0 oy
992 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından
Yengem 3 çocuğuna hamile kaldı  çok sevindik ailece 2 oğlu var birde kız olsun istedik ve rabbim kız nasip etti hepimiz çok sevindik herşey yolundaydı taki bugüne kadar kontrole gitti 24 haftalik doktorlar bebegin beyni akciğeri el ayak hepsi su toplanmış dedi yaşamaz bu bebek size hayrı yok denildi inanmadık mersinin tüm kadın doğum doçent uzman doktorlarına gitik ne yazık ki onalrda aynısını dediler paramparça olduk ne yapacağımızı bilemedik karnında su almaliyiz dediler neden böyle oldu diye amyonsentezi yaptılar ama gene çare olmadi suyu alsakda ölçek dedi almasanızda dedi çünkü sağlıkliksiz gebelik dedi son 1 hafta içinde bebeğe böyle bir teşhis konuldu istemedik bebeğin bile bile canına kıyamadık doktorlar sizin için daha kötü olur dediler anneyi zehirler dediler çocuk engeliymiş beyni bile doğru düzgün olmamis dediler 10 güne kadar bekleyin kalbi halen atiyorsa ilaçla sona erdirecz dediler ölü doğum yapacak hemde normal doğum 10 saat suni sanci verielcek bu aci ugruna bir ölü bebek gelecek buna kim dayanir yengem psikolojisi mahvolacak suan bile halen kalbi atıyor tekme atıyor ölümünü bekliyoruz resmen bu hastalığın tadavisi yokmus allah kimseye yasatmasin

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun yengeye şimdiden  psikolojik destek aldırmaya başlayın bile bile bu şekilde bir doğum çok zor 
(285 puan) tarafından
Evet hemde çok zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok zor yaa rabbim yardım etsin
(285 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(6,852 puan) tarafından
18+5 ye kalbi durdu bebeğimin normal doğum yaptım suniyi verip gittiler 2 kişilik oda annem dogurttj resmen rabbim bı daha yasatmasn çok zor gerçekten.. 
(285 puan) tarafından
Çok çok zor allah kimseye yasatmasn
(6,852 puan) tarafından
Aminn yinede Allah'tan ümit kesilmez cnm. Rabbim durdursun kalbini. Ne bebeler kürtaj oldu sağlıksız denip sağlıklı doğdu ne bilim vardır bundada bı hayır. Ama asla  ben kiydirtmazdim canım pahasına.. sık kontrole giysi. Cnm
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım benim kuzenimin bebeğide bedeni su topladı hatta hala öyle bir buçuk  ay önce ölür dedi aldır dedi aldırmadılar hatta doktpru 1 hafta içinde ölür demişti hala yaşıo ama sakay doğabilirmiş allahın izniyle bişey olmaz dua edin yasin okuyun rabbim sağlıkla versin üzülmesin bu bir imtihan doktor öyle der bir bakarsınki hiç vir şeyi yok sağlam doğmuş allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın
(285 puan) tarafından
Kime gityiksek ölür dediler bilmiyorum
(640 puan) tarafından
Canım benim kuzenimede ölcek dedi ölmedi hatta geçen doktpra gitti sen hala aldırmadınmı dedi hayor dedi oda 6 aylık olmuş nasıl kıyarım canına dedi aldırmadı hala yaşıo inş sağlıkla doğat
(285 puan) tarafından
Vala içimi çok rahatlattin saol yaa
(640 puan) tarafından
Canım inşallah sağlıkla doğar dua edin inşalşah
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Allahım kimseye yaşatmasın inşallah. Rabbim tez zamanda şifa versin yardımcısı olsun inşallah. Çok üzüldüm inşallah kimsenin başına gelmez. 
(285 puan) tarafından
Amin inşallah tez zamanda atlatiriz bunu
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Rabbım yardımcısı olsun inşallah canım 
(285 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çok kötü olms ya çok zor bi durum
(285 puan) tarafından
Evet çok zor bir durum elimizde hiç birşey gelmiyor