0 oy
1,000 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar cok sacma bir sey degil mi kizimin fotograflarini cikardim ve 5 gunlukken annemin kucaginda olan bir fotosunuda cikardim kizkardesimde var 4 yasinda ucunu birlikte cekmistim onh cikardim anneme attim diyor kaynananinkinide cikarsaydin esin simdi demesin senin anneni cikarmissin niye benim anneninki yok diye dogrusu esim der mi boylw bir sey bilmiyorum ama birincisi annem geldi bakti bize kaynanam hic gelmedi kurban var dedi gelmedi gecen oraya gittim yine cocuguma hic hic bakmadi annem her seyi yapti bir suru sey aldi kaynanam da aldi ama annem gibi yapmadi parasi oldugu halde ve ikincisi cok sacma degil mi kaynanamin fotografina buzdolabima asmak mutfak benim mutfagim yani acaba esim bir sey der mi dersede ne diyeyim yani bana cok sacma geliyor ilerde kizkardeslerimle fotomu yapistirsam diyecek benim bacilariminkinide mi cikar :)ayy vala cok sacma ya ne diyim eger soylerse

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapsın yada yapmasın ..ben de çocuğumun fotosunu çıkardım h.esit çıkartırım.halasinin cikardiysam teyzeleri inde çıkartırım.kardesim hastanede çekilin fotoyu hediye etti çıkardı..duvarıma astım..eşimin ailesiyle olan fotosunu da  ben astım..bunu eşin için yaparsın  sonuçta..
tarafından
Vala gorumcelerle asla.asla yapmam yillardir beni hic istemediler kaynanaminda bilerek olan bir sey degil kizkardesimd evardi ucu birlikte diye koydum yani
-Reklam-
0 oy
(7,120 puan) tarafından
O zaman annenlerin olduğu magneti de bir yere koy  sıkıntı yasamazsin.  Esin annemin neden fotosu yok diyebilir.
tarafından
Dersede derim annem bunu istedi anneme verecem derim ya kavga cikmasin ne yapim
(7,120 puan) tarafından
Aynen canim. Huzurunuz bozulmasın. Anneme vericem, unutmayim diye göz önüne koydum de .
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Valla bende kızımdan önce eşimle benim fotolarımdan magnet yaptırıp dolabıma yapıştırdum düğünden filanda var aynı şekilde kız kardeşlerimle annemlerin olduğu fotoda var kaynana tarafından yok hiç şimdi buda mı suç yani? Eşim bunun için kızcak mı bana hayır tabi ki? Herkes dürüst olsun kaç kişi kaynanasının fotosunu magnet yaptırıp dolaba asmış;)

