0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kız kardeşim eşinden şüpheleniyormuş telefonunu sürekli gizliyormuş ve sessizdeymıs telefon çaldığında başka odaya gidiyormuş falan bu whatsapp webi duymuş bana sordu ama bende bilmiyorum telefondan telefona nasıl yapılıyor esinin telefonu iphone kardeşimin samsung

8 Cevaplar

0 oy
(5,330 puan) tarafından
Whatsap webi indirip eşinin telefon numarasını girip whatsap barkodu okuması lazım 
tarafından
Playstoreden baktım ama hic birinde telefon numarası gir falam yok canım
(5,330 puan) tarafından
Değişmiş olabilir whtsap wepi indirince eşinin telindeki barkodu okutman lazım ben kendi telimi bilgisayradan açınca numara istiyordu  yotubeden bak istersen orada daha çıklayıcı vermiştir
tarafından
Eşinin telefonuna da mı indircek uygulamayı canım iki telefona da mı
(5,330 puan) tarafından
Bilgisayara web whatsap yazıyorsun indirp  eşinin telindeki kare kodu okutmaaı lazım
-Reklam-
0 oy
(391 puan) tarafından
Bilgisayara bağlasın daha kolay 
tarafından
Bilgisayarı yok ki
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Watsab web indirsin ne yaparsa gözüküyor 
tarafından
Telefonsan telefona nasıl oluyor kendi telefonuna mı indircem yoksa eşinin mi
(3,918 puan) tarafından
Kendisini kine indirsin oradan kod okutuyor bukdar kurcalasin biraz anlatmaya olmuyo
0 oy
tarafından
Canım az önce demedim. Watsap wepi indir eşinin barkodunu okut hemen geliuor sana mesajlar
tarafından
Hangi whatsapp webi indirdin canım adi tam ne
tarafından
Watsap wep
0 oy
(228 puan) tarafından
İnternetten whatsap web yazsin cikacak ordan kodu okutsun. Ama bildirimleri esinden gizlesin yoksa her girdginde onangider
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bosanmayacaksa boşuna gidip de bir şeyler aramasın telefonunda
0 oy
tarafından
Amaaannnn sana bişey diyem mi ? Biz tilkiysek onlar da kuyruğu . whapsatn konuşmaz başka da öyle programlar var bip falan onu indirir uygulamayı da gizler yapacak olan çok gördüm ben yapanı .sizde whapsp takip edip a bişey yokmuş dersiniz 
0 oy
tarafından

Bunlara gerek yok bence Ben olsam benim yanımda telefonu gizlicek üstüne bir de başka odaya geçecek onun ağzının ortasına ederim bikere yaptım sonucu karakol olgu gene yaparım benim yanımda telefonu sessize alamaz başka odaya geçemez 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Miraeymen (583 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 341 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 252 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu

409,321 soru

12,302,413 cevap

38,488 kullanıcı

Kategoriler

...