2 senelik evli iken hamile kaldım her şey 7 aya kadar çok güzel gidiyordu ishal karın ağrısı kusma ile birlikte hastaneye gittim preeklamsi olduğumu öğrendim gebeligim boyunca tansiyonlarim cikti ayaga kalksam tansiyonum cikiyordu cok stresli bir 3 ay gecirdim ve daha sonrasinda ilerlemeye baslayinca 37+3 de hastaneye yatirildim cunku vucudumda kaşıntı bas gosterdi ve hic gecmeyen kasinti heryerim kaniyordu mosmor oldu hala daha var 40 im cikana kadar devam etti hatta herneyse 37+6 da doguma aldilar sabah 10 gibi 1 cm aciklikla tansiyonum 16lardaydi dogumdada cikti 1 fitil 2 sulu sanci verdiler dayanamiyordum artik 12 saatte 3 cm acilmaya cikti bebekte bu arada cok strese girmisti karnimda dogum surecindeydim dayanamdim esimi arattirdim serumu felan söktüm sonra esimi cagirdilar artik aglamaktan gozlerim kan canagi olmustu esimde ben oyle gorunce agladi yuzum kip kirmizi olmustu sonra dedim beni sezeryana aldir dedi tam hastane ayarlicam ben sonra iceri goturduler beni tekrar ben esim alacak beni saniyordum eberler dedi esin kabul etmedi cikaramayiz seni cok buyuk hayal kirikligina ugramistim halbuki oyle bisey yokmus sonra serumu taktilar tekrar daha yuksek bir dozunu benim sanci 210lara geliyordu artik canim cikti herneyse tekrar soktum nst sanciyi ilik dusa girdim yurudum felan oturyp kalkma hareketleri yapim derken 1 saat icinde dogum yaptim daha sonrasinda dogumum zor oldugu icin 1 saat diktiler bebegim akciger kanamasi gecirdi zor dogumdan 10 gun kuvezde kaldi cok şükür kucagima aldim suan 97 gunluk yani 3 ayligiz binlerce kez şükürler olsun :)