Bende kendimi çok zor tutuyorum o kadar tatli o kadar minnak ki hep öpesim geliyor ama öpmuyorum çocuklarda ahlak algısı bebeklikten gelir bizim bugün hoşumaza gider yaparz yarında çocuk kötü bişi olduğunu anlamadan herkesi dudağından öper benim yeğenim 5 yasında herkesi dudaktan öpüyor yıllardr anlatıyorum yapma halacım dudaktan öpmek ayıp cocuklar öyle sey yapma yanaktan öp diyorum ama anlamıyor hatta bi kere çocuğu bi yerde aracı gibi kullanmış birisi 3 yaşındayken bi kadin gel öpcrm demiş yeğenimde o kadıni dudaktan öpmüs kadının enişte gel bende öpcem diyip çocuğu dudağından öpmüş ve git tekrar teyzeyi öp demiş yani çocuğu öperek öpüşme fantazisi yapmış resmen adam ve o pislik adam da kadında akrabamız tabi bizimkiler ilk anlamamış eve gelip anlattılar jeton o zaman düştü onlarada seviyormuş gibi yapıp sapık zihniyetliler kullanir evlasınizı çocuklar öyle şeylere hemen alışır ve bırakamazda yani kusura bakma uzun anlattım ama pedofili denen bişi var malesef ve çocuğunuz eğer dudaktan öpmeye filan alışırsa bu sapıklara yem etmek olur