Cesaret edip gidemedim bile resmini atmış kaynanam aralikta kaybettim .30 haftalikken kordon dolanmasiyla kalbi durdu oğlusumun normal dogum yaptim görmuştüm bide cok tatliydi karam benim Kömur gibi saçlari vardi
Esimin köylerinin yolundaki mezarlikta esimin babannesinin dedesinin halasinin yaninda gecerken giremiyorum cok uzuluyorum ama cesaret edemiyorum gidersem dizlerimin bagi cozulur yere cakilirim topragina sıkıca sarılarak ağlayasım var ama gercekle yuzlesemiyorum babamda oldu 2015 ten beri 1 kez gittim mezarina herkez beni yargiliyor babasina gitmedi die ama gidemiyorum acimla yuzlesemiyorum ogluma gitmeyi cok isdiyorum cesaret edemiyorum üzülürmü ki gitmesem dua bile edemedim gercekle yuzlesemiyorum günahamı giriyorum acaba napsam ben
Allah sabır versin O bir melek ve Cennette seni bekliyor .
Allah sabır versin canım
Rabbim sabır versin canım
Öncelikle Rabbim sabırlar versin Cesaretini topla abdestini al namazını kıl tamam biliyorum hiç kolay değil bu dediğim ama bi git kapan toprağına sarıl ağla en azından acın dinmez hiç ama ağlayınca rahatlarsın biraz olsun bende bebeğimi kaybettim senin ki kadar değildi ama mezarı olsaydı giderdim mutlaka kolay olmasada
1,491,820 soru
24,377,200 cevap
348,408 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın