0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba, 

Adapazarında gittiğiniz memnun kaldığınız doktorlar hangileri? 2 tane doktora gittim ama sanki hazır cevaplar verir gibi geldi hiç dinliyim kibar yaklaşayım yok. İstanbulda gittim bir doktora çok çok memnun kaldım ama her zamanda istanbula gidemem doğumu kısmetse sakaryada yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim :) 

2 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Blmiyom canim adapazarini sdce yaprak dökümünde görmüştüm .ddd
(1 puan) tarafından
Oda dünkü bölümde mi :D
(22,072 puan) tarafından
:D bugun de gösterdiler kiz hahahah
(1 puan) tarafından
Hee bugunkunu görmedim izlemedim :D
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından

Özel mi devlet mi? 


Özelde adatıpta Tuba hanım ve Aysun hanım var çok çok iyi ve ilgililer. Ama işte özel yani benim durumum yetmedi o yüzden devlete gidiyorum. Devlette de Sinan Zorsu hariç hepsi çok iyi inan ki.  38+4 hamileyim kadın doğum hastanesi biliyosun zaten yeni yapıldı. Çok ferah ve temiz olmuş. Ben Hendek'ten gisip geliyorum 3 günde bir gidiyprum yüksek riskli gebelik polikliniğine sevk ettiler.  Sevkten önce Yusuf Türk'e gidiyordum. Çok çok memnundum o doktordan da.  Dediğim gibi devlette hani Sinan zorsu'ya gitme yeter. Ondan oradaki konuştuğum bütün gebeler rahatsız hatta kaç kere uzaklaştırma uyarı almış... ben tanımam etmezdim ama benim doğumum onun nöbetşne geldiği için o sancılarla kıvranırken bana yaşattıklarını hiç unutamıyorum. Beni doğurtmak istemedi onun hastası değilmişim diye sedyemden tutup attı kenara. Ama allaha şükür ki hemşireler ebeler çok iyiydi beni bi ebe alıp başka odada doğurttu. Allah razı olsun o kadar güzeldi ki doğumum çok kolay oldu hamdolsun. Darısı başınıza inşallah<3

(834 puan) tarafından
Yani sabah erken gidip sıra da alabilirsin. Ben öyle yapıyorum.  Erken gidersen veriyolar.  Benim Allahın izniyle son 10 günüm bakalım vaktinde gelecek mi kuzum ya da erken mi olur geç mi olur bilemiyorum.  3 günde bir gidiyorum durabildiği kadar dursun diye kontrole aldılar işte sürekli gidip  bakıyorum. :) bizim için dua eder misin. 38 haftalığım ama 34-35 çıkıyor baş çevresi vs. Kilosu da bi 2.500 bi 2.700 çıkıyor tam net değil.  Beyninde bi bölgede kan akımı sorunlu çıktı bu yüzden takibe aldılar gelişimi durmaya çok yakın diye. Kan akım bozukluğu olduğu için oksijen gitmiyormuş beynine çok az gidiyormuş. Duruma göre erken alırım demişti ama ben elimden geldiğince dikkat ettim ve dualarla bugüne geldik. Yarın yine gidicem, bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ikimiz de <3
(1 puan) tarafından
Allahım korusun dualarım sizinle inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) erken gittiğinde verdiklerini bilmiyordum ama istediğim doktora veriyorlarmı yoksa rasgele hangi doktor olursa mı veriyorlar. Kaç gibi gitmem lazım :)
(834 puan) tarafından
Valla 8de orda oluyorum. Çünkü insanlar randevu bulamadıkları için erken gelebiliyorlar.  8.30da diyolar ama brn 8 civarı işte orda oluyorum. 9 dada muayene başlıyo ztn.
(834 puan) tarafından
İstediğin doktor o gün ordaysa verilir tabi ama hani nöbette ya da serviste ise başka doktora verebiliyolar :) ama bana yusuf bey denk geliyodu hep.
(1 puan) tarafından
Ararım bende ordamı diye sorarım bilgii verirler elbet diye düşünüyorum :(

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,263 göst.
0 oy
5 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
10 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozgulunbebegi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
4 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yv (121 puan) tarafından soruldu

377,325 soru

11,291,854 cevap

34,710 kullanıcı

...