merhaba kizlar cok zor bir hamilelik gecirdim riskli gebelik grubuna girdim psikolojik olarakta cok agir bir gebelik yasadim esimin ailesi bizim bulundugumuz sehre geldi kac ay kaldilar bize gelip olay cikardilar ben hamileydim laf sokmaya esimi doldurmaya kendilerini acindirmaya calistilar ben uzuntu ve strestan bobreklerimde sikinti cikti bebek zehirlenebilir dedi dr hastanede yattim 2gun ayni sehirdeydik esime sakin soyleme dedim esimin annesi ve teyzesi bir oldu beni ve ailemi disladilar hatta ben hastenede yattigim gun oglum gelde bize konusalim diye mesaj atmis hicbiri bana nasilsin nasil gidiyor hamilelik bisey istiyonmu yardim edelimmi hicbirsey demedikleri gibi birde uste cikmaya calisip bana ve aileme iftira atmaya basladilar esimin babasida hep sustu hic demediki bu hamile siz ne yapiyosunuz herkes sanki biz sucluymusuzda onlar masummus gibi davranmaya basladi hamileyim diye dalga bile gectiler erken dogum yaptim ama hamileligimin son aylarinda o stres uzuntu bende travma gibi kaldi rabbim nasip etti ki sukur evladimi kucagima alabildim dogumuma gelmediler arayip tebrik etmediler ama ogullariyla hep konusuyolar ben ne onlara gitmek ne yanyana gelmek nede cocugumu gormelerini istemiyorum esim cok uzuluyo ama esimi hep ezmeye calisiyolar surekli kullaniyolar yasliyiz hastayiz diye acindiriyolar ne yapmaliyim sizce kizlar onlarla gorusmeye gidecez dusuncesi bile elimi ayagim titriyo sanki o an ki gibi travma geciyorum ne yapmaliyim sizce ???