(3,159 puan) tarafından
Sen yaşadın ettin olanları sonuçta boşver canın nasıl isterse öyle yap tamam o da eşinin annesi ama içinden gelmiyorsa sevmek yapacak bir şey yok o zaman dediğin gibi sende eşine darıl benim annemin fotosu nie cüzdanında yok diye :)
tarafından
Dimi yani canm ama zannetmiyorum esim bir fotografa takilmaz ya annem oyle soyeldi aklima takildi yazdim ama masallah her gun kaynanaya laf edenler hepsi beni elestiriyo kaynananin bana yaptiklaruni yazsaydim haklisin derdi hepso
(3,159 puan) tarafından
Eşinle aranı zaten bu kadar basıt şeylerden bozma annenin de aklına gelmiş demiş tamam de geç :) bugün kaynana koruma günü galiba o da sana denk gelmiş :D
tarafından
Hahaha yeminle dur bak post acacam simdi esim.uyandi gordu o kaynanacilarda da iki cift lafim var
(3,159 puan) tarafından
Hadi bakalım :D
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Şu an eşin demese bile birşey ilk fırsatta diyecektir emin ol 
(1,792 puan) tarafından
Eşinin ailesine karşı düşünce ve tutumu çok önemli canım buna karşı vericegi tepki konusunda
tarafından
Canm esim.aileme karsi iyi bir se kucuk kizkardesimi cok sever.benim ailem hep esimin arkasinda durdu zora dustuk mu hep ailem yardim etti babam bize ev alacak ve esim uzman meslegin tehlikeli dedi hani guvenmez diye evi ustune yaparim.oglumla birlikte de ortak oldugumuz pastanede ikiniz calisiesiniz dedi kaynanam bunu duydu oturdu agladi oglum gidiyor diye ya zaten uzagiz gidip anneme yerlesmiyorum siz baska yerde benim.ailem baska yerd ebiz baska yerde olacaz kimse kimseye ic guveysi gitmiyor oglunun bu meslekte kelle koltukta gezmesi daha mi iyi olurdu babama dedim.birak yapsin bu meslegi vala
(1,792 puan) tarafından
Kuzum zaten genelde öyle olur kız ailesi gerek kendi kızlarını düşünerek gerek damadı oğul olarak görerek daha çok fedakarlık yaparlar ben iki buçuk sene birlikte yaşadım sonra ev aldım evim annemin bitişiğinde ordan ayrılırken eşim 20 lirayı borç diye annesine geri verdi ve o da aldı demedi yani bu ne sizin de ihtiyacınız olur diye sonra evime geldim annemden ne 20 liralar çıktı ve geri de almıyor diye ben gizlice cüzdanına koydum sonra hep verince kızardı çünkü çocuğuna birşey alırsın derdi
Senin annende muhtemelen ne olur ne olmaz diye demiştir eşinin annesi de can yani sonuçta birşey demese bile gücenir belki annen ne kadar iyi anne ki onu bile düşünmüş sende albümüne filan koy resmi yine de
tarafından
Dolaba yapistirdim canm album degil ki yoksa mutfakta hani olmazsa kaldieirim da sorun degil o ama senin anne de benim annem gibiymis ya ne 20 tl.ler vediler dimi kendi annesi kizina sutu biberi domatesi parayla satiyor nasil tuhaf oldum ama ogluna onune gelse dolduruyor ben kiziyorum bak tarla bolusturuyor kucuk bir kac parca ama fazladan ogluna veriyor kizlarida diyor bizimde payimiz var hayir o oglumun diyor esimin yuzune dedim ortaligi annen karistiriyor madem onlarunda hakki var annene soyle herkese esit verin ben kimsenin gunahini alamam cocugumda beslenecek o tarladan gorumcelerimi sevmem ama yeri geldi mi haksizligida kabul etmem bu boyle yani
(1,792 puan) tarafından
Ay ne bilim anne olmak bu değil ya kız da onun erkekde neyin ayrımı ki bu
0 oy
(13,520 puan) tarafından
Bence annen haklı sanki bütün gün durup magnetlere bakmıcaksın aynısını benim eşim yapsa ben çok kırılırdım
tarafından
Canm bilerek yapilan bir sey degil kizkardesim vardi ucu birlikteydi cikardim ve kaynanamin adini vermisim kizima bu ona yeter bence en guzeli degil mi
(13,520 puan) tarafından
Bak kuzum benim kayınpederim ben 5 aylık hamile iken vefat etti ilk torununu göremedi oğlumun doğum günün de kayınpederim ve oğlumun fotosunu gidip fotoshop yaptırdım çıkarttım çerçeveye koyup doğum günü masasına koydum eşimin ailesi eşim akrabaları o kadar mutlu oldu ki şimdi de salonumda en güzel köşede duruyor böyle ufak şeyler insanları mutlu eder bilerek değil demişsin sonuçta fotoları sen seçtin
İki tarafta doğumda gelip bakmaya mecbur değil bebeğe bir şeyler almak zorunda da değil
tarafından
Canm yasiyor kadin cok sukur Allah hayirli uzun omur versin ikincizi zaten kaynanamin adini koymusum pismanda olmamisim ucuncusu bebegim kiz diye oturup aglayan falancaninki oglan diye laf sokan iki arkadasim hamileydi yanima geldiler onlarinkin oglan diye bizimkide kiz diyip uzulen arkadaslarimin yaninda beni rwzil eden biri
(13,520 puan) tarafından
Emin ol bu magnetle ilgili eşini dolduracaktır o zaman kuzum
0 oy
(20,318 puan) tarafından
Annen huzurun bozulmasin diye demis naapsin
tarafından
Dogru vala annemede dedim.bilerek yapmadim zat3n bir tane fotograf tek zaten cok olsa hadi neyse
(20,318 puan) tarafından
Asma istersen onuda albüme koyarsin kaynanani asmak istemiyosan böyle yapabilirsin
tarafından
Yani ya bir foto icin esimle kotu olamam
(20,318 puan) tarafından
Haklisin

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 588 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 924 göst.
11 Eylül 2018 Diğer kategorisinde Kubra (56 puan) tarafından soruldu
0 oy