Kızlar acayip bunaldım bıktım resmen ya. Her kafadan ayrı bir ses. Sürekli insanlarla tartışıyorum ya. Aşırı sinir oluyorum saçma sapan tavsiyeler sürekli yapmayınca da klasik "biz kaç tane çocuk büyüttük". Banane arkadaşım ben böyle büyütecem ben doğurdum ben bakıyorum sen burnunu niye sokuyorsun değil mi ama? Şimdi size verdikleri tavsiyeleri bana kızma sebeplerini sıralıyorum beni bi tek siz anlarsınız
- Bir tabağa BAL, ekmek içi, peynir, reçel koy üstüne de biraz çay dök yedir. ( Bebegim şuan 5 aylık ek gıdaya bakın, bal verilir mi ya karışıma bak benim midem kaldırmaz bunu, bide bi senin ki mi bebe diye cevap aldım)
-Mama verme emzir sütün gelir, sütün yoksa niye emziriyorsun mama ver. ( Ikisi arasında habire gidip geliyorlar ilginç)
-Yediğimiz yemeklerden tattır deyip parmaklarıyla ağzına sürmeleri ( Bunu 3 aylıkken yapmaya başladılar içimden Allahim en azından elleri temiz olsun lütfen diye dua ediyordum)
-Parmak demişken sigara içen birinin üstelik dışarıdan gelmişken elini ağzına sokup diş mı çıkarıyor diye kontrol etmesi ( Ellerini yıkadın mı diyince sende iyice abarttın artık ha sevmicez bebeni demesi )
-Sofrada biz çorba içerken her seferinde onada içir ısrarları ( Baharatlı, tuzlu, bazen acı yemeklerde aynı ısrarlar. Yemeğin içinde tablet felanda var vermeyince sen bu çocuğu aç bırakırsın dediler )
- Yogursuna reçel koy ısrarları ( Çocuk reçelsiz de yiyor reçel koysam bir daha bos yemeyecek hem reçelin şekerin şimdi zararı var yararı yok)
Daha neleeeer neleeeeer çıldırıcam kızlar ya haksiz miyim?? Çok giydirmissin terler, az giydirmissin üşür, aman hasta edersin, ne hastası abartma bıktım ya kafayı yedirdiler bana. Annemin yanına geldim ziyarete bura bide kalabalık burnumdan geldi ilk çocuğum bu bide herkes akıl verme derdinde ya. Kaynanam da aynıydı. Dertlesmek istedim uzun oldu kusura bakmayınnn