0 oy
930 göst.
Diğer kategorisinde (2,242 puan) tarafından

iyi geceler hanimlar :) birkac kisiden duydum 9 da yatiyormus bebisler harbi dogru mu oyle olan varsa nasil basardiniz benim kizim 20 aylik hala 12den once uyumuyo butun gun oglen bir saatlik uykuyla duruyo :ermm:

21 Cevaplar

+1 oy
(12,778 puan) tarafından
10 da uyuturdum normal de ama sabahlar soğuk old için biraz geç kalksın diye 11 gibi 11.3 gibi uyutuyorum 12 de bulduğu oluyo 
tarafından
Çok mantikliymis
(12,778 puan) tarafından
Kız 10 da  yatınca sabah 7 7.5 kalkar di sabah soğuk oluyo 1 2 saat daha uyusun diye :)
(2,242 puan) tarafından
benimki 3de de yatsa 7de kalkiyo :Ddddd
(12,778 puan) tarafından
Sabah zor oluyo ya bide havalar soğudu karanlık oluyo keşke daha uzun uyusa
(2,242 puan) tarafından
aynen yazin bir sekilde idare ediyordum da kisin zor oluyo sabah daha gun aydinlanmamis benim kiz ayakta . uyanik ama ne onayilabiliyo ne ben oyle boynuma sarilip mayisiyo :)
-Reklam-
+1 oy
(7,481 puan) tarafından

Canim alistirman lazim. Gerçi ben demeye korkar oldum:D geçen  yine boyle soruda yazdim kizim 9da uyur diye bi kac gündür 10 u buluyor cadinin uyumasi. Heralde nazae ettim dedim sonra

