0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
25+6 hamileyim bu güne kadar bişe solemediler doktor bugün plasanta assagida olduğunu erken doğum olabileceğini mecbur sezeryan olacağını soledi bu durumu yaşayıp normal doğum yapan oldumu 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Agir is yapmaman gerekiyor benimde asagidaydi erken dogum oldu 
(349 puan) tarafından
Kaç haftalık oldu ağır 1500 oğlum var o bı zorluyor beni oda kilolu değil ama
tarafından
30 haftaliik . Ama benim kanamam vardi kanamayi durduradiklari icin acil sezeryana aldilar
(349 puan) tarafından
Kanamam ağrım sancım yok bnim daha bu haftalar erken olduğu icinmiki
tarafından
Dikkatli ol canim kontrollerini ihmal etme bisey olmaz insallah .kanama yoksa korkma 28 30 a kadar yukari cikabiliyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim 29 havdan oyleydi hic ayakta bile durmican dedi ha bi hafta habire hafta diye erken doğmasına diye bu sefer bebek kanala indi o yukari cikinca sonra protein kaçağı 37 haftada doğuma alacakken bebek yukari kacti her hafta dogum diye gittim 40 hafta olduk baktık dogmuyo 40+2 de suniyle dogurdum daha erken yani uzan bolca ayaklarını yukari dikkat ki yukari ciksin
(349 puan) tarafından
Kaç tane çocuk küçük olan daha 17 aylık nasıl yatayım ki durmadan üstümde inşallah benimde geç doğar normal doğar normal olma şansı yok baya bı açıklık bar dedi ama sezaryan olursam çok perişan olurum kimsem yok bakacak
tarafından
Canım benimde hem 5 hemde 4 yasinda cocugum vardi aldığını yerine koy gunde 1 çeşit yemek yap haftada 1 temizlersin evi ben oyle yaptim arada kaynanam alıyordu ama oglum onda durmuyordu kizim kalıyordu ki oğlunda sphermen olup karnına vurup dururdu cok şükür ne yaparsan yap vakti saatinde gelecektir Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben de 30 haftalık doğum yaptım 2 200 doğdu bebeğim 3-4 gün küvezde kaldı Benim de Plasenta aşağıdaydı ve her zaman erken doğum riskim vardı bebek makat gelişi yoksa normal doğuma alacaklar da mı Bebek ters geldiği için alamadılar ve Benim 26 haftalıkken açıklamaların başladı Ben bir ay hastanede yattım sonra taburcu olacağım gün suyum geldi bir anda mı Hep açıklamaların vardı zaten 7 santim açılma vardı Bebek ters olduğu için ona sezeryana aldılar yani olma şansın var evet
(349 puan) tarafından
Pazartesi tekrar ayrıntılı ultrason gircem benim kanamam sancım falan yok ama baya assada kapancak gibi değil dedi inşallah erken doğum olmaz sezeryanda olmak istemiyorum bakacak kimsem yok inşallah hayirlisi olur artık 4 doğum yaptım böle bişe gelmemişti basima
0 oy
tarafından
Benimde tam tersi yukarida dogumda gelmedi asagiya resmen elini sokuo cikardi cok korkunctu
tarafından
5 ide saglikli mi dogdu
(349 puan) tarafından
Evet 4 u doğdu 5. Doğacak hepsi normaldi
tarafından
Masallahhh Rabbim anali babali buyutsun hayirli evlat olsunlar yas araliklari nedir
(349 puan) tarafından
14 11 7 17 aylık küçük olan dua edin bna bunuda sağlıklı kucağıma alayım çok üzüldüm sabahtan beri
tarafından
Ay araliklarida cok iyi masallah. Duabedecegim ins canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 399 göst.
20 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 302 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kubra.10 (73 puan) tarafından soruldu