0 oy
1,347 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
Kızlar eşim aradı biraz önce başta meşgule attım tekrar aradı efendim dedim açtım napıyon falan dedi yatıyordum birşey mi oldu şöyle kapatacam dedim ya bak beni böyle davranarak o eve sorumsuz etme dedi ol dedim yani ol napim benim içimde koptu birşeyler seni hastaneden gelirken çarşıda gördüm görünce bir tiksinme geldi dedim şuan sesini bile duymak istemiyorum kapatıyorum dedim bir sustu sonra tamam akşam bir çaresine bakacam dedi ne demek istedi gidecek mi ?

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tövbe bilmiyom kiz sen daha iyi tanirsin
(241 puan) tarafından
Ben istiyorum ki kendini affettirmeye çalışsın gerçekten pişman olsun giderse neye yaradı
tarafından
Fazla naz aşkı usandirir canım benim gene de dikkat et sen
(241 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama böylesi birşey de hatalı olanın büyük çabalar sarf etmesi lazım
tarafından
Erkekler yapar canım diler özür sonra sıkılır bu durumdan emin ol
(241 puan) tarafından
Napmam lazım peki
tarafından
Ay sorunu bilmiyorum ki kuzum ya
(241 puan) tarafından
Postu oku o zaman onceki
tarafından
Ay okudum ve donup kaldım..
Rabbim ondan misliyle cikarsin.
Bu hayatta kimseye iyilik yaramıyo.
Keşke hamile olmasaydın ya o yavruya yazık böyle bi babası olduğu için.
Senin şuan tek bi karar vermen lazım ya devam edecen bu adamla sesini cikarmican.
Yada birakcaksin kendi hayatına bakacaksın evladinla canım.
Bi yapan bilmiyorum da bidaha yapar ya
(241 puan) tarafından
Imkanim olsa durmam ama duruyorum diye de susamam
tarafından
Ya şöyle söyleyeyeyim eğer çocuğun güzel bi gelecek vermek istiyorsan evde kavga olmaması lazım canım. Ya çünkü yaşayan kişileri gördüm hergun laf sokuyolar birbirlerine inan çocukların psikolojisi bozuldu.  Sen bilirsin gene canım
(241 puan) tarafından
Herşey olacağına varır nasipten ote yok yok hayırlısı olsun diyim
tarafından
Amin canım kendine dikkat et senin psikolojinle o çocukta etkilenir. Bize haber ver merk ettim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok Zor ya gerçekten çok zor
tarafından
Gecicek kuzum rabbim yardım etsin topla kendini degermi böle bı durum için yıkılmaya sen dik dur koy tavrını beni ve çocuğumu evliligimizi ne hale getirdin deydimi diye sok gözüne gözüne öldürme süründü gardini al ona karşı ağlama üzüntunu içinde yasa yipranik bitik düşünceli durma karşısında sanki ondan başka caren yokmus gibi davranma
(241 puan) tarafından
Ben çok duygusalım ama durup dururken bile gözlerimden akip gidiyor güçlü kalamıyorum
tarafından
Öle olmaz dik dur bak bebiş var
(241 puan) tarafından
Oda beni çok duygusal yaptı zaten oya boka ağlar oldum
tarafından
Ah canm benim ah
+1 oy
(14,168 puan) tarafından
Bence çözmeye çalışacak gibi 
(241 puan) tarafından
Neyi nasıl çözer ki
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Belki sana bunları unutturacak bişeyler yapar eşini iyi sen, tanırsın 
(241 puan) tarafından
Birşey yapmaz ki ilk defa geçen bir çiçek aldı keşke almasaydı da bunları gormeseydim
0 oy
(50,781 puan) tarafından
sen iyi davranirken sorumsuz davranmis kötü davranınca da bahanesi hazir iste
(241 puan) tarafından
Şaştım kaldım valla ben bu işe
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Ne bilim hayırlı bse olsun inşallah 
(241 puan) tarafından
Inşallah
0 oy
(228 puan) tarafından
gönül almaya çalışır buyuk ihtimalle  sakin koyu verme kendini ağzına****** gerekirse  sonucta yaptihi ufakbirsey degil  ...yaz ama merakta birakma
(241 puan) tarafından
Tamam kuzum
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Eşin seni aldatmadı mı ? Elinde çiçek özür dilerim diye gelse kabul edecek gibisin.. taviz tavizi doğurur bacım gönlünce olsun yine de 
(241 puan) tarafından
Hayır asla direk affedecek değilim hatasını anlarsa ilerde belki
0 oy
tarafından
Affetmek istiyormusun istemiyormusun onu anlamadım canım 
(241 puan) tarafından
Çok kırgınım çok kızgın bir o kadar da yanlız ve çaresiz kimsem yokki benim inan kimsem yok bana halimi hatrimi soracak bile kimsem yok ondan başka bilmiyorum gerçekten pişmansa yapmicagina inanırsam
tarafından
Eğer affedeceksen ve edersen sürekli aynı konuyu acman bir işe yaramaz canım tamamen sil baştan yapman lazim o şekilde davranman lazım çaresizlik çok zor Rabbim yardımcın olsun
(241 puan) tarafından
Hemde çok zor
tarafından
Kuzum karnındaki canı düşün onun için sakin olmaya çalış empati yapıyorum inan ben kıyameti kopartirdim yerinde olsan ama sonuçta o bebeğe yazık karnında olsa bile herşeyi hissediyor
(241 puan) tarafından
Keşke bu bebegin hissettiğini eşim anlayabilse ilk günden beri diyorum diyorum ama ben dinliyorum stres bebeğe geçiyor diye ama yok
0 oy
(612 puan) tarafından
Yani şöyle tiksinmek filan çok ağır sözler.. Bilemiyorum bana biri dese yönüne bakmam büyük konuşmayım da yine de. Tiksindin madem napacağona umursamamalısın. Umursuyorsan tiksindim dememelisin. 
