0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
11 aylik bebegim herkes inek sutu icsin etsin diyo ben cocuguma inek sutu icirmiyorum herkese de diyorum verme etme diye daha emiyoda hem cocugum siz veriyomusunuz emzirirken inek sutu 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
11 aylık verilir ki
(280 puan) tarafından
Ya benim sutumu birakirsa ona alisirsa tadini falan begenmezse bide benim alerjim var inek sutune onunda varsa
tarafından
Anne sütü varsa verme
(280 puan) tarafından
Tabi emiyo daha emmeden aslaa uyumuyo karni tok olsa bile
tarafından
Gün içinde ver biraz bsy olmaz veren çok var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic bir canlının sütü senin sütünden daha faydali olamaz. Bak ne guzel emiyormus. Emsin. Memeden sonra da süte başlar 
(280 puan) tarafından
Bnde oyle dusunuyom kaynanam diyo surklo inek sutu icir smdi gene diyo cocuga ayirsaydin cocuk emiyo dedim inek sutu icemz o dedim
0 oy
(816 puan) tarafından
Ay olarak verilebilecek bi ay bnce ama senin sutun varmis ek gidada veriyorsundur simdilik inek sutune gerek yok senin sutun daha faydali ne zamn sutunu kestin o zamn verebilirsin. Bosver etraf cok konusur zaten he tm de gec
(280 puan) tarafından
Bi gun verecekler ben yokken ortaligi yikacam cnku 5 6 kez dediler boylr hayir dedikte uzatiyolar acaba dedim sorun bnde mi herkes veriyo ben mi vermiyom falan diye
(816 puan) tarafından
Yokda bu ısrar niye emmeyi birakinca gece fekn sut icecek zaten cok sacma bu kadr ısrar etmeleri sutun olmasa gece feln ver diyecem ama emziriyormussun anne sutu2 yasina kadr bebeklere verilmedi ondan sonra omur boyu inek sutu icsin. Anne sutunu birdaha bulabilirmi millet neyde inatlasacagini sasiriyor gece veriyorum feln de gunduzde ek gida yiyor gerek yok gundiz icmesine de bari
(280 puan) tarafından
Kaynanamla beraberiz ondan diyemem ama vermem deyince verdirmem esimde ver ne olck der bana ona da inek sutunun tadini alirsa beni emmeyi birakirmis internette oyle yaziyo derim:)))  napiyim be benim cocugum benim dediklerim olacak yiyecek icecek konusjnda cok tartisiyoz ztn
0 oy
tarafından
1 yaşdan sora inek sütü verilir de sen zaten emziriyorsun verme süt 
0 oy
tarafından
bir yyasa kadar alerji riski oldugundan verilmiyor canim
(280 puan) tarafından
Benim alerjim.var onunda vardir diye dusunuyom su anlik yogurttan peynirden bisey olmadi ama bnmde oylr ztn sadexe sut icince alerjim oluyo
tarafından
benimde bir cok seye alerjim var ve kizimdada olma olasiligi fok yuksek alerjisi olmasada bir yasa kadar verilmiyor kaldiko emiyor zaten bebegin ne geregi cok biliyor herkes canim
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Direk sut olarak verme seni emiomus zaten yogurt mayala yogurdunu yedir canm illa sut olark icmk zorunda degl ya kaynanada ole dersn emio anne baska sute alismasin yogurdunu yediririm ona de. Hem gonlu olur hem sen istedgini yapmis olursn
(280 puan) tarafından
Zaten yogurt peynir falan yiyo
(2,348 puan) tarafından
E yani  ole yapmaya devam et ozamn cnm
0 oy
tarafından
Cnm bn 9 aylıkken vermiştim doktora sormuştum ve verebilirsin  demiş ti yai süt yarı su olmak kaydıyla 
0 oy
(44 puan) tarafından
Boş ver kaynanan ne derse desin o senin çocuğun karıştırma hem senin sütünü emsin arada kefir içirebilirsin canım ek gıda olark verdiklerinin içinde zaten sütle yapılanlar da vardır. 
0 oy
(786 puan) tarafından
Bnce verme kansizlik yaparmis kucuklerde oyle duydum
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Emziriyosan verme canm senin sütunden daha yararli bisey yok 
0 oy
(115 puan) tarafından
Doktorlar inek sütünü önermiyor. yaklasik 2 yaşına kadar falan vermedim. sonra tesadufen görüp istedi ben de bi denesin dedim. cok sevdi ama yine de fazla vermemeye çalışıyorum
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Nerede okudugumu hatirlamiyorum ama 1 yasina kadar icirilmesi onerilmiyor. Bebisin midesi icin hem agir hemde alerjik reaksiyon olabilir. Ayrica sen emziroyorsan en iyi sut senin sutun. Cunku anne sutu bebegin ayı ilerledikce sutun icerigide degisiyor bebisin ihtiyacinanuyum sağlıyor. 
0 oy
tarafından
Kızım 9 aylık olduğundan beri hem anne sütü hem inek sütü aldi
0 oy
(350 puan) tarafından
Ben 1 yaşından önce yasak diye biliyorum daha yeni yeni kendine geliyorlar canım vermeden önce bi doktoruna sor en iyisini o bilir çünkü 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 136 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mucizee01. (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mnguuu (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 373 göst.
16 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Varsindunyadursun (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 132 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S.Evrenn (24 puan) tarafından soruldu

410,227 soru

12,336,506 cevap

39,384 kullanıcı

Kategoriler

...