Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_4c39b7cb1a90b21ad963dcd400d1412f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşim beni hiç anlamıyor-Diğer
0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Eşim gerçekten beni hiç anlamıyor galiba hamilelik süresince anlamicak. Eve geliyor kızıyor sürekli bura niye dağınık diye fazla dağınık bisey de yok halbuki. Benim içim çıkana kadar kusuyorum afedersiniz. O yan gelip oyun oynuyor. Anca laf yapıyor birşey yiyesim bile yok çünkü aşırı midem bulanıyor yemin ederim kimse halimden anlamıyor ya ben bile bile mi kusuyorum yada halsizlik yorgunum. Ama kendi annesine gelince anne ayaga kalkma anne yagmur var o yapsın kaynanamlardayken bi oturmuslugum var mıdır acaba hamile hamile onlara hizmet ediyorum bunu göremiyor bile kör çünkü kızlar kusura bakmayın valla çok doluyum sabahtan beridir ağlıyorum. Kendi annesini düşündüğü kadar beni hiç düşünmüyor. Tamam annesi bişey demiyorum ama varsa yoksa annesi. İlk evlendigimiz de kaynanmlarda kalıyorduk eşim dedi ki bana sakın ha sakin annen mi ben mi deme dedi 40 tane yagmur gelse bi annem yetmez seni s....ktr ederim dedi sakın bu sözü deme dedi. Şaşırdım manyak mısın dedim ben niye öyle diyim dedim. İnanki ogun şok olmuştum benim ağzımdan öyle bi laf bile çıkmamıştı. Kayinbabam da aynısı evlendigim den beri adam o kadar sogukki buz gibi aynı ne bi kızım der nede başka bişey o yüzden eşimin ailesine alışamadım gitmek bile istemiyorum ama saygı duymak zorundayım o ayrı :((

14 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından
Keske o sozunden sonra cocugu erteleseydin kuzum
(98 puan) tarafından
Valla bilseydim yapmazdim zaten canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çoğu koca malesef çok vicdansız üstelik oda yetmezmiş gibi birde hizmet bekliyolar 

(98 puan) tarafından
Maalesef öyle canım
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Anlar inşallah 
(98 puan) tarafından
Sanmıyorum ama inşallah diyelim
0 oy
tarafından
Afedersin evi b.k goturse esim laf edemez ben de hamileyim 32 haftaligim yapabildigim kadar yapiyorum ilk zamanlarda da senin gibiydim ve 3 ay boyunca evde yemek pismedi hep disardan yedi ben zaten yemek gozum gormuyodu kimse bu halde olmayi keyfinden istemez kaynanaya gelince yapmazsan kimse senden zorla bisey istemez ben misafir gibi gidiyorum en fazla sofrayi topluyorum bulasiga bile ellemiyorum 
(98 puan) tarafından
Hamile olmasam yemin ederim yaparım herşeyi canım ama inan ki herşeyden midem bulanıyor huylandim esimden bile tiskindim düşün hamilelikte oluyormuş böyle umarım geçer o adamda beni anlar
tarafından
Ayni yollardan gectigim icin seni cok iyi anliyorum evlendigim ilk zamanlarda calisiyodm isten gelince hem yemegimi hem temizligimi 4 4 luk yapardim ve hic de sikayet etmezdim ama hamile kaldiktan snra hamileligim de cok zor gecince isten ciktim hersey gozumde o kadar buyuyo ki enerjim yok surekli yatmak istiyorum yapabildigim kadar temizlik ve yemek yapiyorum detaya giremiyorum bile
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tamamını bile okumadım başını okudum sinirlendim o ne kariisrmis evin daginikligina erkekligiyle daginiksa toplasın ******** yaa varya beni deli ediyorsunuz şöyle adamlara çocuk dogururyosunjz birde anlayışsız dah ayisi
(98 puan) tarafından
Çok anlayissiz canım ben onun hâlinden anlıyorum o anlamıyor hiç
0 oy
tarafından
Madem ana kuzusu evlenmeseydi
(98 puan) tarafından
Bende ona öyle dedim anca susuyor bakıyor öyle boş boş canim
tarafından
Tövbe yarabbim ya
0 oy
tarafından
Gerizekalı başta gözünü korkutmak istemiş güya 

