ömründen ömür gidiyor
Oğlum da karınca, salyangoz, taş toprak ne bulursa yiyordu. Şu an 2 yaşında hala boş bulsa ağzına herseyi götürüyor. Kan değerlendiri de güzel ama huy demek ki huyu kuruyasi
Bi ara fayans kemiriyordu mübarek ağzında çıkmayan şey yok herseyi sokuyor ağzına bu bebe bana çekmiş galiba
1,514,292 soru
24,694,903 cevap
368,585 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın