Eşimin krediye borcu var ayda Bin lira finansbank a dün pazar diye akbank maas kartindan finansa 1000 lira atmis dalgjnligina gelmis pazar oldgnu unutmus bidaha atmis . Simdide diyorki hesabimda para kalmamis ben krediyi iki kez odemisim diyor yani onumuzdeki ayida odemis. Boyle bisey mümkün mu ben anlamiyorum yalan mi söylüyor acaba ?
Banka hesaptan sadece bu ayı taksidini keser bi kandaki ayı kafasına göre kesme yetkisi yok ya eşiniz başka bir yere gönderdi parayı ya da belki geçen ay ödemediyse bu ay 2sini de kesmiş olabilir banka ama gelecek ayın taksidini siz onaylamadan asla cekemez
Evet canım olabilir hatta emin olamadim sizin bu sorunuzu esime de sordum bak bi arkadaş boyle böyle yazmış olabilir dedi önümüzdeki ayın odenesini de aradan çıkarmış olabilir normal bsy dedi hatta bazen para yetse bende öyle yapiyorum dedi yani canım anlicagin adamin yalan söylediğini zannetmiyorum bizim de ayni sekilde borcumuz var ve esim bankayi cok iyi biliyo yillardir bankayla alakasi var iyi biliyo yani
Dün benim de başıma geldi telefon faturam 270 lira . Otomatik ödeme talimatı var. Eşim fark etmemiş limiti olmayan kredi kartından bakmış ödenmemiş sanmış ve maaş kartından ödemiş tekrar. Önümüzdeki ayın faturası da 5 inde zaten kesilmiş olduğu için biz iki faturayı da ödemiş olduk. Önemli olan kredi kesim tarihi. Siz kredileri son ödeme tarihine kadar bekletip öyle ödüyorsanız böyle bişey olma ihtimali var. Ama kesilir kesilmez ödüyorsanız birikmiş 2.bir fatura olması ihtimali yok. Kesilmeyen faturayı da asla önden ödeyemez
Sadece o ayın borcunu keser diğer ay için kesim yapmaz
Böyle durumlarla karsilasilabiliniyor aileden istemek istemezse zaten bankayı arayip geri çekebilir problem olmaz sizde biraz eşinize güvenin bu kadar mı güvensizsiniz
İçiniz rahat etmiyorsa hesap hareketlerini kontrol edin esinizle birlikte
Esine mesaj gelmistir ona bak
Bizimde vardi bi ara kredi borcumuz kapatalim diye 2 3 taksit bi anda yatirmak istemistik yatmamisti baska.bi taksite yatmisti borc esimin babasnin ustneydi onun baska kredisini odemistik
Bi sonraki ay değilde atıyorum borcun 100 liraysa bunun 10 lirasını ödemesi lazım ya 90 lira kalıyo bu dyeumda ama eşin 20 lira ödemiş borç 80 lira kalmış ama bi sonraki ay 10 lirayıda ödeyecek. Buba benzer bişy bizinde başımıza eşim bi sonraki ay ödenmiyo borçtan düşülüyo demişti.
1,436,864 soru
23,626,674 cevap
307,108 kullanıcı