0 oy
855 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (774 puan) tarafından
Ya kızlar hiç iyi değilim ölüm kelimesini duyunca kalbim forlıycak gibi oluyor panik oluyorum doğumdan beri başım dönüyor ara ara kanamalarım oluyor AA diyorum tamam hasta oldum herşey bitti ertesi gün diyorum iyiyim ben gök gürlüyor eşim zor sakinleştiriyor çok kötü oluyorum çok korkuyorum geçen gece eşim uyuyor çocuk uyuyor anaam kalktım oturdum bakıyorum aval aval diyorum aha ölücem ben içime bir ürperme geliyor kocamı kaldırıyorum sarılıp sakinleştiriyor yahu namazımı kılarım kuranımı okurum niye böyleyim ben :(

22 Cevaplar

+2 oy
(305 puan) tarafından
Peygamberim de öyle der ya ölümü sık sık hatırlayın kuzum ölümü güzel görmeyi dene yalan dünyadan gerçek dünyaya geçiş düşünsene yoktan var eden yüce Rabbimi görmeyi sonsuz nimet ve güzelliklerle dolu olan cennete kavuşmayı peygamberime komşu olmayı yüce Rabbimin cemalini  görmeyi  çok güzel değil mi bizim peygamberimiz bu yüzden severdi ölümü  HIÇ GUZEL OLMASAYDI ÖLÜR MÜYDÜ PEYGAMBER... 
(774 puan) tarafından
Çok haklısın canım düşünüyorum elimden geleni yapıyorum ama içim daralıyor en iyisi doktora gitmek
(305 puan) tarafından
Seni rahatlatacağını düşünürsen git canım ben daraldikca yada biseye canim sikılırsa kuran okumayı tercih ederim inan terapi gibi geliyor yada inşirah suresi Rabbim kalbine genişlik versin
(774 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Panik atak olabilir
(774 puan) tarafından
Kız başım ağrıyor doktora gidiyorum parmağım kesiliyor doktora gidiyorum korkudan
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Doktordan.destek al bence canım
(774 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun
(13,603 puan) tarafından
Evet canım alman gerekiyor
(774 puan) tarafından
Tamam canım gidicem mutlaka
0 oy
tarafından
Cnm bir pisikolaga görün derim ben 
(774 puan) tarafından
Gidiyim canım ailede genetik panik atak var ondan mı acaba
tarafından
Büyük ihtimalle cnm rabbim yardımcın olsun
(774 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Yardım al bence canım 
(774 puan) tarafından
Alıcam canım
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Ben dünden beri antidepresan aliyorum 3aylik bebegm var 3kez dislerm açıldı sezerynliym 10 yasnda oğlum beni cok üzüyo sizn bu yaşadıklarınz fazlasını yaşıyorum hergün ölümü bekliyorum ve yemk yapmiyi unuttm ben dogumdan snra
(774 puan) tarafından
Canım öyle deme ya Allah korusun emziriyormusun canım
(1,475 puan) tarafından
Evt cnm
(774 puan) tarafından
O zaman belki banada ilaç verir bir gidiyim muhakkak
(1,475 puan) tarafından
Büyük ihtimal verir
(774 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından

Sohbet dinlemeni tavsiye ederim. Namazını dosdoğru kılıp Kurani kerimi aşkla okuyan için ölüm sadece bir köprüdür. Sevenleri kavuşturan <3   nureddin yıldız hocayı dinle canim ve bol bol Rabbini zikret. 

(774 puan) tarafından
Dinliyim canım sağol
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Bi yardim al canim panik atak olmuşsun sanirim bendede olmuştu zmanla geçti
(774 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Anskiyete bozukluğu veya panik atak olabilir canım, 
(774 puan) tarafından
Tamam canım sağol doktora gidicem
0 oy
(253 puan) tarafından
Daha cok ilerlemeden doktora git canim
(774 puan) tarafından
Tamam canım sağol gidicem
0 oy
tarafından
Anskiyeten olabilir doktora git kuzum
(774 puan) tarafından
Tamam canım gidicem
0 oy
tarafından
Birara bende oyleydim canım sende panik atak var
(774 puan) tarafından
Belli saatlerde oluyor özellikle akşamları seninde mi öyleydi canım
tarafından
Evet Canım gece uyuyacağım zaman olurdu aklıma ölüm gelirdi kalbim yerinden çıkacak gibi olur nefes nefese kalırdım 10 dk sonra geçerdi herbisey olduğunda ölecek miyim korkusu vardi
(774 puan) tarafından
Heh işte öyle oluyor
0 oy
tarafından

