0 oy
943 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
Kızlar akıl verin nolur az önce eşimle tartıştık.. 

Yarın akşam anneme gitcektik 2 orda kalacaktık bazı işlerim vardı eşimde bunu biliyordu ama kaynanam lar yarın için boya işi çıkarmışlar pazar günü gidinceye geç kalırız eşim erken kalıpta gitmez biliyorum oda işimiz var diyememiş kabul etmiş emri vaki yapıyor bana daha öncede bişey yaparken haber vermiyor sormuyor adam yerine koymuyor bende sinirlendim surat yaptım o annemlere gitmiyoruz diye kızıyorum sandı ona asıl sorunun saygı göstermeyip emri vaki yaptınmı nbasıl anlatabilirim konuya nasıl başlayabilirim

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Al karşına böyle böyle de açık konuş canım ya 
(81 puan) tarafından
Öyle yapmayı düşünüyorum da konuya nerden nasıl gircemi bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Biz anneme gitmeye karar verdik tamam gidemiyoruz onu anladım. Ama işimizin olduğunu biliyosn bana söylemeden annenelere tamam diyorsun yaptığın doğru bsy mi empati kur rica ederim 

De.    
+1 oy
(102 puan) tarafından
Anlatamazsin cnm ben anlatamiyom cunki konu anneleri olunca sen bin şekle gir anlatmak icin anlamaz cunki anlamak istedigi gibi anlar bence bos ver bi kere laf agizdan cikmis tamam demis annesine artik konuyu tekrar acarsan konu uzar kavga edersiniz cunki biz bu durumu o kadar cok yasadikki artik tirnamiyorum bende sakinles ve hic konuyu araniza sokma derim 
(81 puan) tarafından
Konu badana değil ki yapmış olduğu davranış emri vaki yapması benim işimi önemsemeyip onların işini önemsemesi bana saygı göstermemesi asıl sorun bu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 591 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 502 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 448 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,528 cevap

39,388 kullanıcı

Kategoriler

...