(241 puan) tarafından
Tiksindim ama gerçekten daha dün melek yüzlü ay yüzlü eşimi görünce igrendim bir tipsiz göründü gözüme
0 oy
(13,436 puan) tarafından
Defolsun gitsin diğer postlarını okudum bebeğin için aldatmaya katlanma Allah ikinizin de rızkını verir ailen yok mu onların yanına git ya da sana bı süre maddi destek sağlasınlar
(241 puan) tarafından
Yokki kimsem
0 oy
tarafından
Elinde cicek gelir bence.. De mesele onun ne yapacagi mi senin neye karar verdigin mi?
(241 puan) tarafından
Her ne olursa olsun girsin istemiyorum kavga etmek istiyorum bağırmak çağırmak onu pişman etmek istiyorum giderse herşey biter
tarafından
Bunlar zaten yapman gereken seyler...
Ayy canim bekara es bosamak kolay. Coook yorum vardaa senin ne istedigin ne karar alacagin onemli.
Sana tek bir tavsiye vericem buraya takilarak kinlenip davranip durma. Senin bosanmanda ya da barismanda burasi olmayacak.
Seni anlayip senin gibi biiir suru kadinla esini kotulemek ve kotu yorum okumak tabikide sana ilac gibi geliyor. Ama sen orda kendinsin. Burayi birakta kendi kendine dusunup bir karar al.
Esin burdan rahatsiz telwfon kirmis yanlis hayirlamiyirsam sen burdasin buuu da ona bir bahane. Tavrina, actigin postuna seni suclayacak burasi icin.
(241 puan) tarafından
Zaten onun yaptığı ne olursa olsun benim yaptığım ufak şeyle beni suçlu çıkarır a
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Ya Allah aşkına eşin seni aldatmış farkındasın değil mi?Adam sana çikolata alsa barışacak durumdasın.Ha üstüne kuma getirmiş ha seni aldatmış ne farkı var?Bir kere yapan bin defa da yapar.
0 oy
(347 puan) tarafından
bikere yapan yine yapar bunu milyontane örneğini gördük boşa gitsin hayrı yoksana bu adamın devlete sığın sanada bebeğinede bakarlar sende kendini toparlarsın mejbur deyilsin bu adama sadece bir tafsiye
0 oy
(4,147 puan) tarafından
Eski postlarıni okudum canım az cok ... rabbim yar ve yardimcin olsun inşAllah zor bir durum. Aldatilmak gercekten ayrı bir imtihan ve affetmesi cooook zor olsa gerrek.. hani karşıdaki  biraz çabalasa kendini affettirmek icin seni sevdigini hissettirip pişmanlığını  gösterse  bir nevi ama... iki ucu sıkıntılı  değnek  valla... ama kacamak davranmak yerine adam akıllı  konuş  ne oalacksa olsun ve güçlü  olmaya çalış  güçlü  olmasan da asla aczini ona gösterme  ve hissettirme... rabbim selamete çıkarsın. 
(241 puan) tarafından
Amin diline yüreğine sağlık canım
0 oy
tarafından
Valla bacim bana noluyosa cok merak ettim napicak acaba
(241 puan) tarafından
Yazarım ne oldu ne bitti
tarafından
Insallah artik guzel seyler olur cnm üzülmemeye calis sana da evladina da yazik
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Bilemedim cnm rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 
0 oy
(113 puan) tarafından
Ne oldu ki ben anlamadım eskiyi okuyamıyorum çıkmıyor 
(241 puan) tarafından
Aldatılmak
(113 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin inşallah ona Rabbim huzur versin size inşallah
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Kız neyin çaresine bakacak ??? Kaçsan mi acaba??
(241 puan) tarafından
Neden kızzzz
(1,396 puan) tarafından
Neden kaçsın kız o b.o.ku yiyen adam kız dimdik Dursun gerekirse savaşsın sonuçta bı çocuğu olacak ******** utanmadan bider halledecem diyor ya
(5,406 puan) tarafından
Ben korkarım sahipsiz olduğunu biliyor bi de karnin burnunda yani bu gelip neyin caresine bakacak telefonu elinden alabilir tuşlu kullan demişti. Sen de kızgınsın vermek istemeyeceksin kavga çıkabilir dikkat et yine de baktın sinirli çok üstüne gitme
0 oy
tarafından
Konu hassas bişey de diyemiyorum ki hakkında en hayırlısı olsun inşallah
(241 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,138 göst.
28 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 729 göst.
7 Mart 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu