0 oy
905 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
ya 3 aylik bebegim var durmadan su veriyo ha susamis ha susams ac cocuk ben anliyorm arkami donmemle suyu tikiyo agzina deliricem ya elini yuzunu yikiyo balkonda esintiye oturtuyo cocugu beli gobegi açık hasta olcak diyorm yok yok ustunu islatiyo cocugun degistircem birakmiyo cildircam ya

10 Cevaplar

+1 oy
(54 puan) tarafından
Su vermesi gayet normal abartma canım sende bir zararı olmaz :)
(67 puan) tarafından
vermesi normal evet ama surekli veriyo cocuk meme ariyo tikiyo agzna suyu
(187 puan) tarafından
3 aylik bebege su verilmez ilk 6 ay anne sutunden baska bir saglikci olarak soyluyorum anne sutunde zaten su ve diger seyler mevcut izin vermeyin karistirmayin kaynananizi isterse kussun gitsin
(67 puan) tarafından
mama takviyeside yaptigim icin mecburen veriyorum canim sadece sutum yetmiyo
(187 puan) tarafından
Sizin ixin yazmadim bie arkadasa demis ya su verebilie abartma diye ona binayen yazmistim mama verdiginizi bilmiyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç sorma canım ya dün benim kaynanam kalkmış salatalığı tuzlanmış 20 günlük bebegimin ağzına vermeye kalkıyor dayanamadım kızdım ona küçücük çocuğa yaptığın iş mi diye. Malesef herşeyi bildiklerini sanıyorlar ama bisey bildikleri yok bir çoğunun genel konuşmuyorum ama hep eskiden gelen kafayla bakıyorlar olaya 
(9,747 puan) tarafından
Ayy inanmıorm, hadi salatalık verio bide tuzlayarak yani hangi mantıkla acaba..Valla kızmakla en iyisni yapmşsnz, ne kdar sessiz kalınrsa o kdar tepeye çkıolar
(67 puan) tarafından
benimkide yedigi erigi agzna suruyodu cocugun sigara kullaniyor bide allahm
tarafından
Yerinde uyarin gerekirse kizin onsizin evladiniz
Onlar anne oldu sonuçta
(507 puan) tarafından
Benimkide zorla memesini veriyor kizim tutmuyorda zorluyor kafasını geri kafali
(2,267 puan) tarafından
Memesini mi veriyor nasıl neden
(67 puan) tarafından
ay onuda ypsa bayilirim
(1,934 puan) tarafından
Meryem Ana kız ciddimisin gülmekten oldum burda annelik caglarini ozlediyse demek =D
tarafından
Hatice bilirsin iki defa uyarmama rağmen dinlemedi hala yapmaya çalıştı son olarak tepkimi koyup kizmakta çare buldum malesef.
(130 puan) tarafından
Ne demek ya memesini veriyor tövbe bismillah öyle bir mantık mi var tutmuyor diyosun bide açıp denemesine izinmi verdin Vallahi Rabbime büyük konuşmayim ama ben Asla izin veremem böyle bişey çocuğunz olur aynı dönemde süt kardeş yaparsnz tm da bu ne ya yaşını başını almış kadin memesini nasıl veriyor Anlamış değilim yuh yani şok yani
(6,135 puan) tarafından
Neden milletin yas ilerledikce akli basina geleceğine bi tarafına kaçıyor ki
(507 puan) tarafından
Kız ne yapayım veriyor kizimda tutmuyo sinir oluyor aferin kızıma iyyyyy geçen yine verdi kizim midesini bulandirdi
tarafından
Ben olsam kızar ağzının payını veririm. Ne demek memesini verecek benim bebeğime. Ne zannediyor bunlar kendilerini ya?
(507 puan) tarafından
Bide kocama gösteriyor kızın tutmuyo dovuyumu onu
tarafından
İğğrenççç!!! Kocan da birşey demiyor mu ya nasıl midesi alıyor.
(6,135 puan) tarafından
:D adam diyecek ben emdim bisey olmadi :)) yazık bebeğe ya o bile kart taze arıyor bu haliyle ki midesi bulaniyor ama onu babanne düşünmüyor işte birisinin aklını başına getirmesi gerek
(507 puan) tarafından
Valla aynen cnm ya
0 oy
(9,747 puan) tarafından

