İki tarafda çok gurur meselesi yapdi zamanında. İki tarafda inat ama eşimin ailesi dahada bir inat. Yani şöyle özetlim eşim daha cocuken dayısı buna tokat atmış kaynanam demis ki sen kim oluyorsun çocuğuma tokat atarsin ve odur budur kaynanam kardeş ile kesinlikle görüşmüyor ve hata kaynanam yılardır köyüne gitmiyor. Bu evlilik sürecinde bende kendi ailem ile kavga ettim çünkü onların bana karşı bir kaç hataları vardı ve onlar onu kabul etmemesi beni ve eşimi rahatsiz etti. Ve ister istemez bunu eşimin ailesi farkına vardı ortada bir gerginlik olduğunu. Kaynanam gelip bana dedi ki senin ailenden bir akılı varsa oda bir dayin gerisi 5 kuruş para etmez. Ve ben sok oldum onun bana bunu diyince. Birşey demedim çünkü şöyle düşündüm onun seviyesine inmemem gerek. Ve bu ilk ve son laf soktuğu değildi bana karşı. Bir kaç gün önce kendi anneme gittim ve dedimki anne ben yemek istemiyorum çünkü miğde bulantim var annem dediki sen demek hamilesin sana şunu diyim ozaman o senin yanındaki varlık ( eşimi temsil ediyor bu arada) ondan gelen bir çocuğu ben asla görmek istemiyorum doğurdun gün bile beni aramayın. Bunun üstüne ben yine birşey demedim. Eve gittim şüphe ettim acaba hamile miyim test yapdim ve iki çizgi çıktı ve ben hamile olduğumu zannettim eşimi haberdar ettim onun ilk tepkisi daha çok erken bu çocuğu aldiralim ve eğer aldirmasakda annen hiç bir zaman çocuğumu görmicek. Ben sok geçirdim çok üzüldüm ağladım. Eşim yapdigim teste gidip bakdi ve dediki bu hamilelik testi değişik iki çizgi demek hamile olmamak. Ve demeki hamile değilim ama yinede bu beni çok fazla üzdü onun tepkisi. Bana fikir verin
Esin manyakmi ? Millet çocuk olsun diye neler yapiyo senin varsa aldırmak ne?
Şuan da ben ne okudum ya !!! Hepsi birbirinden saçma etrafında insan yok ve böyle bir sülalesinin içine zaten çocuk getirme sen canım ya düşünemiyorum öyle bir masumun bu insanların içinde büyümesini çok yazık hepsi de ayrı saçmalamış annende kocanda başta olmak üzere... Koru kendini ezdirme asla ve çocuk düşüncesini uzun süre ertele baba olabilecegine inandığın zaman yaparsın ama o baba potansiyelini göremedim kocanda henüz
1,512,751 soru
24,673,353 cevap
367,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın