0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Esim ve babasi beraber calisir biz maas aliriz kalan kayinbabamda bekar kayinlarim var onlarda bizle sadece biri okuyor bize aldigimiz yetmiyor normalde 2.5 milyar veriyor e bebek masraf vs derken bide surekli surekli koyden misafir gelir onun da bi masrafi oluyor yatiya oturmaya caya yemege bu ara koronadan dolayi gelmiyor kayinbabam arada biraz yardim eder harclik verir allah var ufak tefekde olsa yardimci olur bende harcami ona gore yaparimzaten gereksiz hic bisey almam 

Ama kayinvalidem siz sunu bosa aldiniz yok o hali neden alindi evim mustakil cok soguk oluyor yerler kaymaz taban ince hali vardi cocugum usumesin diye kalin hali aldim a bak bunu bosa aldin vs vs cocuga kiyafet alirim alma bu kadar bi cini canak alim a bunu niye aldin evlerimiz cok yakin ben gostermem ama kullanirken gorur kiyafet aliriz cula cabuta para vermeyin komsu nun gelink hep ayni kıyafeti giyermis cok hesapliymis bir cop gene almazmis bende tugba olmasa kimi gostericen o da olmasa napacaktik dedim bi gun patlayıp siz olsaniz bu laflar icin hqrcamanizi kisarmisiniz

8 Cevaplar

0 oy
(1,885 puan) tarafından
Her dediğini dinlersen sonu gelmez o konuşmalarının. Babasının yanında çalışsa da sonuçta maaş alıyor eşin eviniz sadece sizi ilgilendirir altta kalma canm ver cevabını sussun
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından
yok la daha çok harcarım sırf konuşsun diye =D
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Asgari ücret bile daha çok. Lafları da cabası.sanki hayrına veriyorlar ??? Ben olsam ağzının payını gerekeni uygun dille söylerim benim kaynanam bana birşey demeye çekinir çünkü boş konuşunca hakkını alacağını biliyor ama saygısız değilim asla cevrede hatta imrenilen gelinim sadece haksızlığa gelemem
0 oy
tarafından
Sana ne derim yani sonuç da oğlu evlenmiş bı ayrı evi olmuş ihtiyacsa alacaksın bacım ona ne yani mal mi ne benim de eşim kayinbabam la çalışıyor dükkanları var haftalık bin lira para aliyo evime ihtiyacım olan herşeyi alıyorum neden aldın demez 
0 oy
tarafından
Kismam daha cok alirim . Bizde ortagiz kaynanam ben bisey alinca sevinir kendiside bana evime alir 
0 oy
(834 puan) tarafından
Eşin bisey demedikten sora kayinvalidene bk yemek düşer ona neymiş parayı omu veriyor da 
0 oy
tarafından
Zaten o kadar kısık yaşıyorum ki buna da bir laf edenin artık ağzına çarpma seviyesindeyim
0 oy
(9 puan) tarafından
Kendine ezdirme ona canım her kaynana aynı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 171 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 269 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 230 göst.
16 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif2855 (1,073 puan) tarafından soruldu

412,973 soru

12,433,546 cevap

45,744 kullanıcı

Kategoriler

...