Allah sabır versin :ermm: birlik mi oturuosunz

(9,747 puan) tarafından
Ya siz sert çkıp karıştrmıcaksnz ya da eşinize soyleyn o soylesn :/
(67 puan) tarafından
esim karismiyo hic. bana diyo bzde bebek buyuttuk
(9,747 puan) tarafından
Evt bide o meşhur lafları var 'bizde bebek buyuttuk',
en iyisi siz biraz sesinizi çıkarn belki o zmn kendini geri çeker biraz
(67 puan) tarafından
dcem artik cok doldm bugun
(104 puan) tarafından
Bizde aynı binada oturuyoruz benimki de sapık gibi gece saat 3 5 dinlemez gelirdi çocuğun mama saatinde eşimle defalarca kavga ettim gelmeyecek insan gibi normal saatte gelsin torununu sevsin gitsin hiçbir şeye karışmasın diye şimdi 4 aylık oldu hiç gelmiyor o kavgalardan sonra çünkü çeneleri kapansın diye annemi çxe gönderdim sırf kıskançlığından geliyordu annem bakıyor diye şimdide onlara gidince kucağına alıp çocuğu benden kaçırıyor balkona götürüyor yanlarına gidiyorum içeri giriyor içeri giriyorum balkona çıkıyor ağlıyor çocukla inatlaşıp susturmaya çalışıyor istiyorum vermiyor altını değiştirme diyorum değiştiriyorum en son çok kızdım bende cahil değilim birşeyler biliyorum çişini yapınca değiştiriyorum kakasında sana veriyorum altını siliyorsun diye diyor bende sen başkalarının yanında donunu indirmiyorsan bu çocuğun bezini de açamazsın annesi yapabilir sadece dedim daha el sürmüyor
0 oy
(515 puan) tarafından
Benim kaynanam da gelince çocuğu bı sahiplenir tamam babanesi sevsin baksın ama anartmasin yani. Altını degistirir yemek yedirir kaşığı kesinlikle kendi ağzına sokmaz kendi yediği birşeyi vermez benden çekinir zaten oğlu sürekli uyarır elini yıka anne bişe verme boğazına jacar anne çocuk ayliyo annesine ver emzirsin bı belini tut her fırsatta konuşur durur annesi de ona küser bn de rahat bı nefes alırım ama bana dio sen soletiyon demi die Allah yukarda bn asla soletmem
(104 puan) tarafından
Maşallah ne güzel valla kocanın böle düşünüp davranması bizimki de sigara içip ağzını bile yıkamayan üstünü değiştirmeyen annesine vermiyorum diye tartışıyor benimle çocuğun eline soğan verdi geçen çocuk yarısına kadar soktu boğazına tabi kimse bakmıyor görmüyorlar ben söyledim Bi çıkardı en az yarısını sokmuş çocuğa kızıyor birde niye böle yapıyorsun dşye(çocuk 4 aylık)
(515 puan) tarafından
Yok artık ya ayıp yani yaptıkları bu insanlar neden böle düşüncesiz anlamıyorum boğazına en küçük bişe kacsa boğulur kendi hatan dört aylık bebekten ne istiyorsun ayrıca ben hiç cicuguma kizdirmam kimseye kizdirmam yüksek sesle konustirmam babası bile yapamaz çocuğu çirkin die severler ya ona bile canım sıkılır kendi annem çirkin çirkin bu falan diodu tamam anne cirkinse sevme sen de dedim bı daha demedi
(104 puan) tarafından
Laftan anlasalar neler söylüyorum anlamazdan gelip inadına yapıyor
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim eski kafali ondandir. Simdi cocuklar z kusagi afedersin dışkıları dahi farkli. Yani o donem oylesi saglikli olabilir ama bu donem boylesi saglikli. Ona birseyi yaoma derken bunun gerekcelerinide söyle. Yani senin duruma hakim oldugunu bildigini guclu oldugunu gorsun.
0 oy
tarafından
A aa manyakmi ne böyle insanlar nasıl çocuk büyütmüş şaşırıyorum gerçekten 
0 oy
(290 puan) tarafından

Nedir bu pasaklilardan cekdiyimiz arkadas benimkide sarimsaki yoğurt vermisdi :ermm:

0 oy
(786 puan) tarafından
Alti aya kadar su verilmez ki
0 oy
(535 puan) tarafından
34 haftalik hamileyim burdaki yorumları şok için de okudum bazen çok sevgiyle sahiplenmeyi karıştırıyorlar geçen kayınvalidem bu benim 2. senin olsun dedi gülüp geçtim ama çok sinirlendim 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Ay bizimkide emzigi kendi agzina aliyo guya temizliyo sonra kizima veriyo yapma diyorum yapiyo delirtcek beni 
tarafından
İğrenç!... :/
(2,172 puan) tarafından
Hemde nasıl igrenç

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 598 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
3 Mart 2023 Aile kategorisinde Serifediebiri (28 puan) tarafından soruldu
0 oy