(2,242 puan) tarafından
aman masallah sübhanallah ❤️:) benim nazarim degmez ama yinede oku  canim :) valla cok cabaladim uyutmaya cook ugrastim ama erken uyursa 1 saat uyuyup kalkiyo uykuyu almis oluyo nasil oluyosa
0 oy
(51,345 puan) tarafından
2 yasinda simdi zorla uyuttum kizmasam daha oyun oynicak
(2,242 puan) tarafından
kac para bir deliksiz uyku uleeyn :))))
(51,345 puan) tarafından
esime diyorum.uyku büyüsü var mi kiza yaptiralim ☺️
(2,242 puan) tarafından
hahahahah:))) bulursan bana da soyle bacim . insallah gecer bu donemleri ya ama ahdim var ilerde 5dakika daha anne derse uyutmayacam :))))
(51,345 puan) tarafından
aynisini bende diyorum bide diyorlar ilerde is yaparken uykusu gelir hep diye☺️
(2,242 puan) tarafından
ayneen :))) ilerde de kalk dersin kalkmazlar
0 oy
tarafından
Benim ❤️❤️❤️çok şükür kızım 9da yatar oğlumda ablası yatınca sessizce gider yatağına uyur bebisi iki sallarim uyutur hoppp oda odaya ❤️❤️❤️
(2,242 puan) tarafından
masallah canim rabbim bagislasin bu guzellikleri :) ❤️ insallah kizimda artik kendi yatar guzelce uyur deliksiz uykuya hasretim
tarafından
Uyur cnm sabret annelik en büyük sinav
(2,242 puan) tarafından
kesinlikle oyleymis canim Allah hepimizin yardımcısı olsun:) annemden her gordugumde helallik aliyom ben cok ettim sana yaramazdim helal et hakkini diye
tarafından
Çok mübarek evlatsin ne güzel rabbim gonlune göre versin
(2,242 puan) tarafından
Allah razı olsun canim seninde insallag :) ❤️
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Var benimkiler
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️:)
0 oy
tarafından
9.10 gece uyumus olur genelde
(2,242 puan) tarafından
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Kizlarim.bir 8 digeri 6 yasinda bebeklikten beri ayni saatte yatiririm dokuz dokuzbucukda uyumus olurlar simdi minnakimida alistiriyorum
(4,152 puan) tarafından
Kardes gibisi yok kuzum.bnm ikinci kazayla oldu ;) cok agladim hemen niye oldu dio sonrada sukrettim ikisinnde kimseye ihtiyaci yok arkadas konusunda buyuduklerindede ayni olucakklr ins ♥️
(2,242 puan) tarafından
tabi en guzel sey kardesin olmasi bende cok isterdim vir ablam kiz kardesim olsaydi herseyimi paylassaydim diye ama malesef :) insallah bir cesaret kizimin kardesi olur
(4,152 puan) tarafından
Hadi inasaallaah canm.bn gibi laza olursa kendini hszirlamis olursun direk ;)
(2,242 puan) tarafından
rabbim isteyene nasip etsin insallah :) suan degil canim ya biraz daha buyusun bir uyku uyuyayim sonra insallah
(4,152 puan) tarafından
;)) hayirli zamnda insaalllaah canim
0 oy
tarafından
8 aya kadar 9 olmadan yatıyordu bende onla yatıyordum erken uyumak benim açımdan biraz zor oluyordu şimdi yaşına girecek bız ne zmaan uyursak
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️ olsun sizinle uyumasi da iyi bizde biz uykudan kafayi kaldiramiyoz hanimda uylu zerresi yok :)))
0 oy
(2,590 puan) tarafından
9 da uyuyo masallah eger saati gecerse zor uyuyo
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️:) evet alistigi saat gecince hem huysuz oluyolar hem uyumuyolar
(2,590 puan) tarafından
12 ye kadar guzel uyur sonra surekli memede deliksiz uyumuyo malesef :(
(2,242 puan) tarafından
insallah deliksiz uyudugu gunlerde gelir canim ❤️
(2,590 puan) tarafından
Insallahhh canm❤
0 oy
tarafından
Ben bebekken uyurmuşum 9 10 dedin mi 
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ne guzel annene cektirmemisin :) ❤️
tarafından
Evet ben çok masumusun yaaaa
(2,242 puan) tarafından
ben cok cadiymisim anneme ettigimi aynen iade ediyo kizim bana :)))) her huyu bana benziyo valla
0 oy
(10,223 puan) tarafından
8 buçuk en geç 9 uyumuş olur :)
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️ harika birsey ya ben nasil alistircam
(10,223 puan) tarafından
Ama sbah en geç 8 de ayakta o da en geç diyorum :D genelde 7 7buçuk arası uyanır. Uyku duzeniniz nasıl ki
(2,242 puan) tarafından
olsun canim masallah o kadar uyumasi guzel :) benimki sabah 7de kalkiyo bazen 8bucuga kadar uyuyo oglende 1gibi uyuyo en fazla 2 saat gece de 11bucukda yatirmaya calisiyorum erken yatirmaya cok ugrastim 10da falan uyuyo ama hemen geri kalkiyo
(10,223 puan) tarafından
Allah allah. Uyku saatlerimiz aynı gece uykusu hariç. Bizim ki de oğlen 1 de uyur 1buçuk saat fln. Gece 9 dedin mi uyum7ş olur. 16 aylık
(2,242 puan) tarafından
insallah yavas yavas erkene cekmeye caliscam canim umarim basaririm
0 oy
(4,854 puan) tarafından
He kiz bende şaşırıyorum 8 9 da uyutanlara bizimki gececi :D
(2,242 puan) tarafından
hahahah:))) gececi tayfa hayir birde gec uyuyo erken kalkiyo memur gibi bisi benimki:)()
(4,854 puan) tarafından
Gel bacim sarılalım ağlayalım:D
(2,242 puan) tarafından
://// cilekes analar :)))
0 oy
tarafından
Evet benimkide uyur 9 da
(2,242 puan) tarafından
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Hala benimle oturuyo ben daha ne diyim :) 

Ama bi ara düzene sokmuştuk 10 da yatıyodu baya rahat ediyodum
(2,242 puan) tarafından
bak şu miniklere :))) bu saatte ne isiniz var be yavrum uyusaniza. evet ya erken yatinca buyuk rahatlik birkac kere 9da yatmisti 20 ayda 3 kere falan heralde :Dddd
(2,128 puan) tarafından
Ahahah valla ya ben esniyom o daha beni ısırma peşinde
(2,242 puan) tarafından
hahhaha :)) isirma huyu bizdede var
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Uyku rutini oluşturman lazım önce cocu tv başından yada oyun oynarken hadi kalk dersen olmaz 
(2,242 puan) tarafından
rutini var canim uzerini altini degisirim oyuncaklarini toplarim isigi kapatirim uyku vaktini bilir odasina gider :) sorunumuz erken yatinca bir saat icinde kalkmasi ve uyumamasi 11den once yatarsa geri kalkiyo uykuyu almis olarak
(3,036 puan) tarafından
Uyku Rutini

