0 oy
124 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (927 puan) tarafından

Kizlar değişim istiyorum .boyum 1.56 falan kilom 70 :( basketbol topu gibi hissediyorum kendkmi.son zamanlarda saclarimda cok beyazladi .daha 24 yasindayim ama cok yiprandim degismek istiyorum .oncelikle saclardan baslamak istitorum saçlarım doğal rengi kızıl ilk defa boyamak istiyorum ama hangi renk yakışır bilemiyorum. Birde saç boyamak günah mı  ? Abdest olmuyormuş diye duydum sizin bilginiz varmı? 

Sonrada şu koca göbeğimden kurtulmak istiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,340 puan) tarafından
Bende sac boyamak gunah diye biliyorum canim bide yüzünu görmeden şu renk yakışır diyemeyiz ama ben açık olsam sarı tonları yada siyah yapardım
(927 puan) tarafından
Kapalıyım bende ama evde eşime güzel görünmek birazda şu beyazları kapatmak için istiyorum..siyah yada sari arasında kaldım bende
(1,340 puan) tarafından
Kapalıysan herk renk olur ben mavi mor yeşil sarı siyah hepsine boyadim sırayla
(927 puan) tarafından
Abdest olmuyo diyolar o yüzden kararsizim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye saç boyamak günahmış? İlk defa duydum bunu da. Günah olana günah değil, günah olmayana günah. Oh ne alaaa...

Kızıl renk güzel aslında ama bilemedim. Benim kendi saçım açık kahve kestane rengi ben kızıla boyarım arada. Kahve tonları düşünebilirsin. 
(927 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki kimi günah değil diyo kimi günah dio insan ikilemde kalıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
9 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Izmirlianne (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
8 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
1 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gokce09 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
11 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Fesra (202 puan) tarafından soruldu

407,122 soru

12,219,229 cevap

36,812 kullanıcı

...