O zaman evlenmesin anasıyla yaslansin 

Erkek dediğin eşin yerini de 

Ananın yerini de bilecek 
(98 puan) tarafından
Aynen canım ama çok annecil işte benimkisi
0 oy
(47 puan) tarafından
Bulantı için doktorunuz ilaç vermedi mi çok faydalı oluyor.
(98 puan) tarafından
Yok canım vermedi 12.ci haftamda kontrole gidip istiycem
(47 puan) tarafından
En azından mideniz durulunca rahat edersiniz.koca mi onlar değişmiyor malesef...
(98 puan) tarafından
Maalesef canım degismiyor
0 oy
(14,153 puan) tarafından
Valla o cümleden sonra gerisini okumadım senin ki biraZ bile bile lades olmuş baba olmayı pek hak etmiyor sanırım 
(98 puan) tarafından
Canımı çok yakıyor böyle yaparak ben bile bile mi kusuyorum bakalım o hergun kussa wcden cikamasa napardi çok merak ediyorum canım dayanabilcekmiydi
(14,153 puan) tarafından
Bir çoğu böyle canım gerçekten burda her gün neler okuyoruz şok oluyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun Allah erkeklere merhamet vicdan versin
(98 puan) tarafından
Amin canım cookca amin herkeze sabırlar diliyorum
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Balık baştan kokmuş keşke hamile kalmasaydın
(98 puan) tarafından
Keske canım bilseydim valla kalmazdim ama ben anne olmayı çok isterdim hep bekarken bile hayal kurardım acaba nasıl anne olurum diye
0 oy
tarafından
Bana anam icin seni bilmem ne ederim diyecek öyle güzel el sallarimki ne dediğini şaşırır 
(98 puan) tarafından
Kız yemin ederim öyle dedi ben hâlbuki öyle bi cümle dahi demedim annesiyle kendimi yerine koymadım bile
tarafından
Annesiyle kendimi kiyaslamadim diyosun da zaten seni seçmesi gerekir ailesi artık sensin çünkü
(14,153 puan) tarafından
Bende gerçekten seni s.ederim ne demek ya terbiyesiz edepsiz sen ananın bokunu ye der giderim uğraşamam öyle kuzuyla
(98 puan) tarafından
Çok canımı sıkıyor canım hem kendisi hem onun ailesi napcam bilmiyorum
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum zor benim eşimde anneci seni anlıyorum kendini genişini üzme sadece sabir
(98 puan) tarafından
Çok sağol canim benim napalim bizim kaderimizde boyleymis canım. Keşke anlayis olsa ama maalesef yok ki
(3,164 puan) tarafından
Napalim elden bişey gelmiyor beterin beteri var allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
(98 puan) tarafından
Amin canım benim sabırlar diliyorum sadece
0 oy
tarafından
Gün içinde bende çok yatar ve istifra ederdim dinlenmeye çalış annen kardeşin kuzenin varsa günlük yardıma çağır ev işine çok karışıyorsa 
(98 puan) tarafından
Canım ailem ankarada benim bende istanbuldayim kardesimin sınavları var onları olduktan sonra gelebilirler ancak
tarafından
Allah yardımcın olsun benim tek avantajı annem teyzem 1 dolmuşla gelip dönebiliyorlardı yemeği dışarıdan söyledim uzu  bir süre ütüyü ütücüye verdim etrafı fazla dağıttırmamaya çalıştım döp köşe temizliğede birisini almıştım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 691 göst.
0 oy
6 cevap 786 göst.
0 oy
5 cevap 527 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde mnre19 (27 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 210 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (207 puan) tarafından soruldu

413,869 soru

12,457,780 cevap

46,557 kullanıcı

Kategoriler

...