- Ev halkına bay bay deme. Evde kimse yoksa pencereden dışarıya.
- Yatacağı odaya geçme.
- Bakımlar (Banyo,Alt alma, masaj gibi)
- Beslenme
- Kitap okuma veya zeka kartlarına bakma
- Işıkları kapatma
- Bebek Uyutucu Programından sevdiği bir ninni açma
- Uyku cümlesi söyleme “Uyku Vaktiii “ gibi
- Yatağına yatırma.
- Sevdiği, ses ve ışık çıkarmayan, tehlikesi olmayan bi oyuncağı uyku arkadaşı yapıp sadece uyku vaktinde vermek. Yatağına yatırdığınızda mızmızlanırsa onunla oyalayıp kafasını daldırmak.
-Eğer ağlarsa ve bu gerçek bi ağlama ise asla eziyey etmiyoruz ısrar yok ! Hemen kucağımıza alıp uyku vaktiii diye alçaktan güzel bi ses tonu ile uyku cümlesini söylüyoruz. Hafif salınımlar ile sallıyoruz.
-Eğer ki ayakta alışkın ise ilk zamanlar ayakta sallanabililir. Her gün salla-dur yöntemi ile biraz daha durma süresini uzatıp, sallamayı azaltıyoruz. Bir anda asla olmaz. Kademeli olacak. Hergün biraz daha azaltıyorsanız başarı yolundasınız.
-Meme uyku kısmında ise keskin olmanız gerek !  Yani 1 kere bile memeyi verirseniz nede olsa verecek diyecek... Emzirip karnını doyurduktan sonra memede uykuya dalmasına mayışmasına izin vermiyoruz. Onun yerine kısa bir süre abartmadan ayakta uyutmaya çalışabilirsiniz. Kucakta diyecektim ama eğer uyku eğitimi anne veriyorsa bu iyş bir yöntem değşk. Meme kokusu ve emzirme pozisyonu aldığı için çok direnecek aklına gelecektir. Ama eğer eğitimi baba verecek ise kucakta uyutabililir. Gündüz uyuma saatine ve süresin göre değişkenlik gosterir attigim sadece örnek rurin
(2,242 puan) tarafından
teşekkür ederim canim harika ama zaten uyuyacagi zaman sıkıntısız bebegini alip odaya giden bir cocugum var bin sukur ogrettim herseyi bende cok okuyan bir anneyim ;)) derdim 11de bile uyutsam 12de tekrar uyanip uykusunu almis olmasi uykusu olmadigini anliyorum o kadar canli ki guluyo konusmaya calisiyo ben gece asla oynamam konusmam ama kendisi simariyo :) 9 da 10da 11 de her saatte uyuttum denedim 12de hoop geri kalkiyo ve oturuyo bende 11 bucukda odaya aliyorum yavas yavas uyku saatlerini cekmeye basliycam bakalim
0 oy
(1,101 puan) tarafından
3 buçuk yaşında kızım 8buçukta uyuyor sabah 8 de uyanıyor
(2,242 puan) tarafından
masallah sübhanallah canim ❤️:) hep boyle olur insallah
(1,101 puan) tarafından
İnşallah canım sağol ❣
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Bazen 7 de bazen 6 da bazen. 8 de yatıyor değişiyor sürekli 6 aylık 
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️:))
0 oy
tarafından
9 da uyutuyorum oğlumu canım 
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️ insallah benimkide alisir artik:)
0 oy
tarafından
18 aya kadar 9 da uyuyordu şimdi 2 yaşında biraz daha oyuna sarıyor 11 gibi uyuyor sabah da 10 da uyanıyor 
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️:) yine iyi saatleri en azindan gec kalkiyomus
tarafından
Aynen canım doğduğundan beri uyku konusunda üzmedi beni sıpam çok şükür ara ara diş atak dönemleri oluyor ama geçici olduğu için problem yapmıyorum sağlığı yerinde olsun da uykusuzluğa da razıyım :)
(2,242 puan) tarafından
masallah diyelim canim :) evet ne olursa olsun sagliklari yerinde olsun biz raziyiz
0 oy
(3,212 puan) tarafından
1 yaşında oğlum 9 hiç görmedi diyebilirim 7-8 arası uyumaya gideriz. 
(2,242 puan) tarafından
masallah canim ❤️:) daim olur insallah
(3,212 puan) tarafından
İnşallah canım. Uyku vakitlerini kaçırma. Instagramda uyku tabloları var oradan bakabilirsin. Uyumadıkça uykusu kaçar düzeni oturmaz.
(2,242 puan) tarafından
artik erkene cekmeye caliscam insallah canim saol :) yoksa olmuyo boyle
(3,212 puan) tarafından
Canım 11 de uykuda olması büyüme ve gelişme için çok önemli. İnşallah oturur düzeniniz bir an önce
(2,242 puan) tarafından
insallah canim cok ugrastim bir sure iyiydi ama yine bozuldu insallah tekrar toparlariz ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
27 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Zencefil (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 332 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.

408,507 soru

12,274,423 cevap

37,694 kullanıcı

Kategoriler