0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Mrb kızlar 24 haftalık oldum ve hala bebeğimin cinsiyet bilmiyorum hep arkası dönük deniliyor bugün gttm doktorum arkası dönük dedi bende arkası dönükse kızdır diyolar sizde o kanattemisiniz dedim gülde ve doğuma kadar kendini göstermeyen erkek bebekler var dedi ben şimdi bebsime zıbın falan yaptirsammi

14 Cevaplar

0 oy
(1,699 puan) tarafından
Kız geç olmuş başka doktora git cnm 
(24 puan) tarafından
Cnm gttm özele gttm 13 haftalık ti göstermiyor ayı küçük dedi 15 gttm dewlete kordonda olabilir pipide dedi 17 gttm göstermiyor dedi ısrar edince kıza benzettim dedi bugün 24 olduk ve hala göstermeyen Bi bazlı bebşim var
-Reklam-
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Bende net olarak 7.ayda öğrendim 
(24 puan) tarafından
Neydi peki bebisiniz
(18,548 puan) tarafından
Kız Durukuşum oldu
(24 puan) tarafından
He anladim cnm rabbim bizlere bağışlasin bebislerimizi
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Ayrıntılı ultrasona girin orda mutlaka görülür çünkü bakmak zorundalar. 
(24 puan) tarafından
O geçti cnm ya gitmedim ona ve geç kalmışım onun icin
(1,116 puan) tarafından
Yoo 20-28 hafta arası bakılıyor. Devlete gittiğiniz için önemsemiyor olabilirler. Bizim hastanede genelde görülmediğinde çikolata ye 1 saat sonra gel deniliyor. Benim kızımda sürekli göbek kordonunu bacak arasına sıkıştırırdı kız mı erkek mi geç öğrenmiştim
0 oy
tarafından
Kemik yapısına göre tahminde bile bulunmadimi canım ben 14 haftamda kendi doktoruma gittiğimde küçük tahminde bulunamam demişti başka bı yere gittim 16 haftamda kız benziyor kemik yapısına ayaklarına baktı bişey gormedim dedi 21 haftamda detaylida kız olduğu netleşti 26 haftamda yine kendi doktoruma gittim yine bişey demedi bebek ters duruyor falan dedi başka yere git 
(1,116 puan) tarafından
Kemik yapısına göre cinsiyet tahmini yapılamaz. Genetiğe de bağlı olabilir. Bazı doktorlar görseler bile yanılma payı olduğundan söyleyemiyorlar ya da muhtemelen kız, erkek diyorlar.
0 oy
(7,654 puan) tarafından
:))) unisex esya ve kıyafetler alabilirsiniz
0 oy
(5,221 puan) tarafından

kız çikolata falan ye gitmeden benimkide bazen arkası dönük duruyo kendini göstermiyo bi çikolata yiyorum canlanıyo çocuk :)

(24 puan) tarafından
Amin cnm inşallah ölede ben iki cocukta zıbın falan yapmadım ama bunda isimli emzik ve zıbın yapim dedim oda gostermiyor
(5,221 puan) tarafından
2cinsiyete de uyan renkler yapmak istemez misin mesela ben hevesle daha çok başlarda bebiş kıyafetleri almıştım hiç bişey belli değilken önce erkek dendi sonra kesin kız dendi bana da
(5,221 puan) tarafından
pardon annesi isimli demişsin ozaman nazlı bebişinin keyfini bekliycen :)
(24 puan) tarafından
Yok ortak renk alırım o sıkıntı değil ama ben hadtene çıkış üstüne kız olsa azra katcam ve hastane çıkışına Azra yazdıran erkek. Olsa yamaç onada yamaç yazdircaktm yoksa ortak renk sıkıntı değil zaten cnm
(24 puan) tarafından
Aynen öle cnm
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Canım doktor önüne döndürmek için uğraşmıyo mu hiç? Benimki 12 haftalıkken öyle arkası dönüktü ama doktorum baya göbeģimi salladı hırpaladı dönmedi yinede. Sonra bana öksürür müsün bi deyince öhö dememle pat diye önüne dönmüştü :)
(24 puan) tarafından
Yok cnm ya dewlet hemen bakyo kalk diyo ya zateb Bi oğlum Bi kızım var çok. Şükür her iki meyvadanda tattım ama işte emzik ve zıbın yapcaktm isimli bu ay daha bekleyeyim en iyisi
(2,458 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı o zaman :)
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Bende 20de ogrendim cinsiyeti cikolata yedim kosturdum doktorda karnima vura vura dondurdu zorla ogrendim cinsiyeti
(24 puan) tarafından
Neydi cnm bebişin cinsiyeti
(2,770 puan) tarafından
Kiz canim suan ikinci geliyor bakalim bunu ne zman ogrencem
0 oy
(507 puan) tarafından
Ayrintiliya girmedin mi canım orda mutlaka belli oluyor diyorlar bende merakla onu bekliyorum :)
(24 puan) tarafından
Yok cnm ya girmedim hiç bi testi falan da yapmadim
0 oy
(5,354 puan) tarafından

Ben net 27 de öğrendim :D

(24 puan) tarafından
Neydi cnm cinsiyet
(5,354 puan) tarafından
Erkek cnm 17 haftadaa yüzde 90 söyledi ama kordonda olabilir dedi sonra tam net 27 de öğrendim
0 oy
tarafından

Bende bugun gittim uykucuyu uyandiramadik<3<3:D

(24 puan) tarafından
Benimki oynuyordu Vala ama işte arkası dönük oynuyormus
tarafından
Öksür dedi oksurdum ama zıplamaya başladı yakalayamadik 13.6 yim
0 oy
(834 puan) tarafından
Bacım aynı şekilde benimki de arkası dönük şekilde büyüdü yer etti hiç dönmüyo ya, resmen dötünü dönmüş yatıyo :D 38+3üm ben de net bilmiyprum. Bi 23. Haftalıkken detaylıda dedi ki bağdaş kurmul orası görünmüyor kordon da ordan geçiyo göremşyorum . Ama genel kemik yapısı ince hani narin, belki kızdır dedi. Ben de bu lafına kız çantası yaptım. :D sonra ne zamqn gitsem sorsam hiç kimse göremedi :D karnım çok sivri topqç gibi gören herkes boşuna kız sanıyosun erkek bu diyor. Ben de kızdır yaa diyorum, çantamı bozmamı istiyolar :D iki büklüm hazırlamışım zaten. Ben de şaştım napim ya, bi takım da erkek hastane çıkışı koydum abisinden kalan. Öyle yani bakalım son 10 günümüz :D görücez kız mı erkek mi
(24 puan) tarafından
Ayyy cnm aynı şeyleri yaşıyoruz bende aynı Bi göbeğim sivri ne kilom var ne bişe sanki karnıma sivri Bi top katmislr her dışardan gören erkek erkek falan diyo, ‍♂️
0 oy
(341 puan) tarafından
Bı alakası yok canım eltımın ogluda 6 ay arkası donuktu 
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Ooooo o da kötü ya:wassat:

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 171 göst.