+1 oy
1,661 göst.
Aile kategorisinde (50 puan) tarafından
Biliyorsunuz ben de boşanmıştım ve bir çocuğum var.adamın da her eşinden birer çocuğu var.yani bilemiyorum tamam ben de boşandım ama erkekler gaddar acımasız kolayca boşanabiliyorlar.söylediğine göre iki karısı da normal değilmiş.sizce bunadam iyi br eş adayı olabilir mi?

59 Cevaplar

0 oy
(5,139 puan) tarafından
Tanımadan anlayamazsın
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim eşimde iki evlilik yapmış ben 3. Karısıyım 

Ve mutluyuz çok şükür :angel:

(50 puan) tarafından
Önceki evliliklerinden çocukları var mı?
tarafından
2 tane ve yanım da 4 sene kaldılar 14 ve 13 yaşlarında hiçte sorun olmadı
0 oy
tarafından
Bir kere evlenip boşanmış nemelem bir şey olduğunu görmüşun  bacım daha mı evlenmeye niyetin var 
0 oy
tarafından
Burdakilere kalsa hemen kocasini bosasin evliler. Ozellikle bazilari var yorumlarini hayretle okuyorum. Yahu bi yuvayi kurmak yada yikmak bu kadar basitmi? 

Bacim sen kendin evlenceksin adami daha tanimiyoruz tanimiyosun. Iki kere bosanmismis. Allah bilir ne sebebi vardir bunu adam icin demiyorum kadinlar icinde soyluyorum. Bosanmissa acik acik konus arastirin gorus . Konusmadan adami tanimadan yargilatma bize de. Fikir olarak aoyleyecegim evlenmeyi dusunuyorsan git tanis konusnarastirin sorun gerekirse eski esleriyle araya birilerini koy konusturut zaten konusunca anlasilir o kisinin ne bicim bir kadin oldugu...
0 oy
(3,143 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Rjfkslznxbzjsilsxmx.
0 oy
(126,259 puan) tarafından
Çok iyi taniman lazim iyi arastir 
0 oy
tarafından
Senin hayatın biz ne desek boş insanların başına herşey gelebilir hiçbir evliliğin garantisi yok boşanmakda evlenmek kadar normal bir durum ama ben senin yerinde olsam 2.ye tekrar böyle bı maceraya atilmazdim evlenmişsin iyi kötü görmüşsün çocuğun olmuş hayatta daha büyük nimet ne olabilir ki çocuğumu buyuturdum en mükemmel şekilde 
0 oy
(12,777 puan) tarafından
İnsanın basima herşey gelebilir iyice araştırıp boşanma nedenini tek ondan değil çevreden duyman lazım çocuğun küçük ve şuan baba evindemisin bilmem rahat isen çocuğun büyüt derim 
0 oy
tarafından
2 kez sıkıntılı bence benim amcam da boşandı 15 yıl sonra evlendi daha yeni aldığı bekar kadın dı 2 şer tane çocuk bence bidaha düşün evladın için ben olsam evlenmem 1 kere ağzım yanmış gerek yok derdim
0 oy
tarafından
Sosyal medyadan mi yszdi
0 oy
tarafından
ben olsam evlenmezdim.iki kere bosanmissa demekki sorun  onda.

1 kere neysede 2 kere fazla bence .ustelik sende tek cocukken onda 2 tane be baska baska kisilerden
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Neden boşandığını net bilmen lazım bir değil iki kadın katlanamamış bu adama hem de evlatları varken. 
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Ötekiler den neden boşanmış 1 değil 2 değil 3. Neden sen ve araştırsınlar hakkında ne diyorlar iyi bir eş mi iyi bir baba ve çocuğuna iyi bir abi amca mi  
0 oy
tarafından
Oturup konuş canim kiminin kaderi gülmüyor çevremde var öyle bir insan 2 kez evlenmesine göre yargılama konuş zaten tavrından konuşmasından sana es olup olmayacağını anlarsın ve sana tavsiyem hiçbirşey için acele etme karşına daha çok insan çıkar 
0 oy
tarafından
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama ben yaşamadan davulun sesi uzaktan hoş gelir derlerse bilemem ama erkeklerin hepsi aynı onlar iyi olsa aileleri var zaten birinden kurtulmussun büyür çocuğunu kimseye hesap vermeden agiz kokusu çekmeden yaşamını sürdür evlenme
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Canım biraz da kendisine bakmalı o adam iki kadın neden boşanmış bu çok çok önemli. Bende 2.evliliğimi yaptım ama benim çocuğum yoktu ilk eşimden senin çocuğunda varmış çok iyi düşün canım adamı iyce tanı bence 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Adam iki  kişiden boşanmış hadi  ilk  boşandığı kadın problem di ikincisinde  demi  o hatalı  değil  bence  o Adam  geçimsiz  biri  hiç  bulaşma  derim 
0 oy
(181 puan) tarafından
nedense bosanan erkeklerin hep eslerinde suc hic degismiyor nerdeyse bosanan her erkek kadina atiyor sucu o yuzden inanamiyorm bence gonlun varsa bi arastir eslerini dogrumu soyluyor eger ugrasama dersen zaten evlenme cocugunda var basina dert alma
0 oy
(2,029 puan) tarafından
hadi birincisi normal değil ikincisi de mi normal değil bütün normal ler onu mu bulmuş bence boşver bir tane olsa neyse derdim de iki taneymis
0 oy
(13,539 puan) tarafından
Allah aşkına diğer eşinden daha yeni boşanmışsın ne bu acele bekle biraz evlenmek için evlenme 

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,266 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,358 göst.
25 Ağustos 2020 Aile kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 846 göst.
20 Mayıs 2020 Aile kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 953 göst.