Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
6 aylık bebek kahvaltısı ne veriyosunuz
0
oy
263
göst.
6 Ocak 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
...........
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Yumurta sarısı ve bir çay kaşığı pekmez veriyordum
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kendim peynir yapıp onu veriyordum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Ocak 2021
Selo De Bana
(
25,193
puan)
tarafından
cevaplandı
Labne yumurta sarısı keçiboynuzu özü omlet patates kavurması pankek sebzeli krep avokado muz karışımı gibi şeyler
6 Ocak 2021
Selo De Bana
(
25,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Bazen hurma kuru kayısı 1 kaşık yulaf haşlayıp ta veriyorum
6 Ocak 2021
❤ ELAY❤
(
817
puan)
tarafından
yorumlandı
patetesi nasil kavruyorsun
6 Ocak 2021
Selo De Bana
(
25,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Patatesi rendeleyip suyunu sıkıyorum tereyağında kavuruyorum istersen 1 yumurta sarısı kırıyorum bazen
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız benim bebeğim karışım yemiyor yogurttu içine bile meeyve karsan onu bile yemiyor ama meyveyi yada yogurttu sade olark verirsem ancak öyle yiyor sabah kahvltida da karışım yemiyor bende yulaf katıp yaptm felan ama yok yemiyor mesela labne yi tek yiyor yumrtayida ama karistirsam yemiyor
6 Ocak 2021
Selo De Bana
(
25,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız tek yesin daha iyi işte ne istiyon :D
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız çorba yapiyorm bebek tariflerinden ağzına almıyor onları ama bize yaptıklarından verirsem onları yiyor yada geçen gün mesela kabak yaptm ona ayrı yaptm bize normal yemeğini ağzına suremdi kendi yemehni bizim yemekten istedi ellerini uzatıp almaya calsyr ordann anliyorm istediğini azıcık ezip verdim o salçalı yemeği sevdi onu ver diye ağlıyor zararlı ya bebeklerde salça tuz vs ondan ne yapicm bilmiyorm hadi çorbalar neyse de yemeklerin zararı olmazmi ki ?
6 Ocak 2021
Selo De Bana
(
25,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız ver gitsin ne zararı ya bende veriyom öyle ekmek banıp falan kahvaltısını falan evet ayrı tabak yapıyorum meyvesini püresinş hep ayrı yapıyorum ama yemekten de veriyorum sende yemeklerine biber salçası kullan tatlı biber salçası ben öyle yapıyorum zaten tuzlu da yemeyiz biz az tuz atıyorum sonradan eşim isterse tabanına atıyor bugün pırasa yemeği yapıcam mesela yedircem ondan. Dün de ona balkabağı çorbası yapmıştım ondan da var. Mesela biz balkabağı çorbası içmeyiz ama oğlum için diye küçücük tecrede ona kadar yapıyorum. Ama mesela tavuk suyu çorbası yaptım diyelim kendimize ondan da içiriyorum ayrı yapmıyorum. Biz kereviz çorbası içmeyiz mesela ama oğlum içsin diye ona ayrı yapıyorum. Yani bizim yemediğimiz o yesin diye ayrı yaptıgım oluyor evet ama bizimkinden de yiyo yani
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yumurtayı tavada yaptığında nasıl yediriyorum canım katı ya disi de yok daha hiç vermedim tavada hep haşlayıp sarısı ni verdim çorbalarda ben de öyle yapiyorm tavuk olsn yayla olsun veriyorm aynen bende ona balkabağı çorbası felan yapiyorm katı Yemen'e nasıl alistrcm mesela ıspanak yapiyorm ona ya ince ince doğranmış ezlms gbi oluck pirinç felan kattım mi bogazna gelince oguruyor ama elimle ezip verirsem yiyor ezmeye devam mı etsem ogurmesne aldırış etmedn taneleri versm mi ?
6 Ocak 2021
Selo De Bana
(
25,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Ezme cnm ben hiç püre yapmadım blender bile kullanmıyorum ezici ile eziyorum çorbalarını yumurtayı normal sarısını tereyag ile pişirip koparıp koparıp veriyorum eziyor damagıyla yiyor. Benimki de arada öğürüyor ama bikaç kaşıktan sonra alışıp yiyo. Ispanakta ben vermiştim o gün çok rahatsız oldu hemşire 2 yaşına kadar yeşil yapraklı sebzeleri zor öğütür vermeyin fazla dedi. Yayla çorbası yapınca ben pirinç koymuyorum kabız ediyo diye tel şehriye koyup direk veriyorum tarhana çorbasına tavuk didikliyorum minik minik
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yumurtayı bende deneyim tavada bakalm yiyeblckmi ispamakta sorun yaşamadık şükür brokoli felan da tatirdim tel şehriyeli denicem teşekkür ederim canım :)
6 Ocak 2021
Selo De Bana
(
25,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Rica ederim canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2021
Asyosunannesi
(
391
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım 6 aylıkken yumurta sarısı , yulaf , peynir ,zeytin ,meyve karıştırıp veriyordum zeytinyağı ekle muhakkak
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2021
Ecem'in Annesi ☺️♥️
(
3,113
puan)
tarafından
cevaplandı
Bugün ilk kez yumurta sarısı verecem
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kolay gelsin cnm:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bendede aynı sorun biz beş aylıkken başladık tadimlara felan şuan yiyor ama karışım yemiyor bebek için yapılan tarifleri ağzını sürmüyor ama bizim yemeklerden verirsem yiyor sabah lari yumurta sarısı veriyorum evde peynir yaptm yemedi bebe biskvsi kattım yemedi pekmez kattım azıcık yemedi sadce yumurtanın sarısını yiyor yada bizim peynirlere el atıyor onları veriyorm azıcık onları yiyor zararlı olur diye veremiyormda tuz olduğu için içinde ekmek istiyor sadce ekmek versm sabah aksm alick eline disi de yok ıslatıp koparıyor onu yutmaya calisiyor oguruyor su veriyorm yada çıkartıyor. Çıkarttım diye ağlıyor sasirdim ne vericgmi
6 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız aynıyız bende ondan sordum bizim yemekleri deli gini yiyor ama ona özel tarif yapıyorum imkansız muzla yoğurt dahi karistirsam yemiyor ayrı ayrı yiyor bitince ağlıyor bende şaştım kaldım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2021
Genc_anne
(
3,002
puan)
tarafından
cevaplandı
Kahvaltılık labnelerden alıyordum bir kaşık falan oluyor içine yarım yumurta sarısı az bişey pekmez koyuyordum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
335
göst.