Esim ve babasi beraber calisir biz maas aliriz kalan kayinbabamda bekar kayinlarim var onlarda bizle sadece biri okuyor bize aldigimiz yetmiyor normalde 2.5 milyar veriyor e bebek masraf vs derken bide surekli surekli koyden misafir gelir onun da bi masrafi oluyor yatiya oturmaya caya yemege bu ara koronadan dolayi gelmiyor kayinbabam arada biraz yardim eder harclik verir allah var ufak tefekde olsa yardimci olur bende harcami ona gore yaparimzaten gereksiz hic bisey almam
Ama kayinvalidem siz sunu bosa aldiniz yok o hali neden alindi evim mustakil cok soguk oluyor yerler kaymaz taban ince hali vardi cocugum usumesin diye kalin hali aldim a bak bunu bosa aldin vs vs cocuga kiyafet alirim alma bu kadar bi cini canak alim a bunu niye aldin evlerimiz cok yakin ben gostermem ama kullanirken gorur kiyafet aliriz cula cabuta para vermeyin komsu nun gelink hep ayni kıyafeti giyermis cok hesapliymis bir cop gene almazmis bende tugba olmasa kimi gostericen o da olmasa napacaktik dedim bi gun patlayıp siz olsaniz bu laflar icin hqrcamanizi kisarmisiniz