Panik atak :( 

(774 puan) tarafından
Yaaa :(
tarafından
Maalesef bende de var bir gün ölüyorum sanıp acile gittim o derece
(774 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcımız olsun
tarafından
Sana tavsiyem aklına geldiği zaman hemen başka bir şeylerle ilgilenmeye çalış ilgini başka yöne Çek ilerlerse çok sıkıntı çekersin
0 oy
(195 puan) tarafından
Ahh ahhh dibine kadar yaşadım hicbirsey olmaz merak etme panik atak kaygı bozukluğu gibi bişey  internette İzzet güllü isminde bir psikolog var onu dinle düzelirsin bir de psikolojik şeyler araştırma internetten araştırma yapma her tür bilgi var etkilenirsin
(774 puan) tarafından
Ah canım sorma şimdi test yaptım anksiyete çıktı güya ister istemez etkiliyor :(
(195 puan) tarafından
Bı internet testiyle anlaşılabilir mi zaten koronadan Eve kapandik TV de hep psikolojik diziler arttı görüyoruz etkileniyoruz mesguliyetimiz azaldı biyere gidemez bı insanla sohbet edemez olduk tabiyki etkilendik basit gör bunu ben çok ağır atlattım hayatımın en güzel zamanını bu saçmaliklarla geçirdim aylarim gitti İzzet güllü sayesinde duzeldim seni etkilemek istemiyorum ama bak psikolojinle ilgilenme git yemek yap makyaj yap dizi izle kitap oku örgü yap dışarı çık koş yürüyüş yap oturup sürekli düşüncelerle psikolojinlr ilgilenme
(774 puan) tarafından
Haklısın canım doğru söylüyorsun ilgilenmemek en doğrusu
0 oy
tarafından
Gece uyuyamadigimda bende de olur bazen ama her zaman değil
(774 puan) tarafından
Ay seninde için sıkılır mı düşününce
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Psikolojiden olabilir canim geçmiş olsun inşallah 
(774 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bn de öyleyim ya ölümdn korkuyorum özellikle tekken 
(774 puan) tarafından
Ay sorma evde hep dua açıyorum o zaman iyi geliyor canım
tarafından
Allah iyi etsin inşallah: (
(774 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(22 puan) tarafından
İzzet güllüyü izle YouTubedan ben hergun kalkardım ilk işim acile gidip EKG cektirmek olurdu en ufak seyde ölcem sanırdım sacma sapan birsey ama şükür önce Rabbimin sayesinde sonra izzet güllü hocamın 
(774 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
YouTube kullanmıyorum canım sağol yinede
0 oy
(255 puan) tarafından
Anksiyete bunun adı canım 2 yıldır tedavi görüyorum hamilelikten önce ilaç da içiyordum hamile kalınca bıraktım şimdi de emzirdiğim için içemiyorum ama dediklerini ve hatta çok daha ağırlarını yaşıyorum rabbim yardımcımız olsun herkese şifa versin inşallah. Düzelecek diye umut ediyorum şimdi tekrar terapiye başlamayı düşünüyorum. Doktora gittiğim dönemler düzelmiştim çünkü
(774 puan) tarafından
Ay bende emziriyorum canım ya nasıl tedavi olucak bilemedim
(255 puan) tarafından
Emzirirken de kullanılan ilaçlar var diye duymuştum ama doktora gidince yine bi sorucam doktorsuz ilaçsız geçmiyo bu illet 2 seneyi geçiyo mücadele ediyorum ama yok bitmiyo
(774 puan) tarafından
Ah canım en iyisi doktora gitmek illa bir çözümü vardır
(255 puan) tarafından
İnşallah canım rabbim şifa versin inşallah bize
0 oy
(471 puan) tarafından
Panik ataksın canım bende panik atak var sakinlestirici vurdurdum bikac defa hastanede ölüyom diye gittim hastaneye meğersem biseyim yok.
(774 puan) tarafından
Ay çok zor ya bende bu yüzden çok kan verdim başım ağrısa yüzümde sivilce çıksa kanser mi var bişey mi oldu diye kan veriyorum bişey yok :(
(471 puan) tarafından
Bende öyle canım kanserden ziyade beyin kanaması kalp krizi geciryom diyom kendimi yere atiyodum
(774 puan) tarafından
Oda oluyor canım doğumdan sonra baş dönmesi oluyor arada hep sanıyorum ki beyin kanaması mı acaba bide reflü var diyorum bazen çok azıyo mide kanaması mı yoksa diye
(471 puan) tarafından
Hepsi oluyo cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bencee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 566 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu