0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Bunu yapanlara anlam veremiyorum. Bir soru soruyoruz ve saçma sapan cevaplar geliyor. Bebek bakicisiyla ilgili bir soru sordum "bakıcısı benim, benden iyi kimse bakamaz" filan diye gururlu cevaplar gördüm. Ne alakası var benim sorduğum soruyla ya. Ben senin bebeğine kim bakıyor diye mi sormuşum. Ben bakıcısı olanlara soruyorum. Zaten çalışmayacak olsam bakıcı tutmam kendim bakarım evladıma. Güle oynaya bir yabancıya emanet etmiyorum. İşe götürecek halim de yok mecbur bakıcı tutacağım. Rica ediyorum sorulara saçma sapan cevaplar yazmayın artık ya. 
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post

1 cevap

+3 oy
tarafından
Hakli.               
tarafından
Yazmak için yazan çok insan var malesef puan kasma çabaları
(52,041 puan) tarafından
hakli ☺️
tarafından
Ahhaha yine kapandı post
tarafından
Bencede hakli
tarafından
Evet kadın haklı:)
(392 puan) tarafından
Kapanacağını bile.bile açtım postu. Görsün okusunlar.
tarafından
Tamam dağılın beyler kadın hakli ahhahs
(52,041 puan) tarafından
beyler derken ☺️☺️☺️
tarafından
Erken davrandım hhah evet buraya içimizi dökebilirz :D
(52,041 puan) tarafından
onceki posta baktimda belki o zaman gorsem bende bakicisi benim yazardim ya ☺️☺️ cogu sakasina yazmis kizma bu kadar ☺️
tarafından
Postunu şimdi baktım haklısın ama oradakiler de ne desinler ben bakıyorum demiş kimse kotu bisy dememiş:)
(392 puan) tarafından
Sinirim bozuldu ya. Zaten mutsuz bir şekilde bakıcı ayarlıyorum sanki nispet yapar gibi "benim bakıcısı en iyi ben bakarım" filan yazmışlar. Bende bebeğimi büyütmek isterim ama hayat işte yani onun iyi durumda olması için çalışıyorum zaten.
tarafından
Haklı dedim Dilo üstüne laf söyleyemezsin.:D
tarafından
Mizo sus :D
(52,041 puan) tarafından
kiz ne yazsinlar.suan bakicisi biziz ☺️☺️ benim eski patronun esi her cocugua bir tane bulmuştu ☺️
bide kamera falan taktir eve canim
(392 puan) tarafından
Bakıcı tutmuş olanlar yazsaydi bana da biraz faydası olurdu zaten endişeliyim  evet taktircam canım bakıyorum ucuz yollu biseyler
tarafından
Bak bakicisi varmi demişsin ben görmüş olsaydım postu yok ben bakıyorum çocuğa derim eee bunda nispet nerede benden başka kim bakar çocuğuma keski benimde imkanım olsa bende bakici tutsamda baksa bende hem çocuğumla hem evimle ilgilenmeye zaman bulabilsem çünkü biriyle ilgilenirken biri kaliyor
tarafından
Bu seferde ikbal haklı beyler :D
(392 puan) tarafından
Evet başlık biraz yanlış olmuş. Ama detayını okumus olsalardı işte. Neyse ama genel.olarak çok saçma yorumlar geliyor ya.
(52,041 puan) tarafından
tamam herkes hakli ☺️☺️☺️ burada calisan anne sayisi az sanirim çoğununda anane babanne bakiyo olabilir bebeklere. insallah duzgun merhametli birini bulursun
tarafından
Hayır ama cidden kadın haklı bakıci durduk yere sormamş çalışan biri bizde biliyoruz her çocuğun bakıcısı ilk olarak anne ama kadının sorduğu soru başka
tarafından
Evet haklısın
tarafından
Tamam dağılın hepimiz haklıyız:D
tarafından
En haklı postun sahibi  ben gordu m o postu açtığı zaman cevap yazmadım yorumlara baktım gerek var mı bakıcısı benim yazmaya dedim kapattım ☺
(52,041 puan) tarafından
kiz tamam sakasina yazmis cogu kotu niyetle dememisler diyorum ya bende postu gorsem ben yazardim birazda bu samimiyetle alakali sanirim sen ben onemsemiyoruz da tugcevepara ciddi spru sorup cevap bekleyince alinmis her neyse iyi geceler hepinize ❤️
(392 puan) tarafından
Aynen ikbal. İşte ciddi sorunca ve hassas olduğum bir konu olunca sinirim bozuldu cevaplara. İyi gecelerr
(52,041 puan) tarafından
bebisler söz konusu olunca oyle oluyor anane babanneye bırakınca bile.insan tereddut yasiyo ihanet ediyo gibi geliyo kalbinden parça kopuyo kaldiki bakici daha hassas bir konu
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 687 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (2,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde _sema_ (1,596 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,474 göst.
28 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,323 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,137 puan) tarafından soruldu

412,211 soru

12,409,082 cevap

44,759 kullanıcı

Kategoriler

...