Seni o kadar iyi anliyorum ki bende 17 haftalik oglumu kaybettim benim bebegimde idrarini yapamiyordu bu kadar dayanabildi oglum kontrole diye gittik melek oldugunu ogrendik. Bu oyle bi aci ki tarifi yok hic bi dilde. Bende kaybedeli oglumu 2 hafta oldu hala daha bende mezarina gidemedim. Bebegimi normal dogumla dogurdum bende o sirada gormustum upuzun kollari bacaklari vardi abisi gibi minicik bi burnu vardi cok tatliydi oglum her seyi belliydi. Rabbim bu kadar omur bicmis hayirlisi boyleymis demekten baska elden bir sey gelmiyor. Bi taraftan onun yanina gitmeyi cok istiyorum sanki beni cagiriyormus gibi geliyor bi taraftan da bununla yuzlesmeye hic hazir degilim. 1 haftaya evime donucem biz gurbetteyiz dogu da oglumuzu memlekette gomduk o yuzden burdan ayrilmadan gitmek istiyorum yanina umarim o gucu kendim de bulup gidebilirim. Ama sanirim normal hayata donebilmek icin bununla yuzlesmemiz gerekiyor elbet unutmiycaz ama alismaliyiz.. umarim en hayirli zaman da allah kucagimizi doldurur saglikli evlatlar nasip etsin bize allahim...