Özel mi devlet mi?
Özelde adatıpta Tuba hanım ve Aysun hanım var çok çok iyi ve ilgililer. Ama işte özel yani benim durumum yetmedi o yüzden devlete gidiyorum. Devlette de Sinan Zorsu hariç hepsi çok iyi inan ki. 38+4 hamileyim kadın doğum hastanesi biliyosun zaten yeni yapıldı. Çok ferah ve temiz olmuş. Ben Hendek'ten gisip geliyorum 3 günde bir gidiyprum yüksek riskli gebelik polikliniğine sevk ettiler. Sevkten önce Yusuf Türk'e gidiyordum. Çok çok memnundum o doktordan da. Dediğim gibi devlette hani Sinan zorsu'ya gitme yeter. Ondan oradaki konuştuğum bütün gebeler rahatsız hatta kaç kere uzaklaştırma uyarı almış... ben tanımam etmezdim ama benim doğumum onun nöbetşne geldiği için o sancılarla kıvranırken bana yaşattıklarını hiç unutamıyorum. Beni doğurtmak istemedi onun hastası değilmişim diye sedyemden tutup attı kenara. Ama allaha şükür ki hemşireler ebeler çok iyiydi beni bi ebe alıp başka odada doğurttu. Allah razı olsun o kadar güzeldi ki doğumum çok kolay oldu hamdolsun. Darısı başınıza inşallah
1,486,346 soru
24,299,925 cevap
343,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın