0 oy
298 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

kızlar ayağım yanmıştı 2 gün önce,pansumana gittik 2 saat oldu iltihap kapmış dedi bide yürüyemiyorum dedim tuvalete zor gidiyorum normal değil dedi benden başka kimsede uyumuyo bebeğim herkes denedi  perişan oldu ya çocuk ona üzülüyorum :(:'(

5 Cevaplar

0 oy
(5,724 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun acılarını hafifletsin kuzum
tarafından
Allah razı olsun canım :( ❤
(5,724 puan) tarafından
Cok küçüktüm ayağım fırından çıkan kaynar tepsi içine girmişti..
Sozlenicegim zaman annemin kollari duduklunun buhariyla yandı acısı çoktur.. Rabbim yardım etsin yavrunun yüzü suyu hürmetine
tarafından
amin canım yanık çok kötü gerçekten
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İdare edecekler canım sakın alma ayağına. Baya yanık var sende. Dayanacak gönlün de. Geçmiş olsun sakın pansumanını aksatma. 
tarafından
sağol canım bebeğime üzülüyorum resmen sakat gibi oldum ya :(
(13,306 puan) tarafından
Şöyle düşün ya o yanaydı. Allah saklasın olan bize olsun. İyiyken o her türlü bakılır annem bakar kaynanan bakar kardeşin eltin bakar sen gayret et bir an önce iyileş sen bak. O yüzden bırak zorlansın bir iki gün.
tarafından
çok sağol canım o yansaydı asla dayanamazdım :/
(13,306 puan) tarafından
Allah kimsenin başına vermesin 3 yaşındayken popomu sobaya değdim acıyı hatırlamıyorum ama annem etekle gezdirmiş bir ay. Çok yandım ben acısını bilirim yanık bölümünde de çalıştım tedavisini bilirim hemşire değilim ama öğrendim
0 oy
tarafından
Yaa çok geçmiş olsun canım 
tarafından
sağol canım :( ❤
0 oy
(2,030 puan) tarafından
Benim ayagımda öyle kötü yanmıstı her pansumanda bir kat et kalkıyordu etim su gıbı eriyip akıyprdu sonra kabuk bağladı sonra bir sprey sıktılar varya hastaneyi başıma topladım doğumda bile o kadar bagirmamştm
tarafından
niyeki ya beni korkutma ne spreyi sıkıyolar
(2,030 puan) tarafından
benim her hafta pazartesi ve cuma pansuman a gitmem gerekirdi bir iki hafta gittim baktım olmuyor her gittiğimde bir deri kalkıyor açık bıraktım gitmedim hastaneye falan kabuk bağladı o yüzden kabuğu yumuşatmak için siktilar yoksa kimseye yaplmiyor
tarafından
hm anladım neyle yanmıştınki sen benim ayağıma kaynar su döküldü
(2,030 puan) tarafından
benimde ayağıma kaynar şu döküldü
0 oy
(4,060 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun gecmıs olsun canim benim Benimde ayaktan yana sorunum var 4 yasımdan beri bacaklarım kıtlenır agrır gene agrı basladı ayagımla nasır gibi sıgil cıktı parmağımda dolama cıktı ha bide basur kanıyor sakir sakir artık Allahın gucune gitmesin isyan etcem agrıdan agrım cok olunca epilepsim tetiklenıyor az once bayıldım artık bıktım 50 gunluk kızım var sukur nekadr canım yansa da bakıyorum kızıma ama yoruldum vallahi can acısından :(

tarafından
seninde Allah yardımcın olsun canım ne diyim :(
(4,060 puan) tarafından
Saol canım benim :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.

412,746 soru

12,427,054 cevap

45,534 kullanıcı

Kategoriler

...