0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Babam bahçemizde otları yakmıştı biri karakola şikayet etmiş ateş yakıyor diye jandarma falan geldi. Baktılar fotoğraf falan çektiler ama bişey çıkmadı o sıra. Ceza falan yazmadan çekip gittiler. Ama sonra karakol komutanı muhtarı aramış yarın gelsin yazılı ifade versin demiş. Neyse dün gitti yazılı ifadesini vermiş ee bu seferde savcılığa gideceksin orda da ifade vereceksin demiş. Şikayet eden direk savcılığa şikayet etmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ya ceza falan yer mi babam? Bahçe bizim tapulu yerimiz. 

7 Cevaplar

0 oy
(29,580 puan) tarafından

Çok saçma biz yakardık köyde hiç sorun yaşamadık

tarafından
O da iyi. Ama babam çok kafa taktı. Adam bu yaşına kadar hep yakmış bahçedeki otları. Ams şimdi neden böyle oldu ceza yermiyim diye düşünüyor.
tarafından
İnşallah yemez
(29,580 puan) tarafından
Yemez korkmasin.
Babanın yerinde olsam koyun camisine gidip hoparlörü elime alır güzel bir soverdim şikayet edenin ben..... Diye sjsjsj yarası olan göçünü çıkardı ortaya
tarafından
Dost görünen düşmandan vallaha korkacan yaaa :///
tarafından
İnşAllah tospik annesi ://
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anız yakmak yasak canım 
tarafından
Anız ne canım
tarafından
Tarlayı bahçeyi yakmak yeniden hasat yapmak için yapılıyor ama artık yasak ona da anız deniyor
tarafından
Evet bahçedeki otları yaktı baharda kazmak bişeyler ekmek için
tarafından
Para cezası var mı bilmiyorum canım
tarafından
Bende bilmiyorum ya ://
0 oy
(140,659 puan) tarafından
Bi o sikayet edilmemisti tovbe yarabbim yaa
tarafından
Millet artık kime saracağını bilemez oldu.
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Ot yakmak yasak çünkü canlılar falanda ölüyor diye. 
tarafından
Canım bahçemizde canlı ha. yvan yoktu. Kontrollü bir ateşti.
tarafından
Ceza yer mi peki
(4,722 puan) tarafından
Bilmiyorum canım burdada yakıyorlar ama yasak normalde
(4,722 puan) tarafından
Yani inşallah yemez yazık bilmiyormuş çünkü
tarafından
Kız babamı bırak ben bile bilmiyordum ki. Köyde herkes ateş yakıyor
0 oy
tarafından
Malesef bu ara orman yangını çoğaldı şimdi bizim köyde yangın çıktı akrabamız yaktı yangın büyüdü eğer büyük bi hasar var ise kendi yeri olsa dahi ceza yazılıyor soruşturma acıla bilir
tarafından
Hasar yok. 5 dk içinde ateş sönmüştü. Peki akraban ceza yedi mi
tarafından
Yangın devam ediyo hala ama büyük ihtimalle ceza alır geçen gün yine oldu bizim orda yakan kişi için soruşturma açıldı
tarafından
Ala ala ya ilk kez başımıza geldi bu durum. Bu zamana kadar yakıyorduk böyle bişey olmamıştı ya.
0 oy
tarafından
Yok yok vermezler yazın olsa ihbarnabe geliyo eve kışın bişey çıkmıyor
tarafından
İnşAllah büyümez ya. Yaşlı adam bide buna kafa takıyor.
tarafından
Ben eşimi aramıştım danıştım bakcnm şikayet olduğu için gidip ifade veriyo mahkeye intikal etmez durum yazar gören bir yer yok sonuçta
tarafından
İnşAllah mahkeme falan olmaz canım adam zaten diyaliz hastası böbrek yetmezliği de var. Çok üzülüyorum haline..:((
tarafından
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ellerinden öperim
tarafından
Çok sağol canım benim..
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım eğer agaç  falan fidanı olduğu bölgeyse sıkıntı 
tarafından
Ateş yanan bölgenin etrafında fazla yoktu ama arka kısım ormanlık bölge. Karadeniz de yiz işte. Heryer ağaçta bahçede 1 tane ağaç vardı. Arkası orman. 15 bini ödedi mi annen yada itiraz falan etmediniz mi
tarafından
Ben şok ya. Küçücük bişey yüzünden başımıza gelene bak ya. Ceza yediğinizi olaydan ne kadar süre sonra öğrendiniz? Bide olay anında jandarma falan ceza yazmışmıydı? Bize yazmadı lar
tarafından
Babamı direk savcılığa şikayet etmişler
(640 puan) tarafından
Doğrudur canım yapıyorlar en yakının yapıo hemde
tarafından
Çok sağol canım benim bilgilerin için..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 411 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seray_ (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 99 göst.
2 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sinem2222 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 264 göst.
31 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mys-2boys2girls (3,637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,521 soru

23,622,012 cevap

306,870 kullanıcı

...