0 oy
151 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7 puan) tarafından
Merhaba, çalışan bir anneyim sürekli yemek yap temizlik yap çamaşır ütü bulaşık bir de bebek derken külkedisinden beter oluyorum.

Bazı günler fazla yemek yapıp kavanozda dolaba koyup bıraksam ne kadar dayanır deneyen var mı.?

5 Cevaplar

0 oy
(12,805 puan) tarafından
Buzdolabina bagli canim mesela anneminki arcelik çok dayanmiyor. Benimki bosch baya uzun duruyor hersey bozulmadan
-Reklam-
0 oy
(507 puan) tarafından
3 günden fazla dayanmaz genelde canım ama onun yerine boş olduğunda soğanları doğra aklına gelen her türlü sebzeyi temizle doğra kuru fasulye nohut hasla sarımsak soy temizle bunları yemeklik olarak ayırıp buzdolabı posetiyle buzluğa at yapacağın canım buzunu çözdürmeden hemen pişir. Ben çalışırken haftasonu hep böyle yapardım çok pratik olurdu hiç tadı değişmiyor önemli olan buzu çözünmeden kullanmak şimdi de doğumdan önce yapmayı düşünüyorum inşallah 
(7 puan) tarafından
Şuan dolu buzluk canım vallahi derin dondurucu alsam diye düşünmedim değil :))
0 oy
(3,837 puan) tarafından
dolaptan dolaba degistigi doğru ama dolabın zaten eskiyse markayla alakası yok hiç birseyy dayanamaz. benim de arcelik ama yeşillikler bile bir haftadan fazla dursa da birsey olmuyor çoğu zaman. yemekte bence de 3 gün max. ondan sonra tadi değişiyor illa
(7 puan) tarafından
O zaman çok ileri bir tarihte yenilmez :(
0 oy
tarafından
Vallahi dolmayi 6 gun brakmistim icinde tadi bozulmadi bence bozulmaz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 137 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
23 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cns88 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
23 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gulcannacak (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.

410,271 soru

12,337,985 cevap

39,470 kullanıcı

Kategoriler

...