Kaynanalarinzla araniz nasil kizlar kac gunde bi gidersiniz veya uzaktaysaniz hangi sıklıkla arar konuşursunuz ?
Biz ayri sehirlerdeyiz ben ayda bi kez filn ararm o da öyle cunku aramz pek iyi degil dugunden once nisandr takıdr tatszlik cikti evlenince de beni kiskandi biraz oglundan mesafe her zaman iyi
Aramızda 12 saat var ama 2 günde bi kesin görüntülü yada normal telde konuşuruz. Yılda 2 kez görüşürüz birinde biz gideriz 15 gün kalırız birinde o gelir de 15 gün kalır Allah bozmasın aramız çok iyidir
Aramızda bir sıkıntı yok çok şükür farklı sehirlerdeyiz fırsat bulunca gideriz bazen ayda bir bazen 2 ayda bir 2 güne bir arar sorar bir ihtiyacın varmı diye torununu sorar falan bütün kışlık erzagimi kendi bahçesinin mahsullerinden yapıp yollar sağolsun
Bazen seviyorum bazen nefret ediyorum suan nefret ediyorum ben evde sancimi esim yanimda cekmek istiyorum tutturdu ben sancinda yaninda olacam ben ilk defa babaaanne oluyorum diye sanki ben 10 cocuk dogurdum beninde ilk çocuğum. Sanki o olunca benim sancim azalacak tovbe tövbe
Ic guveyisinde hallice ses cikarmazsak bisi demezsek cooook iii
1,488,658 soru
24,333,176 cevap
345,734 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın