0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hadi bakalım kızlar sohbet olsun 

İlk okula ilk başladınız zaman anneniz bırakıp giderken agladınızmı:P

Ben aglamadım zaten çalışıyordu annem dedem bakardı o vardı aglamadım bende

34 Cevaplar

+1 oy
(4,041 puan) tarafından
Ağlamadım ağlayan kızlara da bakıp manyak mi bumlar dedim tam bir duygusuzum
-Reklam-
+1 oy
(2,265 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum kiz nasıl hatırlıyorsunuz 
tarafından
bende aynısını dicektim
+1 oy
(19,157 puan) tarafından
Yok ağlamadım bende.      
0 oy
(188 puan) tarafından

Ağladım müdür bile baş edememişti annemi çağırdılar:)

tarafından
Abooo :D ay ne güzel oluyor ama
0 oy
(28,826 puan) tarafından

İlk okulda değil de yurtta kalınca çok aglamisligim vardır bide evlendikten sonra:'(

tarafından
Evlenince bende agladım :)
0 oy
(5,221 puan) tarafından

ben kantine gidiyoruz defter alıp gelicez dedikkerinde tamam diyip annemle babamın peşinden ağlamışım okulun ilk günü annem hala anlatır :D

tarafından
Hahahah yine kandıramamışlar
(5,221 puan) tarafından
yok aslında gerçekten defter almak için kantine gitmişlerdi bende bunu bilip tamam demiştim =))
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Hiç ağlamadım zaten bizim köyde okul yoktu biz yarim saat kar kış demeden yürüyorduk okula
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Ağladığımı hatırlamıyorum okula gitmek için can atıyordum :)))) 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Yok yaaa gelin çıkarmasında kınada hiçbir şeyde ağlamadım hatta onları düğün bitip geçirince bile. Doğum yaptım annemin gitmesine 20 gün kala annem gidecek diye başladım ağlamaya en son kardeşime bıraktık sakinleştirici içtim 10 saat falan ağladım 
0 oy
(4,071 puan) tarafından

Yok abimle aynı okulda olduğumuzdan kolaydı hatta abim okuldan çıktıktan sonra kendimi boşlukta hissetmiştim canım abim ya :)

(51,050 puan) tarafından
ben gibi ☺️☺️
0 oy
tarafından
Hiç aglamamistim o zaman ama şimdi çok ağlıyorum aklıma geldikçe içimdeki hiç sönmeyen ateş beni çok ağlatıyor en mutlu anımda bile gözlerim doluyor sabah uykumdan ağlayarak uyanmak neymiş ôğrendim hayattayken kıymetini bilin :( 
tarafından
Vefat mı etti cnm....
tarafından
Evet canım 2 sene oldu :(
tarafından
ALLAH rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun
tarafından
Allah razı olsun bütün ölmüşlerimizin inşallah :( şuan hamile değilim ama en çok da anne olduğumda goremicek beni o beni kahrediyor :(
tarafından
Üzülme cnm anneler her şekilde görürler birgün doğum yapar bebişi büyürse eger götürürsün
0 oy
(510 puan) tarafından
Hiç ağlamadım abim vardı onunla gider gelirdik 
0 oy
tarafından

Bende hiç ağlamadım ağlayanlara da hayretle izliyodum :D 

0 oy
tarafından
Annem okul zamanlarım da hep çalıştığı için ağlamadi benim için bu dönemler büyük bir yara
tarafından
Aynı bende cnm saçımı bile dedem yapardı biri ***** biri düz olurdu
tarafından
Ben Allah izin verirse çocuklarımın her okul anısında yanlarında olucam okuldan geldiklerinde ev miss gibi patates kızartmasi kokacak Allah'ım ömür verirse
tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Kız bırak ilkokulu uniye başka şehire gittim ilk defa ailemden ayrılıyorum ozaman bile ağlamadım:D
0 oy
(3,042 puan) tarafından
Okulu hatrlamiyorumdabeni düğün günü bırakıp gittikleri zaman çok ağlamıştım annemin arkasndan 
0 oy
(5,406 puan) tarafından

Ben hayatım boyunca sadece evlenip gurbete gittim bir kaç ay sonra annemle babam geldi görür görmez ağlamaya başladım  :( 

tarafından
Özlem başka tabi
(5,406 puan) tarafından
Öyle canım çok yalnız kaldım herkes yabancıydı bir an boşaldı içim
0 oy
(774 puan) tarafından
Ağladım bide kaçınca barışmak için evime gidip odama girince çok ağladım bide kardeşimi görünce kaçarken kardeşime dönücem demiştim gittim ama onun beklediği gibi dönmedim o yine beraber kalıcaz sanmış :((
0 oy
(490 puan) tarafından

Yok aglamdm babamlaydim ogretmenimz tahtaya defter olculerini yaziyordu hedlde bende onumdeki defte kalem vardi tahdadakileri yazmaya calistm:P:D hesvesliydim okula

0 oy
(1,699 puan) tarafından
Babamın arkasından ağladım o götürdü beni :)))

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 690 göst.
23 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 307 göst.
19 Kasım 2022 Aile kategorisinde Hatice3370 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 111 göst.
8 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,912 cevap

36,674 kullanıcı

...