Bebek uyanmıştı canım bende uyumuşum pardon, canım gaz öyle az birşey değil, sen bir iki pırt yaptı diye geçti zannetme onların baya böyle peş peşe atmaları lazım ki iyice rahatlasın onu tam çıkaramazsa kakasını da yapamaz zor olur. Bende senin gibi düşünüyordum hafif hafif attı bir gün sonra bir başladı ağlamaya ama nasıl ağlama... Meğerse yapmış olsa bile ona yetmemiş. Ayaklarını hareket ettirdim karnını ovdum biraz daha çıkınca rahatladı sonra sıcak su torbasını havluya sardım güzelce, arkasına bir destek koyarak bebişin ayağının altına koydum, biraz o sıcaklığı aldıktan sonra patır patır bir atmaya başladı ben şaşırdım valla =) Karnına bak hafif sertlik var mı. Doymasa ağlamama ihtimali de var çünkü daha yenidoğmuş onda şeker düşmesi de meydana gelebilir. Sen sarılık var mı diye vücudunu kontrol et, çiş sayısına bak en önemlisi o. Eğer 4 5 tane kesin bez alıyorsan gün içinde o yeterli anlamında oluyor ama bütün gün ondan az alırsan yetmiyor olabilir. Duşa girip göğsünün üzerinden, aşağıya doğru çekerek masaj yap, bol bol su iç dinlen sütün gelir iyice. Daha sonra rezene çayı yapabilirsin çok güzel süt yapıyor. Strese sakın girme o çok etkiliyor sütü.