0 oy
424 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (40 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Eğer kuaför varsa bir konuda yardımına ihtiyacım varr

Saçlarımı açtırdım sarıya kadar açıldı çok güzel oldu ama ortadaki tutamlari kızıl kaldı çünkü daha önce sürekli kızıl kullanıyordum kuaför benim yapacağım bir şey yok bir daha ki ay gel 400 e yaparım dedi ben evde nasıl yapabilirim lütfen bir akıl verin işaretlediğim yer kızıl tam belli olmasa tüm saçımda uçların biraz üstü bu şekilde kızıl 

11 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından
Sorun ne canım 
(40 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım
(26 puan) tarafından
Köyü renge boyaybilirsin ya da  kesim
(40 puan) tarafından
Sarı istiyorum bu kadar açılmışken tekrar koyu renge boyamam
tarafından
Daha önce işlem görmüş saç bir seferde pürüzsüz bı şekilde açılmaz canım alttakı boyalar illa kızıllık verir sabrediceksin 3 4 ayda anca renk oturur sen evde yapmaya kalkarsan saçlarına elveda demen lazım çünkü oriel gormus saç ikinciye tekrardan açma işlemini kaldıramaz biraz zeytinyağı ile bakım yap ve mor şampuan kullan 1 ay sonra tekrardan orilelle işlem görmesi gerekiyor ama o.kiziliggin gitmesi çok zor şimdiden haberin olsun
(40 puan) tarafından
Kuaför bu saç için 150 lira aldı bir dahaki ay gel 400 e yaparım düzgün bir sarı dedi 400 lira verecek durumum yok ama 3 4 ay sabredebilirim evde kendim yaparak aşama aşama. Zaman alsa da evde nasıl yapabilirim peki çok teşekkür ederim bu arada
tarafından
O zaman şöyle yapicaksin oriel alıp 30 volumle giriceksin saçına suruceksin 15 dk.bekleyio yıkayacaksın bunu her ay tekrarlayacaksin yani aşama aşama anladinmi ben siyah saçtan döndüm arkadaşımla birlikte yaptık yaklaşık 6 7 ay sonra tam.olarak oturdu ama bu süreçte zeytinyağıyla bakım yapicaksin yada mor şampuan kullanicaksin bak sana birazdan saç renginin resmini atarım siyahtan döndüm ama bir anda yüklenmedim saça sağlıklı bı şekilde uçlarından her ay keserek bakım yaparak anladinmi
(40 puan) tarafından
Tamam olur o kızıl yerleri açacağım değil mi? Bi de kızıl yerleri açıp geri kalan yerlere hangi boyayı kullanmam gerek diplerimde gelecek sonuçta açtıktan sonra renk olarak hangi boyayı alayım
(608 puan) tarafından
Saç rengini banada atar mısın canım bende de mavi siyah var bazen sarı yapmayı düşünüyorum
tarafından
Attım bak canım yorumlarda var
(608 puan) tarafından
Tamam canım gördüm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet nedir ?
(40 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Anlarım az çok.   
(40 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım
(18,548 puan) tarafından
Tekrar açıcı sürmelısın
(40 puan) tarafından
Peki açtıktan sonra hangi numaraya boyamalıyım tüm saçımı açık sarı tonları istiyorum bir de ton farkı olur mu ki acaba nasıl boyamalıyım
(18,548 puan) tarafından
Sea color 01 olan sarı yapıom ben. Bak netten hoşuna gitse o renk al

Açıcı rengi mavı toz olan olsun bide
(40 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim şimdi bakıyorum hemen
0 oy
(4,174 puan) tarafından
I ** hairstylist:)
(40 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım
(4,174 puan) tarafından
Acinin pudrasını al içine sac kremi sampuan ve su koy ama iyice yedir o koyu olan yerlere  20 dk beklet bak nasil görünüyo sonra istedigin bi renk al artik hangi sari ton hoşuna gidiyosa sonra sür onu
0 oy
(28,788 puan) tarafından

Çok güzel yontarim buyirr:D

(40 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım
0 oy
tarafından

Buyur canim :P

(40 puan) tarafından
Fotoğraf attım canım
0 oy
(919 puan) tarafından
Canm mor şampuan alabilirsin rengi hafif küllülesir ama hepsi tam eşit olmaz evde kendin yapamassin kuaföre git
(40 puan) tarafından
Kuaför çok fazla istedi mahvetti saçımı zaten tekrar gitmek istemiyorum ki
0 oy
(10 puan) tarafından
Fotodan mi bilemem de cok kotu duruyor gercekden 
(40 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Kırmızı saçın üstüne açıcı vurmak ta ne bileyim yani nasıl.boyle. bir şeye kalkışmış kuaförün kırmızı saça hiç bı şekililde üstüne sarı renk atılmaz 
(40 puan) tarafından
Saçlarım tam kırmızı yada kızıl değildi ama bir tutaminda denedi komple açmadan önce akmis bir rengi vardı o yüzden kızıllık açtıktan sonra da kaldi bir tutamda bunu gormesine rağmen komple saçımı böyle yaptı sonra dalga geçer gibi bir daha ki ay gel 400 liraya istediğini yapayım dedi bu ***** saça 150 lira para verdim
(4,857 puan) tarafından
150 TL lik bir saç değil kuaforlugu iyi öğrenmemiz bı zavallı bence kuaförün değiştir yada şimdilik böyle kalsın saçını açtıkça daha fazla yıpratır yakarsın
0 oy
tarafından
düzenlendi
Bak ben bu hale 6 7 ayda getirebildim farkındaysan uçları daha platin sarı çünkü boyalı olduğu için altta boya olduğu için. Sende küllü sarı kullanabilirsin 
(40 puan) tarafından
Ama cidden çok güzel görünüyor bu şekilde yapabilirsem 6 7 ay beklerim aşama aşama sabrederim sorun değil
tarafından
Sabret canım bir anda açılmaz dediğim gibi bı kaç ay bakım yaparak aç ama çok bekletme 15 gün falan beklet yani önce zemin rengini oturtman gerekiyor anladinmi küllü sariýa boyayabilirsin diplerin bı ton açık olur çünkü kendi saçın olduğu icin
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Sen yapamazsın  canım  yakarsın  kuaför yapabilir sadece 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
26 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde PrensimGeliyor (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
5 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 343 göst.
14 Kasım 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Elisa bebek (935 puan) tarafından soruldu

404,447 soru

12,116,270 cevap

36,462 kullanıcı

...