0 oy
1,156 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
merhaba kizlar cok zor bir hamilelik gecirdim riskli gebelik grubuna girdim psikolojik olarakta cok agir bir gebelik yasadim esimin ailesi bizim bulundugumuz sehre geldi kac ay kaldilar bize gelip olay cikardilar ben hamileydim laf sokmaya esimi doldurmaya kendilerini acindirmaya calistilar ben uzuntu ve strestan bobreklerimde sikinti cikti bebek zehirlenebilir dedi dr hastanede yattim 2gun ayni sehirdeydik esime sakin soyleme dedim esimin annesi ve teyzesi bir oldu beni ve ailemi disladilar hatta ben hastenede yattigim gun oglum gelde bize konusalim diye mesaj atmis hicbiri bana nasilsin nasil gidiyor hamilelik bisey istiyonmu yardim edelimmi hicbirsey demedikleri gibi birde uste cikmaya calisip bana ve aileme iftira atmaya basladilar esimin babasida hep sustu hic demediki bu hamile siz ne yapiyosunuz herkes sanki biz sucluymusuzda onlar masummus gibi davranmaya basladi hamileyim diye dalga bile gectiler erken dogum yaptim ama hamileligimin son aylarinda o stres uzuntu bende travma gibi kaldi rabbim nasip etti ki sukur evladimi kucagima alabildim dogumuma gelmediler arayip tebrik etmediler ama ogullariyla hep konusuyolar ben ne onlara gitmek ne yanyana gelmek nede cocugumu gormelerini istemiyorum esim cok uzuluyo ama esimi hep ezmeye calisiyolar surekli kullaniyolar yasliyiz hastayiz diye acindiriyolar ne yapmaliyim sizce kizlar onlarla gorusmeye gidecez dusuncesi bile elimi ayagim titriyo sanki o an ki gibi travma geciyorum ne yapmaliyim sizce ???

