+1 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (9,651 puan) tarafından
Kendime bir blog açmak istiyorum. Okuduğum kitaplar hakkında düşüncelerimi,  denediğim hobiler hakkında deneyimlerimi yazıdayım kişisel günlük tarzında birşey istiyorum. Ama şuanda istemekten öteye geçemedim. Blog yazan bloğu olan var mı? Aşamalar ney nasıl oluyor bilgi verirseniz bir adım atmış olurum belki :)

5 Cevaplar

+1 oy
(2,458 puan) tarafından

Yaa ben de yeltendim ama tam beceremedim. Şuracıkta beklesem kimseye zararım dokunmaz valla :angel:

(9,651 puan) tarafından
:)) denemeyi nasıl yaptın açtın mı kendine blog
(2,458 puan) tarafından
Açtım ama açabildimmi bilmiyorum tam :D
(9,651 puan) tarafından
:D :D :D olsun bi adım atmışsın en azından ne üzerine dusunmustun
(2,458 puan) tarafından
Ben de annelik tecrübemi gelişim kitaplarıyla birleştirip bişeyler yazmak istedim kendimce :) maksat kafa dağıtmak belki bikaç kişiye de faydam dokunur düşüncesi :)
(9,651 puan) tarafından
Güzel düşündeymiş inşallah bi gün hayata geçirirsin:)
(2,458 puan) tarafından
Inşallah canım :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Sen kaç yaşındasın kızz sanki böyle 30 lu yaşlarda gibisin olgun bir tavrın var seni tanıyorum eskilerden birisin benim gibi ama yaşını bilmiyorum 

tarafından
Okuma yazma yohh ama ya 29 yada 30 varım
tarafından
;)))
Yaşım muş
(20,548 puan) tarafından
Bende 28 kizlar .d
(9,651 puan) tarafından
Sana da abla diyek mi:)
(20,548 puan) tarafından
Yok gı niye .d
+1 oy
tarafından
Kuzum belki çok sacma olacak ama bu arada en çok okunan köşe yazıları blog lar pisikolojik hastalıklarla alakalı özellikle bu kırmızı oda ve masumlar apartmanı çıktı çıkalı insanlar merak ediyor bu tarz şeyleri. 
(9,651 puan) tarafından
Bak o kadının tüm kitaplarını okudum:D tek biri kaldı onuda okumadan görünene verdim kaç oldu istiyorum unutup :/ bende çok seviyorum psikolojiyle ilgili olan şeyleri bu tarz bi kaç kitap daha okudum.. bide biliyosun su onumde duran bi koca ver herseyde hastalıklı bi kısıtlama ilk bi ikna etmem gerek.. hatta belki gizli bile deneyebilirim sürekli bi kisitlama
tarafından
Ah canımın içi o kadar iyi anlıyorum ki seni bende bu aralar YouTube kanalına sardım çok istiyorum açmak. Mesela kek yapıyorum beceremiyorum bir türlü kabarmiyor kabarmayan kekten yapılan şeyler olur kozmetik bakım ürünleri tam kanser yapicak türden şeylerin tanıtımı mobilyamı falan tanıtirim bel fıtığı olmak isteyen herkese tavsiye ederim üşengeç ev hanımlarına halı altına toz supurmeyi falan  ahahsha :) sadece sesim çıkar diyorum eşime ikna etme çabasındayım tabi tutarmi bilmem ama olmadı ücretli abone alırım kendime rezil olmamak adına :))
(9,651 puan) tarafından
Hshdhdh:D valim bence olsun yada olmasın önemli olan denemek.. bisi sadece yapmak değil o işi yapmayı istemek uğraşmak onun hayalini kurmakta mutlu eder oyuzden inşallah ikna olur ve denersin :) kanal adıda fail  bayan :D
tarafından
Aynen öyle kuzum ya mizah amaçlı şeyler yada mesela YouTube de çok denk geliyorum kırmızı odanın kitabında su oluyordu işte sonu şöyle şurası değiştirilmiş falan diye aslında bloglarına yazsan çok rağbet görür eminim hersey gönlümızce olur umarım ❤️ ha başımızda böyle kocalar varken youtuberlik ve blogerlik kariyerimizde yarıda son bulur ama olsun :Dd
(9,651 puan) tarafından
Inşallah ikimiz içinde öyle canım en büyük engel ikimizinde eşleri ama açarsan youtube mutlaka haber ver :) belli etmeden like atarım yorum yaparım:)
0 oy
tarafından

Kuzenim yapıyordu canım onceden cok da seviyordu ama neydi nasıl yaptı hıc fikrim yok ama sen yaparsın :D

tarafından
Zamanımız hıc yok canim zaman üret bosver bırak dursun ev isleri
(9,651 puan) tarafından
Ah zaten duruyo ev işleri:D ben her şekilde kendime zaman yaratırım da sanırım ne kadar hazırım ondan emin değilim:)
tarafından
Kendini hazırla fato yaparsın:)
(9,651 puan) tarafından
Ver gazi :D inşallah canım istiyorum :)
tarafından
Azcık gazlım senı canım basarılar ınsallah ❤️
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Sen bi gerçeğe dönüştür eminim makrome cocuk kişisel gelişim derken 2 ay a patlar gidersin 
(9,651 puan) tarafından
Ahh inşallah canim :) aklımda bi sürü şey var ama hayata geçiremiyorum:/
(5,936 puan) tarafından
Neyi bekliyorsun ki ?
(9,651 puan) tarafından
Sanırım şuanda kendime yeterince inanmıyorum canim inancimin gelmesini bekliyorum
(5,936 puan) tarafından
Bence yap hatta canlı yayin felan da acarsin ben hep katılırım,)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 178 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 561 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,934 göst.
0 oy
8 cevap 266 göst.

409,809 soru