0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Bebeğim 5bucuk aylık. Dün bssladik uyku eğitimine ama olmuyor yani öyle bir ağlıyor ki kendini yırtarcasına. İçim kanıyor. Alıyorum kucağıma. Bunu başarabilen var mı. Bebeği nasıl sakinlestirdiniz. Bebeğim gece kesintisiz uyuyor aslında ama gündüz uykusu pek yok sizce eğitime gerek var mı

7 Cevaplar

0 oy
(12,522 puan) tarafından
MaşAllah gece kesintisiz uyuyormuş. Eğitimden kastın sallamayı bıraktırmak mı sendeki o zaman 
(392 puan) tarafından
Memede uyuyor. Yada sallayarak. Bunlardan vazgecirip kendi uyusun istiyorum desteksiz.
(12,522 puan) tarafından
Anladım canım yavas yavas bıraktırabilirsin mesela ilk önce hafif salla mayışınca bırak sallamayı biraz öyle alışsın sonra tamamen bırak dokunarak başını vs okşayarak uyut sonrası zaten kolay kendileri uyuyo ben öyle alıştırdım
-Reklam-
0 oy
(528 puan) tarafından
Gündüzleride yanina uzanip uyut ilk basta eger salliyosan oyle sallanmayi birakirsin sonra baska bi adima gecersin. Ağlama olmaz öyle alışır
0 oy
tarafından

image

deneyin belki faydası olur 
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ben 9. Ayda odasını ayırdım sadece bir dönem ayağımda salladım o da 2 hafta kadar 2 yaşına girecek başka da sallamadim . 9. Aydan itibaren aksam 10 da yanina yattım gozumu kaoattim uyuyormuş gibi numara yaptim kendi kendine uyudu hala daha ole uyur 
0 oy
(5,079 puan) tarafından
Kuzum o ağlamanın iki pig noktası var. Ikinci noktayi da aştıktan sonra kendisi sakinleşiyor. Bu süreçte çok sakin olman lazım.

Tam olarak nasıl yapıyorsun temas ya da ses desteği var mı? 
(392 puan) tarafından
Evet konuşuyorum dokunuyorum müzik açıyorum. Asla fayda etmiyor. Kendini kitliyor resmen. Gözleri kapalı. Artık öksürüyor öyle yırtıyor kendini
(5,079 puan) tarafından
Normal canım, sende bile sakinleşmez oyle zamanda. O süreçte sadece zaman tanı ona. Bilmedigi biseyi öğrenmeye çalışıyor. 30 dakikadan fazla ağlamasına müsaade etme. 30 dakikadan sonra odadan çıkar. Biraz mola ver. Doger uyku saatine kadar uyutmaya çalışma ama uykusu gelirse mutlaka odasına götürüp yine aynı şekilde uyutmaya çalış.
(5,079 puan) tarafından
Bu arada uyku düzeniniz nasıl. Ayina göre uyanık kalma saatlerine dikkat ediyorsun de mi
(392 puan) tarafından
9.00. 13.00 16.00. 17.00dan sonra 9a kadar uyutmuyorum. Doktor aksam 5ten sonra uyutmayin 9da yatırın demişti. Hep dikkat ederim asla aksatmam.
(5,079 puan) tarafından
Anladim canım. Biraz sabret,bebegin küçük cok kolay adapte olacaktır. Asla geri adım atma. Eger karar verdiysen kararından vazgeçme. Asla stres yapma eger senin stres yaptigini anlarsa daha çok aglar.
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Benim ikizler gecw uyusalar kesintisiz isterlerse butun gün uyumasinlar valla gunduz uyutayim derken gece uykusundan da etme cocugu dikkat et canim
(392 puan) tarafından
Haklısın canım. Bakalım ya içim dayanamıyor yani kahroluyorum. Yapamiycam sanirim
0 oy
(3,728 puan) tarafından
5.5 aylık gece kesintisiz uyuyor maşallah maşallah maşallah kızım 17aylik olmak üzere daha kesintisiz uyku görmedim. Ben ağlayarak eğitime karşıyım
(392 puan) tarafından
Ya dayanamıyorum ağlamasına. Yapabilen anneleri de yürekten alkışlıyorum. Asla o sabira sahip değilim sanırım. 2 gündür dayanamayıp alıyorum kucağıma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 86 göst.
6 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
27 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 28.08.ecrinim (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu

411,704 soru

12,394,055 cevap

44,031 kullanıcı

Kategoriler

...