kizlar kaynananiza soylemeyi isteyipte soyleyemediginiz ne var ?
benimki lutfen azcik evinde otur yaww hep bizdesin
Oğluna bu kadar düşkün olma o beniimm ☺
Şu cimrilikten çık artık cebinde akrep mi var :)
Hı hı bi siz iyisiniz zaten başka kimse değil ! ( Demek isterdim)
O gözlerin varya araba sellektoru gibi olan gözlerin hahh işte onu eşşek arisı soka dilinle beraber =DD
Onu cok sevdiğimi söylerim zaten söylüyorum da Rabbim bozmasin huzurumüzu kayinvalidem in annemden farkı yoktur allah dert vermesin sağlık sıhhat versin ben isteyken gelir yarım saatlik yoldan cam pencere siler aksama yemek yapıp gider ben yorgun gelirim işten diye şimdide şehir disindayiz mesela her hafta gidip çiçeklerimi suluyor bu hafta sonu gidicez diye mutfak dolapları mi silmiş bebek odasının halısı gelmiş onu yikamis tozludur diye halbuki ev temiz ama o dayanamayıp yapar yine temiz olsun diye bende onda yaparım hiç gocunmam allah eksikliğini göstermesin
Aynen canım ya hergün mü gelir bir insan ben artık surat asmaya başladım çünkü biz onların evine yemeğe gitmiştik 2 hafta önce eşimde markete gitti hemen gelirim diye 1 saat oldu gelmedi merak ettim arıyorum telefonuna da bakmıyor ben içeri geçtim sürekli eşimi arıyordum kaynanamın sesini duydum şu oğlanı arayım 12 ye kadar gelme oğlum telefonuna da bakma o zaman avradın ne yapacak bakalım diyeyim mi dedi görümceme bende bunu duydum sonra eşim telefonu açtı kendimi iyi hissetmiyorum eve gidelim dedim geldi götürdü ama gelene kadar ağzımı açıp bişey dememek için zor tuttum kendimi bu arada arkadaşını görmüş sohbete dalmışlar o yüzden gecikmiş eşimde neyse bir sonraki gün ben aşı olmak için sağlık ocağına gidecektim tam ayakkabımı giyecekken kapı çaldı açtım kaynanamla anası gelmiş oturmaya bende eve almadım bide haber vermeden geliyorlar deli oluyorum ya haber verseydiniz kapıdan dönmek zorunda kalmazsınız dedim kayınvalidemin annesi sen git gel bekleriz seni diyor bende kusura bakmayın da ben evde yokken sizin evimde ne işiniz var dedim öyle dedikten sonra artık gelmiyor çok şükür
Sürekli beni seviyormussun gibi davranma lütfen tek kaldığımızda hicbisey yapmak istemediğini belli ediyosun :)
oglunu kiskanma artik yeter o benim :) demeyi cok isterdim ya
Söylenebilecek herşeyi söyledim çatır çatır dahası aklıma gelmiyor darısı söyleyemeyenlerin başına inşallah :)))
Benim kaynanamla bı sıkıntım yok çok şükür kendi annem gibi hatta annemden fazla ilgileniyo desem yeridir bısey yapacağı zaman önce bana sorar kızım boyle yapalım mı diye maşallah rabbim insallah sona kadar böyle devam ettirir :))
Benim ki ise şöyle: iyisin hoşsun allah razı olsun da şu burun kaldırmaların yok mu yedi bitirdi beni
Buradan Kaynanama sesleniyorum
Face den kız bulma artık kayınçolarıma bırak çocuklar istediklerini bulsunlar :)
Anne demk istyorum diyemiyorum ya :) eşimde bende ailelere anne baba demedik dha hiç nasil aşcaz bilmiyorum
benimde oglunu (esimi ) bi azat et artik hep onu arayip ondan bisey isteyip durma diger ogullarinida ara demek:)
Su kizina sole bnden uzak dursun :)
Ben şöyle demek isterdim 'Annecim seni çok seviyoruz ,iyi ki varsın . Bizim için yaptıklarından dolayı minnettarız ' ve öpmek isterdim ama nerdeee benim gibi bir kazma :)) Allahtan kocama böyle değilim.
Evime ve çocuğuma karşı otorite kurmaya çalışma oğlun bana söylemiyor bile evimde benim sözüm geçiyor fazla uğraşma komik oluyor demek isterdim :)
Oğlunu benden kıskanmana. İkide bir de arayıp gelin haydi kalın burda deme.
1,492,934 soru
24,393,628 cevap
349,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın