Valla benim oglum 1 bucuga kadar oyleydi. 1 bucuk yasindaki cocuk 8 kiloydu. Kiziyordum yok seviyordum yok neler yaptim. Onune koy dediler elleme dediler yaptim yemedi. Verdim olmadi ac biraktim olmadi...
Surekli emiyordu surekli. En son yurumeye basladi ama normal yurumuyordu surekli dusuyordu artik hep agliyoedum. Acliktam agliyor ve uyumuyorduda. Bende onla agliyordum artik
En son bigun yine agladi yatmiyor acliktan artik vurmustum hirpalamistim cok kotu hala icime batiyor ama artik sinirnkrizleri geviriyordum. Bu boyle olmayacak dedim doktora goturdum kayseride en iyi hastane ve doktora.
Butun degerleri dusmustu kansizlik hat safhadaydi d vitamini b c hepsi berbatti.
Igneye basladi b vitamini icin. Suruplar verdi kansizlik ve vitamin icin. Bide en onemlisi memeden kes dedi. 1 hafta cabaladim kestim aglamaktan helak olduk ikimizde kesene kadar. Sonra yavas yavas yemeye basladi. Sut verdim once isitiyordum icine seker atip ekmegin icini dograr verirdim. Sonra biberonda verdim. Sonra yemek duzeni olusturmaya calistim. Vitamin depolari doldukca yemek icin istahida az da olsa duzelmeye basladi. Simdi sevmedigi biseyi yine yemiyor . Ama zorlarsan iste az da olsa yiyor.