Kızlar normalde 2 seneden aşkın zamandır üyeyim buraya fakat soracağım sorudan utandigim için bu hesabı açtım.
Biz 3 senelik evliyiz 19 aylık bebeğimiz var eşimle cinsellik açısından sıkıntılarımız oldu söyle mesela ben pek istemedim eşim çok istedi sonra çocuk oldu kızım aşırı huysuz uyku düzeni asla yok ne zaman yakinlassak hissediyor gibi ağlamaya başlıyor artık 2 3 haftada 1 kez fırsat bulursak koştur koştur 5 10 dakikada birlikte oluyoruz bu işimizi görelim gibi bi hal aldı.
Şimdi sorum şu özür dilerim eşimin özel bölgesinde kesik gibi bir yara var ve geçmiyor devamlı var artık aklıma tuhaf şeyler geliyor acaba bisey mi yapıyor diye bizim cinsel hayatımız belli çünkü sizce paranoyaklık mi yapıyorum acaba normalde çok düşkündü artık oda soğudu iliskiden yapmaya yapmaya önceden o isterdi şimdi ben söylemeden ses çıkarmıyor sen neden böyle oldun diyorum istiyorum bazen hayır diyorsun zaten çocuktan fırsatımız olmuyor diyor en son ilişkimizden sonra söyle bi cümle kurdu tamam hoşuna gittimi iyi oldumu diye bu cümle çok.ağırıma gitti zorla ben istedim diye yapmış gibi geldi...