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gitme sakın iyice psikolojini bozarlar bunca olandan sonra görüşmeye gerk yok
tarafından
Bebegin ve senin saglığın için ne kadar az görsen  o kadar iyi canım. Bana bu kadar sey yapmadilar ama bnm bile göresim gelmiyo bazen. Gereksiz insanalr için moralimizi bozmaya gerek yok
(9 puan) tarafından
aynen canim ama esimin beynini dolduruyolar kendilerini acindiriyolar bana kalsa asla gitmem ama esim uzuluyo
tarafından
Nihayetinde ana  babasi kıyamaz tabi ama gerçekleri er yada gec anlarlar merak etme. Bnm babamda öyleydi gencken. Şimdi hiç görüşmek istemiyo
(9 puan) tarafından
insallah anlar canim o 9nlari dudundukce bile hicbir is yapamsyorum sanki kitlenip kaliyorum gercekten cok buyuk bir yara biraktilsr bende omru hayatim boyunca olunceye kadar unutamam
tarafından
Evt unutulmuyor maalesef bazi seyler canim. Ama mutlu olmaya çalıs degmez böyleleri için
-Reklam-
0 oy
(49 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşadım eşimi hep kullanmışlar hastayım diye evlendigimiz günden beri kayınvalidem çocuk çocuk tutturdu erken daha dememize rağmen hamile kaldım doktor 6 haftalıkken sakat doğar yaşamaz ölür dedi kayınvalidem sende hastalık var dedi oysa abisinin bir cocuguda özel bir cocuk disladılar biz eşimle gece gündüz uyku uyumuyor hastane hastane gidiyorken onlar görümceme kahvaltıya eltime akşam yemeğine gidiyorlar dı kayınvalidem evde bir portakalı bile saklıyordu hamile olmama rağmen eşim istemedi evleri ayırdık evden ayrilamamiza kustuler aylarca çocuğumuz icin uyku uyuyamadık bir kez aramadilar çok şükür cocugumu sağ sağlım aldık kucağımıza arayıp sormadılar ben aradım kayınvalidemi gel gör torununu diye babana sormam lazim dedi sonra yine aradım hava yağmurlu dedi eşimde kızdı aramayacaksın gelmeyecekler diye bence sen hiç kimseyi takma sana bunu yapıyorlarsa güzelce şöyle eşine görüşme hiç bir şey senden ve bebeğinden önemli değil 
0 oy
tarafından
Senin karnindaki çocuğunun sagligini düşünmeden eziyet etmisler yavruna daha karnindayken başlamışlar gidersen simdiden sonra da eziyete artirarak devam ederler herseyi acik acik esine anlat böbrek rahatsizligi geçirdiğini bebeginin zehirlenmr.tehlikesi atlattığını onlar yuzunden bebegini Allah korusun kaybetseydin ne olcakti ne diceklerdi ne hesap verrceklerdi ben soyliyim hoc bisey yapmadik diceklerdi simdi de ayni birak sakin gitme görüşme esinin yerinde olsam gorusmezdim onun yaptığı da saçmaymış gerçekten yasli olabilirler akillari fesatlik kötülüğe iftiraya erecek kadar iyiler yani ne acicam
(9 puan) tarafından
seytanliga geldi mi cok iyi biliyolar herseyi yaptiktan sonrada su hastaligim var soyleyim boyleyim su kadar omrumuz kaldi diyolar fildir fildir geziyolar ama su covid doneminde bile hasta yasli insan evinde oturmazmi ben hamileyken gezdiler dolastilar evimize girdiler ben hicbiryere gitmiyodum bisey olmaz bisey olmaz diyolardi resmen beni ve evladimi oldurmeye calistilar ayagi incinmis sen beni nasil aramazsin diye bana hesap sormaya kalkiyo sen beni ve evladimi oldurmeye kalktin be  boyle yaptin dedimde oldurmek senin gibilerin dusuncesi dedi Allahin verdigini bizden bilme dedi bana esimde ailesine cok duskun bilmiyorum ne yapicam ne yuzlerini gormek ne gorusmek istemiyorum ama her olayda esim yanimdaydi biliyo herseyi ama yinede onlarda iyi bisey aramaya calisiyo konusmazsak daha kotu seyler olur diyo ama ben konusamama o anlar aklima geliyo travma geciyorum sanki ne yapicam bilmiyorum
tarafından
Sen konusma o zaman esin de anlayissizlik etmesin kendisi konusabilur seni zorlayamaz öyle bi lüksü yok onun senin cocugunun canina kast etcek bi de koniscaksiniz cok ama cok kotu bi durum kendi ailem bile olsa konusmam
(9 puan) tarafından
bilmiyom canim Allaha havele ettim onlari rabbim sorsun insallah esimde anlar ailede neden annesi sevmediklerinide iyi anladim ama o gormuyo iste annesi bi agladimi herseyi unutuyo sahte gozyasi dokuyo hep kendini acindiriyo
tarafından
Ayyy ayni mi olur butun kaynanalar keske bizimki de istisnalardan olsaydi oyle bana cektirmez cektirmedi de ama cok nazlı bnmkide çocuklarına ogluyla aram bozuk suan mesela hep aramızda oglu engellemis beni bana bisi demesi lazim annesi ablasi ariyo su su lazimmis diyo kendisi söylesin diyorum laftan anlamıyorlar  iste boylr oluncada hata yaptığını anlamio
tarafından
Seni merak ediyorum hayat nerelerdesin iyi misin
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kesinlikle  gitme  canım hem ne gerek  war  o pisliklere  gidipde  canını  sıkmaya 
(9 puan) tarafından
canim oyle bor insanlar ki her turlu terbiyesizligi yapip senden ust duzey insanlik yardim onlari poh pohlamani istiyolar her geldikleri bin liradan asagi masraf cikarmiyolar bize hep en iyi yere gidip en iyi yamegi yemek istiyolar elelri bombos geliyolar bi kere demistim annem onu getirdi bunu yapti anneme iftira attilar sen damadininin yuzune nasil bakican dedi ben anlamiyorum ben mi abartiyorum yoksa esimmmi bana hafifletmeye calisiyo anlamiyorum nasil anlamaz bunlarin yuzunu nasil gormez ben deliricem ya geldi evimize zehri atip gitti ne bi ihtiyaciniz var mi bisey lazimmi bide ben hamileydim esimde asiri calisiyodu ne esime destek oldular ne bana olay cikardilar gittiler uzakta olunca o benim kac yillik oglum sen kimsin ki daha dun geldin diyo banna yeni dogum yapmisim
(5,941 puan) tarafından
Hersey  eşinde  bitiyor  canım  eşin ağızlarının payını verseydi  böyle  yapamazlardı benim eşim  hiç bir  şekilde  benim  adımı  kötü  bir  şekilde  ağızlarına almaya  izin  vermez  hep  yanımda  durur  hiç  ezdirmez
(9 puan) tarafından
aynen canim hep ezdikleri icin hicbisey diyemedi resti cekemedi diyorum sen boyle olursa bunlar daha fenasi yapacak diyo ben obur dunyada annemi babami uzersem bunu hakkini veremem gunah islersem bunun suclusun sensin diyo bana ya biz oluyoduk anlamiyo beynini oyle oyle bi doldurmuslar ki kendilerinin ana babasina bakmamis ama kendileri ilahmis gibi tepki veriyolar
(5,941 puan) tarafından
Anna  baba  gibi  davranmayana  bu kadar  iyilik yapmaya  gerek  yok  tam kalp  kırmak  iyi  değil  ama  ezen  kişiye de iyilik  yapmak  ne kadar  doğru

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 2,163 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yargıç. (2,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 513 göst.

Kategoriler

1,441,641 soru

23,695,907 cevap

311,335 kullanıcı

...